alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/517679916312437e3300000d/usa-only-orang-sunda-yang-lagi-ngerantau-wajib-masuk-sini
Cool 
[USA ONLY] Orang Sunda Yang Lagi Ngerantau Wajib Masuk Sini!!!
<= WILUJENG SUMPING DULUR SADAYANA =>
Sedih Banget ya gan,jauh ti tanah priangan!emoticon-Sorry Begini lah nasib anak rantau,sepi jauh dari keluarga,sanak family dan teman..

Sok kangen ka lembur sakapeung mah,ulin disawah,ngadu kaleci,kokoleceran emoticon-Mewek

Daripada galau karena kangen k a lembur,mending urang ngadangukeun lagu kacapi sulingan Kang,Dijamin bakalan ngarasa waas emoticon-Matabelo

youtube-thumbnail


youtube-thumbnail


youtube-thumbnail


youtube-thumbnail


=> Video lainnya Disini <=

Wilujeng ngadangukeun ah akang & teteh sadayanaemoticon-Kiss


teu narongol kang vid na emoticon-Bingung (S)
Quote:Original Posted By heartzbreaker
teu narongol kang vid na emoticon-Bingung (S)


udah dibenerin kang,maklum nubitolemoticon-Ngakak salam kenal kang
akang TS timana

sami atuh abdi oge ngarantau emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By muka.narsis
akang TS timana

sami atuh abdi oge ngarantau emoticon-Ngakak


ti sumedang,pami akang timana????emoticon-Kiss
muhun abdi oge nuju ngarantau di bandung..asli ti ujungberung emoticon-Hammer2
Quote:Original Posted By rajapodol
muhun abdi oge nuju ngarantau di bandung..asli ti ujungberung emoticon-Hammer2


lah ujungberung emang di bandung mang emoticon-Nohopenohope
Quote:Original Posted By pocing


lah ujungberung emang di bandung mang emoticon-Nohopenohope


nyahahaha..wilujeng tepang kang..ulah hilap lemah cai nya
aya naon iye teh emoticon-Ngakak
kumaha damang gan
iya tuh… bikin gentar sak kekcamatanku kemaren
iya tuh… bikin gentar sak kekcamatanku kemaren
Sami kang ,abi oge merantau ,kangen lembur emoticon-Mewek
ane bukan orang sunda gan terus emoticon-Frown
ane bantuin angkat tritnya gan
aya nu sami sareng abdi henteu nya ieu nuju di kalimantan emoticon-Berduka (S)
jadi pada pengen pulkam tuh ya ? emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By kvinnopps
ane bantuin angkat tritnya gan

ane jg dah gan, sipp emoticon-Jempol
Quote:Original Posted By kaldonghungkul
aya nu sami sareng abdi henteu nya ieu nuju di kalimantan emoticon-Berduka (S)


di tambang batubara kang emoticon-Frown
orang jawa yg merantau gak boleh gabung?