Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000016787132/lagu-doraemon-versi-jawa
Ngakak Lagu Doraemon versi jawa
Aku pengen ngene
aku pengen ngono
pengen iki
pengen iku
Akeh cacahe

kabeh...kabeh...kabehe
iso dikabulke
iso dikabulke nganggo kresek ajaib

aku pengen mabur bebas neng angkoso
"hey kitir kitir pring"...

lalalala.....aku tresno banget
doraemon

ngacirngacir
no sara
tapi sumpah
gan

lanjutkan gan...


Ngakakkkkk Gulung Guling
mayan la gan
sumpe gan ane









awkwkwk


mayan gan
hehehe
kalo da picnya seru nih
Ikut ngakak aje ah,,,wakakakakakk
kocak gan ahahahah












si agan ini memang paling bisa bikin
Quote:Original Posted By ferangga
Aku pengen ngene
aku pengen ngono
pengen iki
pengen iku
Akeh cacahe

sek gan. tak koreksi yo :

kulo arep ngono
kulo arep ngene
arep iki
arep iku
akeh nemen

\t \t
wkkwk
translate ke tegal language gan pasti okeeeeehhhh..hehe
kitir kitir pring
Kreativ Gan
×