Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/50c5d9602c75b4416b00002c/galau-this-night-sunda-inside
GALAU THIS NIGHT [sunda inside]
this peuting, the mendung is ngagayot on the sky..
the guludugs sound jedar jeder like mercon..
the lightning ngajorelat many times..
my popoean at sasampayan is haliber up to my window because katiup the wind..
the trees pelenay pelenoy also almost rungkad..
the rain sound pepeletokan dina roof..
it is very danger and karasa keu'eung..
now I'm afraid culanguk olangan while ngahinghing in my room..
I miss you so much my jungjunan heart..
instead of culang cileung alone, I heard sound of klenang kleneng..
I'm getting curinghak..
I am nolol to check it ...
koplokk ! it was tukang hot sakoteng..
I'm running tipaparetot through sakoteng seller, then i call him..sataker kebek..
then I suruput it until koredas and ledis..
now I'm heavily seubeuh..

Very sorry if urang dont baledog me by but just alungkeun by cenol..
Tong aya pertamax between us
asa dipaksakeun teuing
hampura lur
Quote:Original Posted By W311y
asa dipaksakeun teuing
hampura lur

its called my galau poe broda... Hatur nuhun por visiting trit urang nu kadua
haturnuhun pisan kang
ngahibur pisan
Quote:Original Posted By Maggy21
haturnuhun pisan kang
ngahibur pisan

hehe manga kang...dont porget to visit postingan nu lain... Hehe
lumayan lucu kang, tambihan deui atuh
ane gan
Hahaha aya" wae kang sep
hahaha koplak gan
wkwkwk sunda campur inggris..
lucu gan..
hahaahha....mantap gan....
boleh tuh buat ngomong sama bule....
katampi pisan kang jokes na , dilebetkeun ka canghegar jigana rame
kocak dah gan
Gelo suer tah
lumayan lucu
ane gk ngerti bahasanya gan numpang aja ane gan
Quote:Original Posted By yowesss
lumayan lucu kang, tambihan deui atuh

sok atuh tambihan ku akang?
Quote:Original Posted By goal getter
ane gan

lanjut gan....
Quote:Original Posted By EdhoAdria
Hahaha aya" wae kang sep

sambil belajar bahasa linggis kang
×