Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000016803123/zodiak-versi-jawa-2012-jawa-only
Zodiak Versi Jawa 2012 (jawa only)
Zodiak Versi Jawa 2012 (sekedar share ra sah di gugu nek percoyo ya syukur )

1. Pirgo - Pengggawean sing cocok: dodhol blewah karo jengkol. Keuangan: dedel duwel. Asmara: golek sing rodho beneh lan waras.

2. Akuwarius - Penggawean sing cocok: Dodol ondho karo gedek. Keuangan: nyilah-nyilih tonggo wae. Asmara: Sedelok engkas jomblo, dikepret calon mertuwo.

3. Piskes - Penggawean sing cocok: mikuli galon, mangkal ngojeg nang protelon. Keuangan: Ledeh kabeh, kakehan keplek. Asmara: bolak balik ditolak mertuwo.

4. Ariyes - Penggawean sing cocok: ngedusi wedhus, mbecak. Keuangan: kakehan utang, tombok terus. Asmara: benakno disik raimu.

5. Tawurus - Penggawean sing cocok: Ngarit pakan wedhus, dodhol kersen. Keuangan: kapusan konco dewe. Njaluk diruwat. Asmara: gak payu2, ganti pelet e ae.

6. Gemini - Penggawean sing cocok: Nyuluh welut, golek bekicot. Keuangan: ngedoli warisan mertuwo. Asmara: gak jelas sir2an e lanang wedok, mbuh sing endi.

7. Kanser - Penggawean sing cocok: Macul, angon bebek, golek jangkrik. Keuangan: sekarat, atene bangkrut. Asmara: gak ono sing gelem, modal tipis dompet ngapret.

8. Leyo - Penggawean sing cocok: nyableki bokonge bakul jamu. Keuangan : ribet, gak gablek duwik. Asmara: ati2 bakal kepelet karo dukun tekok Tempik Gundul (Tempat Piknik Gunung Kidul).

9. Libra - Penggawean sing cocok: ngorek2 larahan nek gak dadi tukang golek beling. Keuangan: gak becus golek duwik. Asmara: malem minggu sir2anmu ngidam ngelus2 gundule wong tekok Ngawi.

10. Sekorpio - Penggawean sing cocok: Ngelapi genthenge tonggo. Keuangan: podo mlarate, dikuras copet. Asmara: duwe sir2an nggrik2en..

11. Sagitariyus - Penggawean sing cocok: Ngresiki kakus, nek ono wektu nyopeto. Keuangan: bojomu purik njaluk mulih nang mertuwo. Asmara: ditempilingi ae karo bojo mu, jajal lungo takon karo Dukun Ponari.

12. Kaprikorn - Penggawean sing cocok: Dagang krupuk juweni. Keuangan: Nguwatirno, waspada deb kolektor! Asmara: hambar, pacar mu njaluk berlian, ajuuur.

monggo sami komentar...
PERTAMAX

PERTAMAX

Quote:Original Posted By shuley
PERTAMAX



emang ngerti?
dikit
Sodiak edan...sing nggawe tambah edannnnn
ngocollllllllllllllllllllllllllll
lha kok elek kabeh ki piye ramalane
ra nggenah blas tapi ngguyokne puoll
Quote:Original Posted By dominio
Sodiak edan...sing nggawe tambah edannnnn
ngocollllllllllllllllllllllllllll


sing melu mocoo eueedann podo wae.....
Kanser - Penggawean sing cocok: Macul, angon bebek, golek jangkrik. Keuangan: sekarat, atene bangkrut. Asmara: gak ono sing gelem, modal tipis dompet ngapret.

weeeeee...elek" kabeh isine...wakkkakk...wasyu...

angon bebek,golek jangkrik...

oke TS awake dewe podo edan e yo
2. Akuwarius - Penggawean sing cocok: Dodol ondho karo gedek. Keuangan: nyilah-nyilih tonggo wae. Asmara: Sedelok engkas jomblo, dikepret calon mertuwo.

wasemmmmmmmmmm wakakakakakaka
hahaha, sangar'' gan
Quote:Original Posted By pribadi83
2. Akuwarius - Penggawean sing cocok: Dodol ondho karo gedek. Keuangan: nyilah-nyilih tonggo wae. Asmara: Sedelok engkas jomblo, dikepret calon mertuwo.

wasemmmmmmmmmm wakakakakakaka


wahh cucuk kui kang.......dadi bakul ondho wae....hehhehheheh
wkuakakuauakakkakak kocak juga boz zodiac nye ....keep posting
Quote:Original Posted By aksaraja
hahaha, sangar'' gan


sangar,sepuluh,sewelas...
gile sangar abis dah
apalagi bahasanya
wah mantabb
kayanya cocok tuh gan..
wis telat komen durung yo?
wkwkw ngakak gan
Nice jokes



Wkwkwk





×