alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000016787132/lagu-doraemon-versi-jawa
Ngakak 
Lagu Doraemon versi jawa
Aku pengen ngene
aku pengen ngono
pengen iki
pengen iku
Akeh cacahe

kabeh...kabeh...kabehe
iso dikabulke
iso dikabulke nganggo kresek ajaib

aku pengen mabur bebas neng angkoso
"hey kitir kitir pring"...

lalalala.....aku tresno banget
doraemon

emoticon-Maluemoticon-Toastemoticon-Toastemoticon-Toastemoticon-Ngacirngaciremoticon-Ngacirngaciremoticon-Kaskus Radioemoticon-Kaskus Radioemoticon-Kaskus Radioemoticon-Kaskus Radio
no sara
tapi sumpah
emoticon-Ngakak gan

emoticon-thumbsup
lanjutkan gan...emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak

Ngakakkkkk Gulung Guling
mayan la gan
sumpe gan ane
emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak


awkwkwk


mayan gan
hehehe
kalo da picnya seru nih
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
Ikut ngakak aje ah,,,wakakakakakk emoticon-Ngakak
kocak gan ahahahahemoticon-Ngakak
emoticon-Add Friend (S)
emoticon-Add Friend (S)
emoticon-Add Friend (S)
emoticon-Add Friend (S)
emoticon-Add Friend (S)
emoticon-Add Friend (S)
emoticon-Add Friend (S)
emoticon-Add Friend (S)
emoticon-Add Friend (S)
emoticon-Add Friend (S)
emoticon-Add Friend (S)
emoticon-Add Friend (S)
emoticon-Add Friend (S)
si agan ini memang paling bisa bikin emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By ferangga
Aku pengen ngene
aku pengen ngono
pengen iki
pengen iku
Akeh cacahe

sek gan. tak koreksi yo :

kulo arep ngono
kulo arep ngene
arep iki
arep iku
akeh nemen

emoticon-Ngakak \temoticon-Ngakak \temoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak (S)
wkkwk emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
translate ke tegal language gan pasti okeeeeehhhh..hehe
kitir kitir pring emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
Kreativ Gan emoticon-2 Jempol
emoticon-Cendol (S) emoticon-Cendol (S)