alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/515683087c1243fc22000011/ask-tim-futsal-cewe-cirebon
[ASK] Tim Futsal Cewe Cirebon
Gan, salam kenal ya, ane hellsizme wong Trusmi asli, lamun ano sing arep nitip batik Trusmi, monggo PM emoticon-Ngakak

Mekenen kih gan, isun arep takon. Kira-kira ning Cirebon kuh ana beli ya tim futsal nggo wadon? Isun arep meluan jawane koh emoticon-Malu (S) lumayan sekalian nyaluraken hobi lan olahraga.

Wis konon bae yak, kesuwun nggo sing jawab emoticon-Kiss (S)
up dlu biar ada yang jawab emoticon-Big Grin
kalok ga salah di unswagati ada nengemoticon-Thinking
btw, ane yang ngelatih yaaa emoticon-Genit:

oiya lain kali nanyanya di sini aja nengemoticon-Stick Out Tongue
http://m.kaskus.co.id/thread/000000000000000002478243/9742-9742tempat-tanya-tanya-regional-cirebon9742-9742
×