Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5086b8bbe474b4366100000c/sardot-wedos-bandot
Ngakak SARDOT WEDOS BANDOT
Amargo wis cedak idul adha, sardot sing maune kerjo kuli panggul,alih propesi dadi pedagang hewan qurban.

Amargo modale mung pas pasan,sardot kulak'e mung wedhus..

Awan iku sardot mangkat nang liyo deso golek wedhus,sardot takon wong wedhok sing lagi umbah-umbah

"yu sampean ngerti wong duwe wedhus bandot sing ameh di dol?

"oh sampean mang lurus mawon,mangkeh nak mpon pethuk prapatan,sampean mang tangklet mawon kalih tiyang mriku"

Sardot njur mlaku maneh,sak wuse pethuk prapatan,sardot takon karo wong lanang

"mas kulo badhe padhos bandot,nopo sampean ngertos"

"sampean ngertos cakruk niku? Sampean mang tangklet mawon kalih tiyang sing wonten teng cakruk niku"

Sardot njur mlaku maneh, sakwise tekan cakruk, sardot njur takon

"kang kulo badhe tangklet"

"sampean arep takon opo mas"

"Kulo badhe madhosi BANDOT SING SIAP DI SEMBELIH .nopo sampean ngertos"

Sak naliko wong mau pasang kuda kuda lan ngomong

"ayo mas nak sampean ngajak gelut,sampean pilih silat seko cimahi opo seko banten hah"

sak naliko sardot mblayu mulih

Pertanyaane knopo wong sing di takoni sardot kok muring muring.
Monggo di jawab.

Cah bagus
ga ngerti gan
ngemeng ndak jelas nich TS ....
wah bahasa nya , saya ora ngerti
kulo mboten ngertos..
wah seng ngajak gelut iku bandot koyok'e jenenge
ane ga ngerti arti nya gan
pake bahasa Indonesia yg baku doong gan biar kaskuser ngerti.
waduuuh iku bahasa pundi nggeh mas??
hahahaha
bohoso opo iki bro?


ane we no ngerti
hmm bohosone alus tenan iki jadi ademm
Quote:Original Posted By don1985
ngemeng ndak jelas nich TS ....


Quote:Original Posted By jankyjulian
wah bahasa nya , saya ora ngerti


Quote:Original Posted By bonte.bonte
kulo mboten ngertos..



nice jokes gan mpe lemes ane ketawa mulu
SARDOT WEDOS BANDOTSARDOT WEDOS BANDOTSARDOT WEDOS BANDOT


Spoiler for JANGAN DIBUKA !!:
Quote:Original Posted By don1985
ngemeng ndak jelas nich TS ....


ora iso mas ora iso... hahahahahaha
nyimak dulu gan
aku tak dolo yo gan
Quote:Original Posted By ma5bro
aku tak dolo yo gan



ehh nyasar dimari lg gan...

tapi ane cuma bisa aja gan biar thread agan tambah rame
nice jokes yah gan



Spoiler for BUKA GAN ....:



ane baca sampe berkali2..

tetep aja ga ngerti

ora ngerti gan haha
duh apa ini kang??
×