Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/50b0969f572acf714d000139/paiman-edan
Ngakak Paiman EDAN
Paiman ditangkep pulisi mergo kasus tabrakan

Pulisi : "Yo' opo critané sampèk koen nabrak 50 uwong iku?"
Paiman : "Aku nyetir mobil kecepatan 100 km/jam. Pas nang pertelon moro2 rèm-é blong. Nèk ngiwo onok wong lanang loro, lha nèk nengen onok pésta kimpoian. Cobak nèk bapak pilih nabrak sing endi?"
Pulisi : "Yo mesti mending ngiwo, korbané luwih thithik."
Paiman : "Persis!! Aku yo mikir ngono Pak."
Pulisi : "Trus lapo wong2 sing nang pésta kimpoian sing kenèk tabrak?"
Paiman : "Lhaaa, iku masalahé. Aku wis milih wong lanang loro sing nang kiwo Eh...dèk-é mlayu nyabrang moro nang pésta kimpoian......dadi tak banting stir nengen, nguber wong loro mau pak..."
Pulisi : "Guobloog...!!!". ((
koplak banget gan
wkwkwkwk lucu gan .....cuman uda sering denger yg versi indonesia nya ....keep posting gan
lambemu kang hahaha....
gan
lumayanlah..
haha pake basa jawa nih :
aduh gak ngerti ane bahasanya gan..
kayaknya lucu sih
koplok seng nyetir mobil, ijek di uber ae areke..
wkwkwkwkwkwk...lucu juga gan...
ga mudeng ane gan

original Post by 4054444
© 2012 All Right Reserved
Signature Anti Bot Copy-Paste
Paiman EDAN
All For One, One For All, That's KASKUS
I LOVE KASKUS

wkwk bego di pelihara ini namanya
nais joke gan
wedhus paiman cen edan tenan
ga ngerti gan bahasanyaa-_-
paiman koplak
tumben ada joke pake bahasa jawa
gak ada translete nih gan ?
roaming
Ora ngerti basane gan...
mumet ndasku...
roaming
×