alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000016803033/bu-guru-lan-murid2--jawa-only
bu guru lan murid2 ( jawa only )
Nang sakwijine dino, nang sekolah taman kanak kanak, bu guru sing lagi ngajari cara ma'em, ono pitakon karo murid muride:

Bu Guru: Nah, wau sampun di ajari kalih bu guru, nak ma'em sego niku di mamah, nak obat di untal, Hayo anak anak, saiki disebutno barang sing di emut

Murid A : permen bu guru!

Bu Guru: pinter!

Murid B : coklat bu guru!

Bu Guru: pinter!

Bu Guru: hayo wonten sing ngertos maneh?

trus soko mburi ono sing ngacung..

Murid C : kulo ngertos bu guru!

Bu Guru: nggih, opo cobo?

Murid D : sarung bu guru!

Bu Guru: lha?! kok sarung?

Murid D : inggih bu, soale kulo wau ndalu mireng ibu ngendiko kalih bapak ngeten "gek ndang sarunge copoten pak, gek ta' emute"....

Bu Guru: hah?!#$%$^#$@


klo mau baca yg lain disini: http://www.kaskus.co.id/profile/view...hreads/2772134
PERTAMAX ga ea ???


emoticon-Big Grin
Quote:Original Posted By Footballjers3y
PERTAMAX ga ea ???


emoticon-Big Grin

emang ngerti bos?
wkwkwk, koplak dah gan emoticon-Ngakak
dhudu sarunge seng di emut nak,,, tapi *****-ne bapak emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak iso sio ae gan sampean iki emoticon-Ngakak (S)
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak

sumpah ngguyu polllllllllll nganti ngguling2 koprollll gan
Quote:Original Posted By pribadi83
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak

sumpah ngguyu polllllllllll nganti ngguling2 koprollll gan


ati2 kang gole ngguyu aja kebablasann.....emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
hahahahahha,
kekel aku, jangkrik njerone sarung to? emoticon-Ngakak
si agan ini memang paling bisa bikin emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak kuwi nyat kudu di emut emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
koplak jokesnya gan mantap emoticon-Ngakak
uda pernah baca gan yg versi bahasa Indonesia
ijin ngakak gan emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
wkwkwk kocak gan emoticon-Ngakak
paling bisa nie agan bikin ketawa ane emoticon-Ngakak
gak ngerti gan translate dong gan emoticon-Big Grin
original posted by PAJABAT emoticon-shakehand
yg copas super maho emoticon-Najis (S)
isi sarunge sing dimut
semacam cacat nih joke nya emoticon-Ngakak (S)
×