alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/50c46a121ed719a32e000053/pramugari-pesawat-versi-tegal
Pramugari Pesawat versi Tegal
Pramugari asal Tegal ngasih instruktur ke penumpang pesawat, beginilah jadinya :

"Dulur-dulur penumpang, delat maning kapal mabur apan mabur...
Sedurunge, nyong karo pramugari liyane pan nodokna cara-cara ngadepi keadaan darurat...
Klambi plembungan ana nang slesepan ngisor jengkok, dinggo dong kapal mabur mandeg nang nduwur laut...
Carane jikot klambi seka slesepan terus dinggo, tarik taline ben klambine mlembung..endah sampeyan ora pada klelep nang laut nyad..
Pipa karet didamuh ben lampune kedap kedip dadi bisa dideleng seka kadohan...
Klambi kuwe aja dicolong atawa digawa balik, ning konangan bisa ditempilingi rika...
Montor mabur kiye ana enem lawange, loro nang ngarep, loro nang sewiwi, terus loro maning nang mburi...
Angger pesawat kurang hawa nggo ambekan, mengko metu dewek masker oksigen seka loteng...
Ning masker mecotot, gagian dinggo, ambekan kaya biasane bae, aja ngos-ngosan, marakna liyane pada wedi...
Semono pengumuman seka nyong, anger pan maca majalah apa koran, kuwe ana nang slesepan jengkok ngarepe rika kabeh...
Ning pan nguyuh, kakuse nang mburi. Aja nguyuh karo udud ning konangan ditempilingi (maning)...
Aja nguyuh ning kakus ngarep, kae kakuse wong sugih...
Wis lah, cangkeme kesel, moga-moga slamet waras bisa mudun maning. Kaya kuwe baen. suwun...

emoticon-I Love Indonesia (S)
emoticon-Ngakak Bahasa Jawa emoticon-Ngakak
ada kata2 cangkem emoticon-Ngakak
Bner bner jawa koek ,, ahahaha
kie mbacane kudu pake logat tegal

emoticon-Ngakak
sumpeeehhh ga ngerti emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
dan ane ga ngerti.. emoticon-Hammer2
Ngakak abisss
ngomong opo gan >

kaga ngerti anee
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
artinye apa??
wakakak ngakak ane bacanya gan emoticon-Ngakak (S)
Quote:Original Posted By DevolopeR
emoticon-Ngakak Bahasa Jawa emoticon-Ngakak


wakakakak... sama kata2 tempiling itu lho...yg bikin gokil... wakakakak... emoticon-Ngakak (S)
ga terlalu ngerti
emoticon-Bingung (S)
ahahaha, lucu gan emoticon-Ngakak


sebenernye menurut ane gadis yang ngomong pake logat tegal itu seksi gan emoticon-Malu (S)
ada yg py temen org banyumas ato tegal??? pasti jd inget mreka,apalagi yg msh jujur dan polos,logat ngapak-ngapak mreka kentara banget. wakakakak....
Quote:Original Posted By jakasantana
ahahaha, lucu gan emoticon-Ngakak
sebenernye menurut ane gadis yang ngomong pake logat tegal itu seksi gan emoticon-Malu (S)


wakakakak... kl pacar ente gitu gimana mas? mau minta cium... "maaass Jaka...inyong diambunglah kie,dicipoklah...." hahahahah... seksi2 geli gemesin gimana gt ya gan... xixixixxiix... tp stuju dah...lucu soalnya
wkwkk... cangkem dibawa bawa ane gak ngarti gan emoticon-Ngakak (S)
Quote:Original Posted By ebeºgunner
kie mbacane kudu pake logat tegal

emoticon-Ngakak


lhaaa kie ana wong Tegal jebule.... wakakakakakka.... emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
Ane gak ngerti gan emoticon-Matabelo
×