alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/518a601ee474b4f811000009/takon-logo-nggo-pilkades
Takon Logo nggo Pilkades ?
emoticon-Cendol (S)

punten kie kang, arep takon.????

rika pada ana sing duwe gambar pari, budin, jagung, kelapa, kacang karo kapas ora yah kang? nek ana sing formate cdr (corel)

anu nggo pilihan kepala desa kie. nyong lagi kon dadi panitia.
njaluk tulung ya kang emoticon-Blue Guy Cendol (L)

kesuwun emoticon-Ngakak
cek pm emoticon-Cek PM (S)
emoticon-Blue Repost

esih kurang
- kelapa emoticon-Cape d... (S)
- kacang emoticon-Cape d... (S)
- kapas emoticon-Cape d... (S)