Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000016738603/zodiak-versi-jawa
Zodiak Versi Jawa
1. Pirgo – Pengggawean sing cocok: dodhol blewah karo jengkol. Keuangan: dedel duwel. Asmara: golek sing rodho beneh lan waras.

2. Akuwarius – Penggawean sing cocok: Dodol ondho karo gedek. Keuangan: nyilah-nyilih tonggo wae. Asmara: Sedelok engkas jomblo, dikepret calon mertuwo.

3. Piskes – Penggawean sing cocok: mikuli galon, mangkal ngojeg nang protelon. Keuangan: Ledeh kabeh, kakehan keplek. Asmara: bolak balik ditolak mertuwo.

4. Ariyes – Penggawean sing cocok: ngedusi wedhus, mbecak. Keuangan: kakehan utang, tombok terus. Asmara: benakno disik raimu.

5. Tawurus – Penggawean sing cocok: Ngarit pakan wedhus, dodhol kersen. Keuangan: kapusan konco dewe. Njaluk diruwat. Asmara: gak payu2, ganti pelet e ae.

6. Gemini – Penggawean sing cocok: Nyuluh welut, golek bekicot. Keuangan: ngedoli warisan mertuwo. Asmara: gak jelas sir2an e lanang wedok, mbuh sing endi.

7. Kanser – Penggawean sing cocok: Macul, angon bebek, golek jangkrik. Keuangan: sekarat, atene bangkrut. Asmara: gak ono sing gelem, modal tipis dompet ngapret.

8. Leyo – Penggawean sing cocok: nyableki bokonge bakul jamu. Keuangan : ribet, gak gablek duwik. Asmara: ati2 bakal kepelet karo dukun tekok Tempik Gundul (Tempat Piknik Gunung Kidul).

9. Libra – Penggawean sing cocok: ngorek2 larahan nek gak dadi tukang golek beling. Keuangan: gak becus golek duwik. Asmara: malem minggu sir2anmu ngidam ngelus2 gundule wong tekok Ngawi.

10. Sekorpio – Penggawean sing cocok: Ngelapi genthenge tonggo. Keuangan: podo mlarate, dikuras copet. Asmara: duwe sir2an nggrik2en..

11. Sagitariyus – Penggawean sing cocok: Ngresiki kakus, nek ono wektu nyopeto. Keuangan: bojomu purik njaluk mulih nang mertuwo. Asmara: ditempilingi ae karo bojo mu, jajal lungo takon karo Dukun Ponari.

12. Kaprikorn – Penggawean sing cocok: Dagang krupuk juweni. Keuangan: Nguwatirno, waspada deb kolektor! Asmara: hambar, pacar mu njaluk berlian, ajuuur.
pertamax gan ..
apaan sih gan itu artinya ane gk ngerti
Quote:Original Posted By FukLoL
apaan sih gan itu artinya ane gk ngerti


wah punya ane yyang no.7 tuh gan
ono2 wae si agan, klo dlm bhs madura gmn tuh gan?
lumayand a hgan sampe ketawa terus nie ane
mantep dah joke nya
ampe mules perut ane
wkwkwk ane ngakak gan asli
gila abis gan joke ente
ane ngakak2 ampe pengen pipis juga



Practice makes perfect, but nobodys perfect
lagi diem baca nih jokes bikin ane
bedebah
cacat banget tuh joke ente gan
gila pokoknya
nih jokes bikin ane ngakak trus,...
mantap joke nya gan
mantap joke nya gan
bujug buneng..
luar biasa kocak joke ente
wkwkwkwkwkwk kocak gan joke ente Zodiak Versi Jawa Zodiak Versi Jawa Zodiak Versi Jawa Zodiak Versi Jawa
banyolannya keren banget gan
biking terus

originally posted by oge
×