alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/50a4d8a32675b43c7c0000f2/anak-paling-ngeselin-bapaknya
Anak Paling Ngeselin Bapaknya
Ini ane ada sedikit jokes, mhon maaf lahir batin kalo repost, tapi kayaknya sih enggak emoticon-Embarrassment

Bapak : "Le.. Tulung tukokno minuman anyes ning warung yo.."
Anak : "coca-cola opo seprit pak?"
B : "Coca-cola wae.."
A : "Sing kalengan opo botolan?"
B : "Botolan.."
A : "Sing botol gede opo cilik?"
B : "Ooo... Pancen njaluk di kepruk palu ki bocah!! Wis tukokno banyu ae!!"
A : "Aqua opo banyu biasa?"
B : "AQUA, cuk!!"
A : "Gelas opo sing botol?"
B :"SAPU NDI SAPU!! TAK GEPUK'E NDASE BOCAH IKI!!"
A : "Sapu biting opo sapu iduk??"
B : "Oalaah Kewan tenan kowe pancen'e!"
A : "Wedus opo Kebo?"
B : "WEDUUSSS, G*bl*k!!"
A : "Wedus Cempe opo Bandot??"
B : "Setan kowe!!"
A : "pocongkkk opo Gendruwo?"
B : "Mbuh lah., kono minggat wae!!"
A : "Saiki opo sesuk?"
B : "Saiki, dobol!!"
A : "Bapak melu opo ora??"
B : "Asli suwe2 Tak pateni tenan bocah iki!!"
A : "Ditusuk peso opo ditembak nganggo pistul??"
B : "Tak tembak!!"
A : "Ndase opo wetenge??"

*Bapak'e skarat kejet2 langsung stroke stadium pitulikur...
udah pernah baca..
wkwkwk ga kebayang punya anak kek gtu kwkwwkwk
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak bocah koplak
lumayan lah gan emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
keep posting emoticon-I Love Kaskus
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
saiki ta tembak wae
anak cerdas yang kebablasen itu..emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
bahasa jawa mana ane pahamemoticon-Bingung (S)
Gk Ngerti gan bahasa nya emoticon-Bingung
Terjemahin dong gan emoticon-Big Grin
ANAK NYE GILAAAAAemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
Thanks agan2 semua udah mampir emoticon-Shakehand2
hahaha bocah edan... di bele wae...emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By bliotong
udah pernah baca..


sama gan.
cuma versi Indonesia







INGATLAH SUATU SAAT NANTI KITA AKAN MATI SAUDARAKU
bunuh aja gan emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
pocongk ato gendruwo... di bele wae...emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak


emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
asli loro wetengku
Spoiler for wkwkwkwkwk:
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
#bari jeng teu ngarti
mayan buat nyengir gan emoticon-Big Grin
hahahhaa makan ati dah
anjrit ngakak pagi2 ane gan emoticon-Ngakak