alexa-tracking

Are you struggling between career, your loved ones,and yourself?

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/515d1c61601243561200000b/are-you-struggling-between-career-your-loved-onesand-yourself
Are you struggling between career, your loved ones,and yourself?
Are you a stay at home mom?are you tired of your current job?are you struggling to keep your financial ahead?do you have time for your kids, your loved ones, your parents, or even for yourself?do you ever worry about the health of yourself and the peoples you care for?

Earning a few hundreds or a few thousands with just 2hours a day working from your home internet?Is that possible?

With VEMMA, Yes! you can!

What is Vemma?
Vemma is a home business and nutritional supplement company based in Arizona, USA. It is founded by BK Boreyko with the mission of making a positive difference starts with people helping people.

The Opportunity
With the great products, Vemma offers an opportunity for everyone with the desire and determination to start their own business from home, with little or no investment. There is no joining fee or account maintenance fee. All you need to do is use the product yourself. Globally there are tens of thousands of people who have achieved financial freedom by building a Vemma home business. The top earner in the company is currently earning more than $200,000 a month.

Let's hand in hand learning and earning for our dream!

For more info, please contact Susan Lee at sanzzshine@gmail.com

See you soon!
Quote:Original Posted By susanleeonvemma
Are you a stay at home mom?are you tired of your current job?are you struggling to keep your financial ahead?do you have time for your kids, your loved ones, your parents, or even for yourself?do you ever worry about the health of yourself and the peoples you care for?

Earning a few hundreds or a few thousands with just 2hours a day working from your home internet?Is that possible?

With VEMMA, Yes! you can!

What is Vemma?
Vemma is a home business and nutritional supplement company based in Arizona, USA. It is founded by BK Boreyko with the mission of making a positive difference starts with people helping people.

The Opportunity
With the great products, Vemma offers an opportunity for everyone with the desire and determination to start their own business from home, with little or no investment. There is no joining fee or account maintenance fee. All you need to do is use the product yourself. Globally there are tens of thousands of people who have achieved financial freedom by building a Vemma home business. The top earner in the company is currently earning more than $200,000 a month.

Let's hand in hand learning and earning for our dream!

For more info, please contact Susan Lee at sanzzshine@gmail.com

See you soon!


bisnis gini nih yang menjanjikan sukses..
ane sih minat banget gan coba PM ane detailnya
Quote:Original Posted By susanleeonvemma
Are you a stay at home mom?are you tired of your current job?are you struggling to keep your financial ahead?do you have time for your kids, your loved ones, your parents, or even for yourself?do you ever worry about the health of yourself and the peoples you care for?

Earning a few hundreds or a few thousands with just 2hours a day working from your home internet?Is that possible?

With VEMMA, Yes! you can!

What is Vemma?
Vemma is a home business and nutritional supplement company based in Arizona, USA. It is founded by BK Boreyko with the mission of making a positive difference starts with people helping people.

The Opportunity
With the great products, Vemma offers an opportunity for everyone with the desire and determination to start their own business from home, with little or no investment. There is no joining fee or account maintenance fee. All you need to do is use the product yourself. Globally there are tens of thousands of people who have achieved financial freedom by building a Vemma home business. The top earner in the company is currently earning more than $200,000 a month.

Let's hand in hand learning and earning for our dream!

For more info, please contact Susan Lee at sanzzshine@gmail.com

See you soon!


Da pm ya gan emoticon-Cek PM (S)

Quote:Original Posted By kurtkoben
bisnis gini nih yang menjanjikan sukses..
ane sih minat banget gan coba PM ane detailnya


lokasi nya dimana gan kalo ane mw langsung ke kesana..
PM dong alamat lengkapnya.. emoticon-Cek PM (S)
itu minimal berapa gan ? apa eprbulan ?
sistem nya referal apa gak gan ?
kalo sistimnya investasi ane mau gan minimal nginvest brp ?
dan dalam beberapa bulan apa hari ngambilnya gan ?
Sorry lama ga bales gan, jarang check kaskus, agan kurtkoben email saya saja gan sanzzshine@gmail.com ato check web saya gan biar tau lebih banyak info tentang ni bisnis.

