alexa-tracking

SARDOT WEDOS BANDOT

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5086b8bbe474b4366100000c/sardot-wedos-bandot
Ngakak 
SARDOT WEDOS BANDOT
Amargo wis cedak idul adha, sardot sing maune kerjo kuli panggul,alih propesi dadi pedagang hewan qurban.

Amargo modale mung pas pasan,sardot kulak'e mung wedhus..

Awan iku sardot mangkat nang liyo deso golek wedhus,sardot takon wong wedhok sing lagi umbah-umbah

"yu sampean ngerti wong duwe wedhus bandot sing ameh di dol?

"oh sampean mang lurus mawon,mangkeh nak mpon pethuk prapatan,sampean mang tangklet mawon kalih tiyang mriku"

Sardot njur mlaku maneh,sak wuse pethuk prapatan,sardot takon karo wong lanang

"mas kulo badhe padhos bandot,nopo sampean ngertos"

"sampean ngertos cakruk niku? Sampean mang tangklet mawon kalih tiyang sing wonten teng cakruk niku"

Sardot njur mlaku maneh, sakwise tekan cakruk, sardot njur takon

"kang kulo badhe tangklet"

"sampean arep takon opo mas"

"Kulo badhe madhosi BANDOT SING SIAP DI SEMBELIH .nopo sampean ngertos"

Sak naliko wong mau pasang kuda kuda lan ngomong

"ayo mas nak sampean ngajak gelut,sampean pilih silat seko cimahi opo seko banten hah"

sak naliko sardot mblayu mulih

Pertanyaane knopo wong sing di takoni sardot kok muring muring.
Monggo di jawab.

Cah bagus
ga ngerti gan emoticon-Bingung (S)
ngemeng ndak jelas nich TS .... emoticon-Ngakak
KASKUS Ads
wah bahasa nya , saya ora ngerti emoticon-Ngakak
kulo mboten ngertos.. emoticon-Big Grin
wah seng ngajak gelut iku bandot koyok'e jenenge emoticon-Ngakak
ane ga ngerti arti nya gan emoticon-Berduka (S)
emoticon-Bingung pake bahasa Indonesia yg baku doong gan biar kaskuser ngerti.
waduuuh iku bahasa pundi nggeh mas??
hahahaha emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
bohoso opo iki bro?

emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
ane we no ngerti
hmm bohosone alus tenan iki jadi ademm
Quote:


Quote:


Quote:



nice jokes gan mpe lemes ane ketawa mulu
SARDOT WEDOS BANDOTSARDOT WEDOS BANDOTSARDOT WEDOS BANDOT


Spoiler for JANGAN DIBUKA !!:
Quote:


emoticon-Ngakak
ora iso mas ora iso... hahahahahaha
nyimak dulu gan emoticon-Angkat Beer
aku tak emoticon-Ngakak dolo yo gan
Quote:



ehh nyasar dimari lg gan... emoticon-afro
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
tapi ane cuma bisa emoticon-Ngakak (S) aja gan biar thread agan tambah rame emoticon-Peace
nice jokes yah gan emoticon-thumbsup
emoticon-I Love Kaskus (S)


Spoiler for BUKA GAN ....:
image-url-apps



ane baca sampe berkali2..

tetep aja ga ngerti emoticon-Hammer (S)

image-url-apps
ora ngerti gan haha
image-url-apps
duh apa ini kang??
×