alexa-tracking

Dibrakot "Sing Mbaurekso" ning Kali Code

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/50cbbd2a8327cf5d50000000/dibrakot-quotsing-mbaureksoquot-ning-kali-code
Dibrakot "Sing Mbaurekso" ning Kali Code
Nalikane ing Kali Code

Kali Code 9 September 2009
Kali Code ingkang dadi seksi........ emoticon-Berduka (S)

Nalikane saweg pakpung wonten kali Code, Mbah Dawijan mboten sengaja mbucal.
Nggih maklum sampun sepuh, upami mbucal mboten saged ditahan. Langsung Broool...!! ngeten mawon.
Ndilalahe Sing Mbaureksani Kali Code pas teng mriku.
Mirsani kalinipun dipun bucali kaliyan Mbah Dawijan Sing Mbaurekso niki mboten trima.
Mbah Dawijan diseret, disedhot uyeng2e, dilakeni, diemut-emut banjur dilepeh.


Spoiler for kali code:


Umpami Ripost yo wis ben
Saiki rak jamane jaman ripost emoticon-Stick Out Tongue
eta artina naon gan ?
ora ngarti aku ini toh mas
Quote:


Artinya Jangan coli di pinggir kali codod nanti bisa ditarik kedalam kali codod oleh para penunggu siluman kali codod emoticon-Ngakak
KASKUS Ads
TS nya mantan dalang ya? lancar banget ngomong jawanya..emoticon-Ngakak
asem emoticon-Nohope
image-url-apps
Quote:


Sing Mbaurekso wis rawuh emoticon-Big Grin

Kudu disediani sajen ki emoticon-Big Grin
image-url-apps
hih, medeni emoticon-Takut (S)



emoticon-phoneemoticon-Betty (S)Dibrakot "Sing Mbaurekso" ning Kali Code
emoticon-phoneemoticon-Takut (S)Dibrakot "Sing Mbaurekso" ning Kali Code
Quote:


sajene cukup tursem wae son emoticon-Ngakak
Quote:


Quote:


emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak menjerumuskan bisa2 om gaptek gak berani coli dipinggir kali nih emoticon-Ngakak
weleh basa jowone emoticon-Matabelo
aku ra ngertos sumpah emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
image-url-apps
Quote:


jingukkkkk.... bahasa ne emoticon-Ngakak
wasuuu diemut-emut banjur dilepeh emoticon-Ngakak
dah bonyok tuh muka
berendem kelamaan sih
Quote:


komenn'e repost emoticon-Blue Repost
kepleset trus kejedot batu kali
masih baru kayaknya tuh emoticon-Matabelo
kulo kiro di kali code beneran gans..

jebul oot... hahaha,,...betah mandi nggak keluar2x...
boleh aku bales pake bahasa batak campur minang? emoticon-Ngakak

gak ngerti... emoticon-Frown emoticon-Frown
Quote:


emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak cucian 2 pake bahasa tubuh aja om emoticon-Malu (S)
image-url-apps
Olala~~ emoticon-EEK!:
Sumpah kok jd pada bacot"an sih bukanya koment emoticon-Gila
×