alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5098d47f1c76089d260000c9/klinik-quottong-pesquot-boso-suroboyoan-cak
Klinik "Tong Pes" (Boso Suroboyoan Cak)
Nang daerah cedek Pegirian, ono klinik jeneng klinik "TONG PES". Nang kono ditulisi, sopo ae sing berobat nang kono ga' waras, duwite dibalekno sampek 5X lipat. Saben dino klinik iku rame terus, gara2 slogane sing provokatif. Tapi yo ngono, saben berobat nang kono, pasienne mesti waras. Durung tau ono pasien sing komplain, gara2 ga' waras.

Akhire ono arek jenenge Mantili iseng2, pingin ben klinike ga' iso nangani ben duwite iso mbalik 5X lipat. Deweke ngarang penyakit sing kiro2 aneh, sing wong durung tau krungu.

"Bib, aku iki kog duwe penyakit aneh yo?", curhat nang tabibe TONG PES
"Penyakit opo cak?", jare tabibe
"Iki loh bib, aku ben mbadog kog ga' kroso opo2. Pedes, asin, legi, ga' kroso blas."
"Owalah,,iki ngono penyakit gampang diwarasno. Mei Lin, tulung jupukno obat no. 7."

"Iki cak, obate sampeyan ombe saiki. Ono perubahan opo ga'?"
"(.aku pura2 ga' kroso opo2 ah, ben duwit'e iso mbalik)",Batine Mantili. Barang diombe , eh...mantili kceplosan "Jancoook iki ngunu duduk obat bib,tapi telek pitik,matamuuu picek tah''
Tabib"Wah, berarti wes waras raimu..cangkemmu wes iso ngrasakno telek pitik barang"

Akhire Mantili mulih karu nggremeng ga' mari-mari..asuu,wedhooss,gateli tabib iku"
Minggu ngarepe,Mantili iseng meneh, pingin berobat nang klinik TONG PES. "Mugo2 ae λQU g apes cok,entok duwek akeh gae nggarap wedok'an"

"Bib, aku duwe penyakit aneh"
"Opo iku?"
"Ngene bib. Aku akhir2 iki kog gampang lalian. Jek tas 5 menit nggacor wis lali sing di nggacorno''
"Walah...gampang iku."
"(Cok,asuuuu, kog ngomong gampang meneh?)", batin Mantili sing wis merinding ga' karuan.
"Mei Lin, tulung jupukno obat no. 7", jare tabibe..
"Bib ojok gateli yo raimu cok,aku moh nek obat no. 7"
"Loh opo'o?"
"Iku duduk obat suu, tapi telek pitik."
"Lah iku raimu iling cok,Berarti pnyakitmu wez waras pek!!!
"Wes bib, g sudi aku ga' kate brobat meneh. Gateelll Ben nang kene disuguhi telek pitik. Apes temen awakku"
Tabibe ngguyu cekikikan ..!
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak
wkwkwk plesetannya tong fang jadi tong pes emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak tongfangnya suroboyo gan...emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak


hahahah kocak gan emoticon-Ngakak pinter tuh si tabib
emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak
wakakak kocak nie ts emoticon-Ngakak ane dah
nggateli cuk, ga sido kerjo gara2 ngguyu ngakak, asuw2
hahahahah,, ngakak cok moco thread ikiemoticon-Sundul Gan (S)emoticon-Sundul Gan (S)
emoticon-Ngakak
minta ijin mau emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
nggateli tenan cok emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak bisa aja lu gan emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak lumayan bikin emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
kok ga ada translatenya bang??? bingung gw ga bisa bahasa Jawa emoticon-Bingung (S)