alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/509d08aae774b40779000115/sardot-lan-mc-d
Sardot lan mc D
Ceritane Sardot nelpon Restoran McDonat...

Sardot: *Kring... Hallo Mc D?
Mc D: Ada yg bisa saya bantu pak?
Sardot: Iso pora sampean Ngumbahno(nyuci) Sempak ku?
Mc D: Kamprett...

Pancen Sardot uwonge iseng dadi sardot Nelpon maneh

Sardot: hallo Mc D?
Mc D: iya pesan apa pak?
Sardot: ayam e sek ono ora?
Mc D: ada pak
Sardot: di Adu yuk mumpung pitik ku ora ono musuh
Mc D: A*u.....

Peng 3
Sardot: Hallo Mc D?
Mc D: Mau pesen apa pak?
Sardot: aku arep pesen Mie Goreng lan Kopi yo
Mc D: iki McDonat duduk warung kopi koplak....

Nelpon peng 4
Sardot: Hallo Mc D?
Mc D: Arep opo maneh sampean...?
sardot: Ayam Goreng ono?
Mc D: ada pak
Sardot: Kentang Goreng, Ice Cream, Hamburger yo ono?
Mc D: ada pak masih Komplit...
Sardot: sakne tenan yo ora payu... Mangkane rajin2 sembahyang karo ndungo nang gusti Allah Swt ben Laris
Mc D: *mewek...

Pen 5 lan terakhir
Sardot: Hallo Mc D?
Mc D: sampean iki arep pesen ta ngejak gak rukun?
Sardot: sante bro aku arep pesen kok
Mc D: pesen nopo pak?
Sardot: Ayam Goreng 1, kentang goreng 1, Pepsi 1
Mc D: Alamatnya pak?
Sardot: nang Ngisore Langit, ndukure Tanah, Sampinge omahe Tonggoku
Mc D: #nguntal Telpon

SEMOGA TERHIBUR BANTUemoticon-Rate 5 Star: SAMA minta cendolbig ya Agan dan Aganwatiemoticon-Ngakak
emoticon-Bingung (S)emoticon-Bingung (S)
kasian petugas MCD.nya gan.... emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
wah lucu jokes nya mas emoticon-Ngakak
hahahah emoticon-Ngakak
bikin emoticon-Ngakak bacanya
nice jokes gan
koplak gan emoticon-Big Grin
bikin emoticon-Ngakak
Kasihan bgt dah McD ny emoticon-Ngakak
bisa aj nih TS
bisa aja nie agan bikin ketawa ane emoticon-Ngakak
pernah baca om
tetep emoticon-Ngakak (S)
Quote:Original Posted By daiidanco
emoticon-Bingung (S)emoticon-Bingung (S)


knp gan? bingung? emoticon-Ngakak
boso jowo ora ngerti ak
emoticon-Cape d... (S) emoticon-Cape d... (S) emoticon-Cape d... (S)
g ngerti ane gan...
emoticon-Ngakak
kocak banget gan emoticon-Ngakak perut ane ampe sakit emoticon-Ngakak

emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
kocak dah gan jokenya emoticon-Ngakak bikin ketawa
emoticon-Ngakak
ngajak gelut tuh sardot emoticon-Hammer2
lucu dah gan :3 emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak