alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000016738603/zodiak-versi-jawa
Zodiak Versi Jawa
1. Pirgo – Pengggawean sing cocok: dodhol blewah karo jengkol. Keuangan: dedel duwel. Asmara: golek sing rodho beneh lan waras.

2. Akuwarius – Penggawean sing cocok: Dodol ondho karo gedek. Keuangan: nyilah-nyilih tonggo wae. Asmara: Sedelok engkas jomblo, dikepret calon mertuwo.

3. Piskes – Penggawean sing cocok: mikuli galon, mangkal ngojeg nang protelon. Keuangan: Ledeh kabeh, kakehan keplek. Asmara: bolak balik ditolak mertuwo.

4. Ariyes – Penggawean sing cocok: ngedusi wedhus, mbecak. Keuangan: kakehan utang, tombok terus. Asmara: benakno disik raimu.

5. Tawurus – Penggawean sing cocok: Ngarit pakan wedhus, dodhol kersen. Keuangan: kapusan konco dewe. Njaluk diruwat. Asmara: gak payu2, ganti pelet e ae.

6. Gemini – Penggawean sing cocok: Nyuluh welut, golek bekicot. Keuangan: ngedoli warisan mertuwo. Asmara: gak jelas sir2an e lanang wedok, mbuh sing endi.

7. Kanser – Penggawean sing cocok: Macul, angon bebek, golek jangkrik. Keuangan: sekarat, atene bangkrut. Asmara: gak ono sing gelem, modal tipis dompet ngapret.

8. Leyo – Penggawean sing cocok: nyableki bokonge bakul jamu. Keuangan : ribet, gak gablek duwik. Asmara: ati2 bakal kepelet karo dukun tekok Tempik Gundul (Tempat Piknik Gunung Kidul).

9. Libra – Penggawean sing cocok: ngorek2 larahan nek gak dadi tukang golek beling. Keuangan: gak becus golek duwik. Asmara: malem minggu sir2anmu ngidam ngelus2 gundule wong tekok Ngawi.

10. Sekorpio – Penggawean sing cocok: Ngelapi genthenge tonggo. Keuangan: podo mlarate, dikuras copet. Asmara: duwe sir2an nggrik2en..

11. Sagitariyus – Penggawean sing cocok: Ngresiki kakus, nek ono wektu nyopeto. Keuangan: bojomu purik njaluk mulih nang mertuwo. Asmara: ditempilingi ae karo bojo mu, jajal lungo takon karo Dukun Ponari.

12. Kaprikorn – Penggawean sing cocok: Dagang krupuk juweni. Keuangan: Nguwatirno, waspada deb kolektor! Asmara: hambar, pacar mu njaluk berlian, ajuuur.
pertamax gan .. emoticon-2 Jempolemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
apaan sih gan itu artinya ane gk ngerti emoticon-Gila
Quote:Original Posted By FukLoL
apaan sih gan itu artinya ane gk ngerti emoticon-Gila


emoticon-Bingung
wah punya ane yyang no.7 tuh gan emoticon-Ngakak
ono2 wae si agan, klo dlm bhs madura gmn tuh gan?
lumayand a hgan sampe ketawa terus nie ane emoticon-Ngakak
mantep dah joke nya
ampe mules perut ane emoticon-Ngakak
wkwkwk ane ngakak gan asli emoticon-Jempol
gila abis gan joke ente emoticon-Ngakak
ane ngakak2 ampe pengen pipis juga emoticon-Ngakak (S)



Practice makes perfect, but nobodys perfect
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
lagi diem baca nih jokes bikin ane emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S)
bedebah
cacat banget tuh joke ente gan emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S) gila pokoknya
nih jokes bikin ane ngakak trus,... emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S)
emoticon-Ngakak (S) mantap joke nya gan
emoticon-Ngakak (S) mantap joke nya gan
bujug buneng..
luar biasa kocak joke ente emoticon-Ngakak
wkwkwkwkwkwk kocak gan joke ente Zodiak Versi Jawa Zodiak Versi Jawa Zodiak Versi Jawa Zodiak Versi Jawa
banyolannya keren banget gan emoticon-Ngakak
biking emoticon-Ngakak terus

originally posted by oge