alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/50b0969f572acf714d000139/paiman-edan
Ngakak Paiman EDAN
Paiman ditangkep pulisi mergo kasus tabrakan

Pulisi : "Yo' opo critané sampèk koen nabrak 50 uwong iku?"
Paiman : "Aku nyetir mobil kecepatan 100 km/jam. Pas nang pertelon moro2 rèm-é blong. Nèk ngiwo onok wong lanang loro, lha nèk nengen onok pésta kimpoian. Cobak nèk bapak pilih nabrak sing endi?"
Pulisi : "Yo mesti mending ngiwo, korbané luwih thithik."
Paiman : "Persis!! Aku yo mikir ngono Pak."
Pulisi : "Trus lapo wong2 sing nang pésta kimpoian sing kenèk tabrak?"
Paiman : "Lhaaa, iku masalahé. Aku wis milih wong lanang loro sing nang kiwo Eh...dèk-é mlayu nyabrang moro nang pésta kimpoian......dadi tak banting stir nengen, nguber wong loro mau pak..."
Pulisi : "Guobloog...!!!". ((
emoticon-I Love Indonesia (S)emoticon-I Love Indonesia (S)emoticon-I Love Indonesia (S)emoticon-I Love Indonesia (S)emoticon-I Love Indonesia (S)
emoticon-Ngakak koplak banget gan
wkwkwkwk lucu gan .....cuman uda sering denger yg versi indonesia nya ....keep posting gan
lambemu kang hahaha....
emoticon-Ngakak gan
lumayanlah.. emoticon-Ngakak
haha pake basa jawa nih emoticon-Ngakak (S):
aduh gak ngerti ane bahasanya gan..
kayaknya lucu sih
emoticon-Ngakak koplok seng nyetir mobil, ijek di uber ae areke..
wkwkwkwkwkwk...lucu juga gan...emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
ga mudeng ane gan emoticon-Big Grin

original Post by 4054444
© 2012 All Right Reserved
Signature Anti Bot Copy-Paste
Paiman EDAN
All For One, One For All, That's KASKUS
emoticon-I Love Kaskus (S) I LOVE KASKUS

wkwk bego di pelihara ini namanya emoticon-Ngakak
nais joke gan emoticon-Big Grin
wedhus paiman cen edan tenan emoticon-Ngakak (S)
ga ngerti gan bahasanyaa-_-
emoticon-Ngakak
paiman koplak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
tumben ada joke pake bahasa jawaemoticon-Ngakak
gak ada translete nih gan ?
roaming emoticon-Berduka (S)
Ora ngerti basane gan...
mumet ndasku... emoticon-Frown emoticon-Frown
roaming
emoticon-Cape d... (S)