alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5160ffc90b75b4cb1e000002/minta-share-pupujian-pake-basa-sunda-urang-sunda-supp
Minta share pupujian (pake basa sunda) urang sunda supp
Assalamualaikum agan - agan,

wilujeng siang sadayana sareng tong hilap geura naretepan sholat dzuhur nya,,emoticon-Kiss

punten yeuh abdi ngarepotkeun sakumaha judulna abdi hoyong nyuhunkeun pupujian islam anu ngangge basa sunda pormatna mp3,
panginten aya salah sahiji agan - agan nu ngagaduhan,
tiasa meureun dishare mah link downloadna...emoticon-Malu (S)

hatur nuhun ah...emoticon-I Love Indonesia (S)
PertamaX
Minta share pupujian (pake basa sunda) urang sunda supp
Bahasa Nya Kagak Ngarti Gan Bahasa Apaan Tuh ???
Quote:Original Posted By naufalrizal
Bahasa Nya Kagak Ngarti Gan Bahasa Apaan Tuh ???


tu bahasa sunda gann,,emoticon-Ngakak

sepi nii emoticon-Berduka (S)

emoticon-Sundul
×