Trims

Quote:Original Posted By kurtkoben
kalo sistimnya investasi ane mau gan minimal nginvest brp ?
dan dalam beberapa bulan apa hari ngambilnya gan ?


bisnis bisnis gak ejlas nih
jelasinnya gak ampe kelar nih ane jd nanggung emoticon-Cape d...
Agan kurtkoben,
Saya jelasin yg simple ya, vemma ini home bisnis didirikan di USA oleh BK Boreyko, produk utama kita adalah vemma premix( supplement yang mempunyai formula lengkap dari vitamin, essential mineral, manggis, lidah buaya, dan teh hijau). Kombinasi dari semuanya menghasilkan vemma produk nutrisi terlengkap dan terkuat dari segi antioxidant. Semua vitamin, mineral, dan antioxidant ini sangat diperlukan untuk membangun daya tahan tubuh yang sehat untuk melawan radikal bebas, sehingga tubuh tidak gampang sakit, dan awet muda.
Untuk join agan click di web saya nah kemudian bisa diisi form yg disana. Tenang saja, tidak dikenakan biaya. Setelah isi form dengan data diri yg lengkap, agan bisa mendapatkan akses ke sistem vemma dimana akan dijelaskan swcara lengkap bagaimana untuk menjalankan bisnis ini. Vemma adalah direct sales yg menjalankan sistem dua kaki(binary plan) dan kita mempunyai total 9bonus plan(tidak bisa saya jelaskan disini gan terlalu panjang, oleh karena itu lebih baik agan baca di sitenya)

Berapa biaya untuk join?
Seperti yang saya tulis diatas, untuk menjadi member, agan tidak dikenakan biaya. Agan akan diberi free member selama 90hari untuk belajar dan tau tentang produk kita dan peluang bisnis kita. Bila agan memutuskan iya, mau menjadi salah satu bisnis partner vemma, agan harus membeli dan mengkonsumsi produk vemma.
Bagaimana cara menjalankan bisnis?training?biayanya?
Ada 2 cara untuk menjalankan bisnis ini(agan baca saja di sitenya ya, karena bakal panjang).

So, intinya klo agan bener2 penasaran ma bisnis ini, agan tinggal mengisi data diri dan wuilah peluang bisnis sudah didepan mata! emoticon-2 Jempol
Quote:Original Posted By kurtkoben
bisnis bisnis gak ejlas nih
jelasinnya gak ampe kelar nih ane jd nanggung emoticon-Cape d...


maaf ya lewat lagi
sukses terus gan emoticon-Angkat Beer
maaf lewat lagi gan emoticon-Big Grin
sukses terus gan emoticon-Angkat Beer
sekalian bantu sundul
emoticon-Sundulemoticon-Sundulemoticon-Sundul
itu minimal berapa gan ? apa eprbulan ?
sistem nya referal apa gak gan ?
Kita sistem binari 2 kaki gan..so pastinya ada upline dan downline..
minimalnya berapa terserah agan mau yang mana..karena sebenernya member itu free tetapi agan tiap bulannya mesti membeli dan mengkomsumsi supplemen vemma. 1 botol 32oz(buat setengah bulan) harganya Rp 605ribu.
Kita memiliki 9macam bonus + 1 loyalty program tetapi untuk mendapatkan bonus ada syarat tertentu.
Saya kasih contoh bonus yang pertama itu namanya fast start bonus syaratnya agan mesti memiliki poin berjumlah 30(1 botol = 30poin).
kemudian program loyalty syaratnya poin 30, bila agan bisa menjual sejumlah 3kali lipat dari poin agan(misalkan 3 x 30poin=90poin), maka agan bisa mendapatkan free produk sejumlah 30poin buat bulan depan.

Bila agan benar2 serius agan boleh daftar member di web saya.

Trims!

Quote:Original Posted By kurtkoben
itu minimal berapa gan ? apa eprbulan ?
sistem nya referal apa gak gan ?


Thanks banget sundulannya gan! emoticon-Big GrinQuote:Original Posted By rotibakar12
maaf lewat lagi gan emoticon-Big Grin
sukses terus gan emoticon-Angkat Beer
sekalian bantu sundul
emoticon-Sundulemoticon-Sundulemoticon-Sundul


ane bantu sundul
emoticon-Sundulemoticon-Sundulemoticon-Sundul
ijin tinggalin jejak lg emoticon-Angkat Beer
misi lewat lg
sukses terus gan emoticon-Big Grin
wah sukses deh gan
msh bngung mau pilih yg mn emoticon-Hammer2
sukses terus gan emoticon-Angkat Beer sekalian bantu sundul emoticon-Sundulemoticon-Sundulemoticon-Sundul