alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5190a0407e12434f66000001/katuangan-khas-sunda
★★★★★ [OFFICIAL] Katuangan Khas Sunda ★★★★★
Quote:Quote:Katuangan Khas Sunda
KATUANGAN KHAS SUNDA
Katuangan Khas Sunda


Quote:Quote:Sateuacan thread ieu diaos mangga uningaan heula palih dieu :
Spoiler for Rules:

Quote:Upami teu kaabotan punten sateuacan diaos nyungkeun bantosan supados trit ieu di rate.
Haturnuhun sateuacanna

Spoiler for Bantos Rate 5:

Quote:Lagu Tema emoticon-Kaskus Radio
Spoiler for Lagu Tema:

Quote:
Assalamual’aikum Wr Wb...

Sateuacanna sim kuring nyungkeun dihapunten ka palawargi sadayana bilih kumawantun atanapi nyanyahoanan ngaguar perkawis nu aya pakuat pakaitna sareng kabudayaan Sunda. Da geuning kabudayaan Sunda teh kacida beunghar tur luhung, lamun lain ku urang salaku urang Sunda rek ku saha deui atuh kabudayaan Sunda dimumulena. Tah trit basajan ieu teh mudah-mudahan tiasa janten tarekah nyata kanggo ngamumule kabudayaan Sunda.

Dina kasempetan ieu sim kuring hoyong nyobian ngaguar perkawis Katuangan Khas Sunda nu mangrupikeun salah sawios katuangan nu kakoncara di Indonesia. Naon wae atuh rupi-rupi katuangan orang Sunda teh? Supados teu nyangkolong kana waktos, der ah urang mimitian.


Quote:Quote:Katuangan Khas Sunda
INDEX
Katuangan Khas Sunda
Quote:
Quote:Supados gampil, dihandap ku sim kuring tos dipangdamelkeun daptar eusina.
Mangga diuningaan.


Katuangan Khas Sunda
Quote:Kanggo palawargi anu hoyong ngiring ngamumule Basa Sunda mangga diuningaan palih dieu :
Hayu Urang Mumule Basa Sunda Basa Karuhun urang
Bilih hoyong terang kecap-kecap dina Basa Sunda nu tos arang diucap, mangga longok ka palih dieu :
Kecap Nu Geus Arang Diucap
Anu hoyong terang perkawis kuliner di Bandung mangga ka palih dieu :
Wisata Kuliner Bandung
Quote:Quote:Katuangan Khas Sunda
ASAKAN KHAS SUNDA #1
Katuangan Khas Sunda


Quote:
Spoiler for Asakan:


Quote:Quote:Katuangan Khas Sunda
ASAKAN KHAS SUNDA #2
Katuangan Khas Sunda

Quote:
Spoiler for Asakan 2:

Quote:Quote:Katuangan Khas Sunda
OPIEUN KHAS SUNDA
Katuangan Khas Sunda

Quote:
Spoiler for Opieun:
Quote:Quote:Katuangan Khas Sunda
INUMAN KHAS SUNDA
Katuangan Khas Sunda

Quote:
Spoiler for Inuman:

Quote:Quote:Katuangan Khas Sunda
DAPTAR ASAKAN KHAS SUNDA DUMASAR HURUP
Katuangan Khas Sunda

Quote:
Spoiler for Daptar Asakan:

Samentawis mah punten teu acan aya gambar-an
mangga bilih aya baraya anu bade ngabantosan pang milariankeun gambar pangrojongna sim kuring kalintang bungahna

Quote:Quote:Katuangan Khas Sunda
TEMBANG-TEMBANG KHAS SUNDA ANU KAILHAMAN KU KATUANGAN
Katuangan Khas Sunda

Quote:
Spoiler for Tembang:
Quote:Quote:Katuangan Khas Sunda
TAMBIHAN TI PALAWARGI
Katuangan Khas Sunda

Quote:Dihandap ieu sababaraha hiji katuangan khas sunda tambihan ti palawargi anu kaleresan ku sim kuring teu acan kaguar. Bilih aya baraya nu sanes bade nambihan mangga diantos ulah asa-asa. ke post na ku sim kuring urang alihkeun kadieu. Haturnuhun.
Quote:
Spoiler for Tambihan:
Ah...... jadi ngaruy.... :genint:

Quote:Original Posted By durianruntuh
Awug

ari awug khas mana?


