alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5177de1a8127cfe673000008/wong-jowo-masuk-gan-ngk-ngakak-gigit-aspal
(joke) ramalan bulan + zodiak. fersi wong jowo (ngk ngakak gigit aspal)
Sifat'e uwong teko bulan kelahirane

Update zodiak nang ngisor gan jo lali diwoco!!! Gen tambah pinter..
warning bagi yg ngk pham minta traslate ke mbah google..
emoticon-Ngakak

Quote:Januari:
-Arek'e biasa'e ngamukan tp pinter. . . Pinter mbujuki
-Teliti g gampangan, mangka'no jomblo suwe *upps. . .


Quote:Februari :
-Atine tulus, saking tulus'e sering PHP. . .
-Arek'e pemalas, senengane turu sak engon2


Quote:Maret :
-Baik hati tidak sombong tp senengane ngentutan
-selera'e dukur gak seneng karo lawan jenis *ehhh. . .


Quote:April:
-Gak gelem ngalah ngeyelan
-Gak tau milih2 konco, opo maneh milih2 pasangan, seng penting podo senenge jenis kelamin g masalah


Quote:Mei:
-Pinter nggombali
-Lek kerjo aras2en lek pacaran sregep.


Quote:Juni :
-Romantis *rokok mangan gratis*
-Nafsuan lek ketok arek mboys.


Quote:Juli:
-Pinter nggacor kerjoan seng cocok sales panci/dandang
-Gak duwe pendirian tetap (labil) gampang galau.


Quote:Agustus:
-Sak karepe dewe
-Senengane menghayal imajinasi seng gak2 *calon pasien RSJ.


Quote:September :
-Gampang ngamukan
-Baik hati sampek2 sering di dua'no *jlebb. . .


Quote:Oktober:
-Pinter nggacor koyo seng biasane nag gerbong2 sepur
-Galau sak lawas'e


Quote:November :
-Tabah, saking tabahe sering d bujuki pacare
-Ceketan lek kerjo, g peduli iku kerjone opo seng penting dikerjakno, mboh bener mboh salah.


Quote:Desember :
-Gak sabaran, pokoke hajar alias nDramus
-Jujur, sangking jujur'e lek selingkuh pasti ketemon.


Quote: ngaku gan...¡¡ ente termasuk yg manaaa??
emoticon-Ngakak



Update untuk zodiak di bawah gan... Yg ngenes jujur ae. Gak usah ngapusi.. Haha

ramalan zodiac fersi wong jowo

Quote:Iki lho tak ke'i ramalan asmara menurut zodiak. . . .

Sagitarius:
-asmara : ngomongo mblo ojo meneng ae, ndang d tembak pasti d tolak kok lha seng koen tembak wez payu *nelongso maneh*

Scorpio:
-Asmara: ketokane awakmu kudu ngoco disek mblo *ojo lali tampar gae kendat*

Libra :
-Asmara: gegeran iku wez biasa, mangkakno thaa lek golek pacAfr ojok sesama jenis *ehhh. . .

Virgo:
-Asmara: wez g usah mbok tutupi lek ancen aWakmu durung payu

Leo:
-Asmara: wuiikkk. . . . Ojok kuatir mblo, onok harapan teko arek'e tp harapan palsu mblo *PHP manehh hikz. . .

Cancer:
-Asmara: mblo ayo ndang gerak, areke wez ngenteni awakmu cuma kudu sabar yoo soale areke sek SD, dadi kudi ngenteni sampek lu2s kuliah *kapok, entenono sampek lumuten..

Gemini:
-Asmara: sabar yo mblo, 5 tahun maneh baru payu awakmu *krik krik krik

Taurus:
-Asmara : lek kon sabar mblo, arek'e pasti gelem, cuman saiki wez dipek wong liyo * hikz hikz. . . Ngenes maneh

Aries
-Asmara: ojok kesusu sek mblo, pastikno seng koen gambar iku duduk bojone uwong, jomblo pasti berlalu, tp 20 taon maneh emoticon-Big Grin * pizz mblo yoo. . .

Pisces:
-Asmara: ojok ngamuk2 mblo lek koncomu wez payu, tenang ae mblo, payu2. . . Tp emboh kapan !!! * tanyakan pada rumput yg bergoyang

Aquarius:
-Asmara : ojok kakean pola, arek seng kon gambar saiki wez dipek wong liyooo *ojok lali baygone. . . Haha

Caprikorn:
-Asmara: lahir untuk menjadi jomblo. . . * ndang berguru nag eyang subur kono. . . emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak



Hayoo ngaku ae gan.. Gak usah di tutup-tutupi.. Ancene apes yo rasaknooo...!! Kapook...
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak


Spoiler for tournament POKER gratis setiap hari total HADIAH 120jt (april):

Pancen bener awakmu cak.....
Quote:Original Posted By satpol.tempe
Pancen bener awakmu cak.....
hahahaha... emoticon-Ngakak

emoticon-Ngakak

Agustus emoticon-Mad (S)

emoticon-Big Grin
Coba sundul duluuu sepiii...
Quote:Original Posted By symphonichz
emoticon-Ngakak

Agustus emoticon-Mad (S)

emoticon-Big Grin
sabar ya gan... Hidup emang pahit.. emoticon-Ngakak

sundul.. :sup :sup
namanya org jowo
Quote:Original Posted By masrurovi
namanya org jowo
emoticon-Ngakak
mei .pas buat ane
sregep pacaran ,gaweane di larani dab emoticon-Berduka (S)
Quote:Original Posted By rizky.pratama
mei .pas buat ane
sregep pacaran ,gaweane di larani dab emoticon-Berduka (S)
kwkwkwkw... sakno awakmu broooi...
emoticon-Ngakak
ga ono seng pas jezemoticon-Ngakak
sundul sndiri...
Quote:Original Posted By brigadir13
ga ono seng pas jezemoticon-Ngakak
ngaku aja lah gaaan... ngk ush di tutup2pi.. emoticon-Ngakak
Sing sabar rek, badai jomblo pasti berlalu (mboh kapan.......) emoticon-Big Grin
Quote:Gemini
-Asmara: sabar yo mblo, 5 tahun maneh baru payu awakmu *krik krik krik


ngena banget klo yg ini emoticon-Ngakak
Udah lupa sama bahasa jawa
cuman tau dikit-dikit emoticon-Sorry
hahaha..
cocok bgt sama ane gan..