alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/50c5ba64197608e72f000035/dendam-kesumat-sang-istri-gak-ngakak-ane-salto-gan-hihihi
Dendam Kesumat Sang Istri (gak ngakak ane salto gan) hihihi
izinkan lah ane membuat thread gan.semoga agan2 terhibur langsung aja nih gan emoticon-Ngakak

Umar lagi asik-asiknye nonton bola depan tipi, tau-tau bininye nyelonong:
"Bang, lampu teras putus, tolong gantiin ame yang baru dong!"
"Masang lampu ?!!!, lu kire gue PLN apah...!!!" saut Umar enteng.
"Ya udeh kalo kaga mau, benerin aje keran kamar mandi,
itu tuh aernya ampe luber-luber"
"Benerin keran ?!!!, lu kire gue PAM kali...!!!"
"Ya udeh, kalo lu pegi beli rokok ke warung aje gue nitip minyak"
"Lu kagak bisa liat orang lagi enak nonton kali ye, lu kire gue
PERTAMINEEE...!!!" Umar sewot.

Lantaran berasa digangguin terus, Umar ngeloyor ke rumah tetangge,
balik-balik jem 2. Tapinye Umar kaget lantaran terasnye udah terang.
Terus Umar ke kamar mandi, aer udah kaga luber-luber;
ke dapur jerigen minyak juga udah full tenk.

Paginye Umar nanya ame bininye: "Lu minta tulung ame siape...?"
"Gini bang, abis abang minggat, gue nangis di teras.
Terus ade cowok ganteng lewat nanyain gue.
Gue cerite ape adenye, juga soal abang nyang sewot.
Terus die nawarin buat ngebantuin, tapi ada syaratnye."
"Ape syaratnye...?" Umar pingin tau.
"Syaratnye bisa pilih, gue bikinin die roti atawa tidur ame die"
"Terus yg pasti elu bikinin die roti kan...?" Umar ngedesek.
"Bikinin roti ?!!! .. Lu pikir gue HOLLAND BAKERY apee...?!!!"
hahah bisa bener ente udah kaya PLN emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak ........
Pertamax diamankan .......
jika tidak keberatan bagi emoticon-Blue Guy Cendol (L)emoticon-Blue Guy Cendol (L) nya dong gan hiihihi emoticon-Ngakak
udah sering gan dengernya emoticon-Cape d... (S)
tapi keep posting gan emoticon-Smilie
asli kocak inih ceritaemoticon-Ngakak
jadi istrinya milih emoticon-Matabelo

emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By adrai999
udah sering gan dengernya emoticon-Cape d... (S)
tapi keep posting gan emoticon-Smilie


iya kah gan ??, makasih masukan nya gan emoticon-Malu (S)
Quote:Original Posted By rockabead
jadi istrinya milih emoticon-Matabelo

emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak


istrinya lebih milih itu gan,huahah
masih kesal dia ama laki nya hiuihihihih emoticon-Ngakak
wakakaka...sukuriinemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
pejwan...

ahahaha kena di bales.. emoticon-Ngakak (S)
:capede :capede :capede
nyaris keselek ane gan wkakaka
wkwkwk udah sering baca sih gan

cuma lumayan lah
wkwkkww
ngakak gan
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak gan

mantap dah bals demdam sang istri emoticon-Big Grin
udah sering baca gan emoticon-Big Grin
asli gan bikin ngakak abiss ceritanya..
Dendam Kesumat Sang Istri (gak ngakak ane salto gan) hihihi Dendam Kesumat Sang Istri (gak ngakak ane salto gan) hihihi Dendam Kesumat Sang Istri (gak ngakak ane salto gan) hihihi Dendam Kesumat Sang Istri (gak ngakak ane salto gan) hihihi Dendam Kesumat Sang Istri (gak ngakak ane salto gan) hihihi
hahaha baru tau rasa tuh si umar emoticon-Ngakak