Aya nu teu acan lebet kang
awug + surandil + borondong + lagendar + kicimpring + ulén + tang-tang angin + papais + jalabria + ali agrem + wajit cililin + galéndo.... naon deui nya emoticon-Bingung (S)
Quote:Original Posted By ayahzie


mangga atuh ku akang ditambihan


Alim ah lieur milari gambar na emoticon-Peace emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngacir
Quote:Original Posted By elfapega
Ah...... jadi ngaruy.... :genint:



Aya nu teu acan lebet kang
awug + surandil + borondong + lagendar + kicimpring + ulén + tang-tang angin + papais + jalabria + ali agrem + wajit cililin + galéndo.... naon deui nya emoticon-Bingung (S)


ari tipung bodas naon nya namina, hilap deui
Quote:Original Posted By ayahzie


BW na kedah nu lega nya kang
pribados oge sataker kebek tah milarian gambar na emoticon-Ngakak (S):



tipung bodas emoticon-Bingung (S)
asa nembe ngadangu sim kuring mah kang
nu kumaha mangkelukna nyak emoticon-Big Grin


nembe emut, sasagon asana mah emoticon-Hammer
Quote:Original Posted By ayahzie


BW na kedah nu lega nya kang
pribados oge sataker kebek tah milarian gambar na emoticon-Ngakak (S):



tipung bodas emoticon-Bingung (S)
asa nembe ngadangu sim kuring mah kang
nu kumaha mangkelukna nyak emoticon-Big Grin

éta pisan nu kabayang ogé emoticon-Ngakak (S)
Quote:Original Posted By durianruntuh


nembe emut, sasagon asana mah emoticon-Hammer

Euuuhhhh éta mah paporit mun lebaran..... emoticon-Genit:
nembe terang aya trit enggal emoticon-Belo
sik ngabahas tuangen emoticon-Genit/
Quote:Original Posted By ayahzie


oh sasagon, manawi teh heroin emoticon-Hammer emoticon-Shutup



moal tebih da
pasti ka dinya lumpatna teh emoticon-Ngakak (S)


naha kana heroin emoticon-Hammer

ari es lilin khas mana?
pan aya laguna ge emoticon-Big Grin
Colenak

youtube-thumbnail
jadi lapar deui. padahal nuju diet yeuh
ngabibita wae TS na

emoticon-Sorryemoticon-Sorryemoticon-Sorry

btw, nice info na kang. emoticon-Smilie
Quote:Original Posted By ayahzie


oh sasagon, manawi teh heroin emoticon-Hammer emoticon-Shutup



moal tebih da
pasti ka dinya lumpatna teh emoticon-Ngakak (S)

emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By agungswn10
nembe terang aya trit enggal emoticon-Belo
sik ngabahas tuangen emoticon-Genit/

kaca hiji se'ep
lajeng ka kaca dua nya ===>
Katuangan Khas Sunda

Haripeut kana tuangeun mah emoticon-Smilie mung hanjakal na téh... teu aya nu ngintun
Quote:Original Posted By durianruntuh


naha kana heroin emoticon-Hammer

ari es lilin khas mana?
pan aya laguna ge emoticon-Big Grin

Ah lebetkeun wé da di urang aya lagu na... emoticon-thumbsup
Quote:Original Posted By andhikamaut
jadi lapar deui. padahal nuju diet yeuh
ngabibita wae TS na

emoticon-Sorryemoticon-Sorryemoticon-Sorry

btw, nice info na kang. emoticon-Smilie

Teu kedah diet diet kang.... nuju sehat mah gabres gabres wé.... emoticon-Big Grin
Quote:Original Posted By elfapega
Haripeut kana tuangeun mah emoticon-Smilie mung hanjakal na téh... teu aya nu ngintun


deudeh teuing kang emoticon-Embarrassment
*padahal mah sami, simkuring oge teu aya emoticon-Frown

kaca hiji se'ep
lajeng ka kaca dua nya ===>
Katuangan Khas Sunda