alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/50fa3c211b76088025000008/fact-tipe-koko2-suroboyo-wong-suroboyo
Fact! Tipe koko2 suroboyo (wong suroboyo)
langsung aja gan..hehe

Tipe koko2 suroboyo:
1. ora nduwe kantong celono ! henpon telu dompet kunci mobil kabeh di cekel ndek tangan
2.mlaku2 nde mall kyok nang omah ae,clono pendek putih karo sandal jepitan emoticon-Ngakak
3.kanggo kaos polo,terus kerahe dinaekno ben ketok mbois jarene emoticon-Cool
4.njeglek kyok PLN ra iso ngimbangi bojone sing ndandan heboh emoticon-Cape d...
5.Kyok Asu herder, seng nggwo tas'e bojoe nang ndi2
6.seng lek order ndek resto takok sek "ono promo opo mbak?"
7.dandane yo wis nuecisssss, dandan ala eksmud, mangane pancet pentol ubaya emoticon-Ngakak
8.Caper mangan ndek ikkousha langsng ganti dispic bbm..nek nang warung pojok mangan penyetan poo ra tau d foto dadi no dispic
9.nang mall gowo tas "celfit" halah paling mek tridmil 10 menit maringono nang fudcort
10.sing doyan yel2 : "dvd ori gambar ori,teks ori..baru2..20ewu telu" padahal yo pancet ae bajakan
11.ben ketok religius ngono..stiker nang mburi koco mobile ditempeli army of ***
12.setia karo mesti tolaah toleh ra jelas nang ngarepe toko stroberi ngenteni bojone tuku asesoris suwiii ne eran2 emoticon-Kiss
13.lek ambek bojone tuku 'e starbucks, coba lek dewean lak pancet ae ngombe tong tji emoticon-Malu (S)
14.nag kantor karo nang wedinggan podo ae klambine..paling yo buka kancing sing nduwur sitok emoticon-Ngakak
15.oppurtunitis,misale teko nang kondangan undangane wong sitok tp njaluk sovenir wong loro..emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
cendoll gan! wkwkwk
PERTAMAX KAH GAN
Iyo gan..wkwkwk emoticon-Malu (S)emoticon-Malu (S)emoticon-Malu (S)
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakkoplak gan....keep posting ganemoticon-Malu (S)
tambah maneh gan, lek nangdi ae mesti misuh emoticon-Ngakak

Oiya lupa itu 1 gan..wkwkwk sebarin k org suroboyo lain gan..maknyuss emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
wkwk wkwk kocakk gan... emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
Hahaha paraah gan
ora suroboyo tok.. nang Jakarta yo podo wae ah.. emoticon-Ngakak
podo wae brarti arek jaman saiki..emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
emoticon-Sundul Upemoticon-Sundul Upemoticon-Sundul Up
asli dah bikin ketawa nie agan threadnya emoticon-Ngakak
Oww... Ngunu tho... Haha...
emoticon-Ngakak haha mayan2 gan
lanjutkan bro emoticon-Big Grin
Ane sampe senyum senyum sendiri nih gan emoticon-Big Grin
Hebat banget ente bikin joke gan emoticon-Ngakak
kerenn dah ente gan.nice jokes..lanjutkan gan TS emoticon-Big Grin
ane malah gak ngerti gan sama bahasanya...
emoticon-Bingung
Nda mudeng aku,
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
lumayan gan joke ente,
lanjutkan bro emoticon-Cool



Practice makes perfect, but nobodys perfect