alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/50dc9f5e1c76081e6b000006/tebak---tebakan-bahasa-jawa-javanicus-kaskusius-masuk-gan
TEBAK - TEBAKAN BAHASA JAWA (JAVANICUS KASKUSIUS MASUK GAN)
Opo bahasa jowo kromone "BOLA" ?

Translated :
APA BAHASA JAWA KRAMANYA "BOLA" ?

BERHUBUNG WIS TANGGAL 2 TERUS SING nJAWAB SAK NDAYAK DO SALAH KABEH, TRUS JUGA AKEH SING PODO NGENTENI JAWABANE, AKHIRE JAWABANE TAK BEBERNE SAIKI SESUAI JANJI, JAWABANE TAK TULIS NING HALAMAN 6
emoticon-Ngakak
embuh, enyong ra ngerti gan emoticon-Ngakak
BAL
kayaknya sih gan

SALAH !!!

Quote:Original Posted By imronurfff
embuh, enyong ra ngerti gan emoticon-Ngakak


wis SALAH, meler maning ... oalah ...

SALAH !!!

Quote:Original Posted By vjlo
BAL
kayaknya sih gan


BAL = JOWO NGOKO ... BAHASA SRAWUNGAN

"AYO BAL - BALAN ... "emoticon-Ngakak

YANG PUNYA BAUSASTRA JAWA BOLEH BUKA ...

bausastra jawa = kamus jawa gan ... bukan bau keti emoticon-Big Grin
retin jowo ngokone bola yo BAL
yoh bal-balan emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
bola - bal - bali
emoticon-Cool
SENSOR sam emoticon-Ngakak
BULEUD gan emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
BOLA = BOLAipun emoticon-Ngakak (S)
salah kaprah iki emoticon-Hammer (S)
sak weroku yo bal toh emoticon-Bingung (S)
Bal balan yuh emoticon-Ngakak
bola = bal emoticon-Big Grin
bener ra iki emoticon-Big Grin
Quote:Original Posted By distroantibocor
SENSOR sam emoticon-Ngakak


akwkawkakwkaw
wah ngawur agan ini emoticon-Ngakak
ayow.. gek ndang budal bal balan gan emoticon-Bola
bola = benang.....

SALAH SEMUWAAAAAA ... AGAGAGAGAGAK ...

DURUNG AREP TAK BETEKNE JAWABANE .. NING TENANAN IKI .. MESTI AKEH SING GAK RETI ... MENGKO BAE YEN KOMEN E WIS SAK NDAYAK TRUS DO SALAH KABEH, NEMBE JAWABANE AREP TAK BETEKNE ... (MESTI AKEH DO RA ISO NE) emoticon-Ngakak
gw ga ngerti gan
emoticon-Hammer2
Quote:Original Posted By gedhang kukus
bola = benang.....


iku bolah udu bola emoticon-Hammer2