Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/50ddb26e601243e013000025/lu-kire-gue-ape-ngakak-gan-sumpah-ente-ga-ngakak-ane-bakar-diri-ane
Lu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane gantung diri)
Insya allah thread ini bakal bikin agan
Dan semoga thread ini ga ...




Quote:Umar lagi asik-asiknye nonton bola depan tipi, tau-tau
bininye nyelonong: "Bang, lampu teras putus, tolong gantiin ame yang baru
dong!"

"Masang lampu ?!!!, lu kire gue PLN apah..!!!" saut umar
enteng.

Bini : "Ya udeh kalo kaga mau, benerin aje keran kamar
mandi, itu tuh aernya ampe luber-luber"

"Benerin keran ?!!!, lu kire gue PAM kali...!!!"

Bini : "Ya udeh, kalo lu pegi beli rokok ke warung, gue
nitip minyak"

"Lu kagak bisa liat orang lagi enak nonton kali ye, lu kire
gue PERTAMINAA !!!

" Umar sewot. Lantaran berasa digangguin terus,
Umar ngeloyor ke

rumah tetangge, balik-balik jem 2. Tapinye Umar kaget lantaran terasnye udah terang.
Terus Umar ke kamar mandi, aer udah kaga luber-luber;
ke dapur jerigen minyak juga udah full tenk. Paginye Umar nanya ame bininye:

"Lu minta tulung ame
siape...?"

Bini : "Gini bang, abis abang minggat, gue nangis di
teras. Terus ade cowok ganteng lewat nanyain gue. Gue
cerite ape adenye, juga soal abang nyang sewot. Terus die nawarin buat
ngebantuin, tapi ada syaratnye."

"Ape syaratnye... ?

" Umar pingin tau. Bini : "Syaratnye bisa pilih, gue bikinin die roti atawa
tidur ame die"

"Terus yg pasti elu bikinin die roti kan...?" Umar


ngedesek. Bini : "Bikinin roti ?!!!......
Lu pikir gue HOLLAND BAKERY
apee...?!!!"



Kaskuser yang Baik selalu meninggalkan Jejaknya dan ane cuma mau minta dari agan/aganwati ...


Komen Yah ga komen Maho wkwkw
Pertamax

lucu gan asli
Quote:Original Posted By r3w4n
Pertamax

lucu gan asli


Pertamax mahal gan ..
ente mah pantesnya pake solar
Wahahah Lucu bgd gan..
Pinter bgd buat lawakan ..
Somplaks Abiiizzz.. Moga ane bisa belajar ngelawak dari agan ini ..

Ane bantuin .. Keep Posting ya gan !!..
Quote:Original Posted By SapiNgupil
Wahahah Lucu bgd gan..
Pinter bgd buat lawakan ..
Somplaks Abiiizzz.. Moga ane bisa belajar ngelawak dari agan ini ..

Ane bantuin .. Keep Posting ya gan !!..


ane Masih nubitol gan ..
Makasih udah kasih ke ane agan
udah pernah tayang gan
jiakakakakaakak
ngakak abis

bini jaman sekarang emang susah ditinggal sendirian y..
hehe lumayan lucu gan
hehe lumayan lucu gan
wkwkwkkwkwkwkw Kocak gan..... ini baru lawakan... bikin ane Ngakak sampe nungging-nungging.....
Lu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane Bakar diri aneLu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane Bakar diri aneLu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane Bakar diri ane
TS-nya Bisa aja
Lu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane Bakar diri aneLu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane Bakar diri aneLu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane Bakar diri ane
Lu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane Bakar diri aneLu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane Bakar diri aneLu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane Bakar diri ane
kwwk rasain tuhh
lumayan ngakak ane baca critannya gan

ane bantu ya gan Lu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane Bakar diri ane
keep posting


Hahaha senjata makan tuan noh
akibat kagak mau nulungin binu ntu...

Thumbs up 



Lu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane Bakar diri aneLu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane Bakar diri aneLu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane Bakar diri aneLu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane Bakar diri aneLu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane Bakar diri aneLu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane Bakar diri aneLu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane Bakar diri aneLu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane Bakar diri aneLu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane Bakar diri aneLu Kire gue Ape? (Ngakak Gan sumpah ente Ga ngakak ane Bakar diri ane
×