alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000016717816/dasar-anak-setannnnn
Dasar Anak Setannnnn....
Hati hati menghadapi anak sekarang, pinter2, cerdas dan peka..
Bapak : "Le.. Tulung tukokno minuman anyes ning warung yo.."
Anak : "coca-cola opo seprit pak?"
B : "Coca-cola wae.."
A : "Sing kalengan opo botolan?"
...
B : "Botolan.."
A : "Sing botol gede opo cilik?"
B : "Ooo... Pancen njaluk di kepruk palu ki bocah!! Wis tukokno banyu ae!!"
A : "Aqua opo banyu biasa?"
B : "AQUA, cuk!!"
A : "Gelas opo sing botol?"
B :"SAPU NDI SAPU!! TAK GEPUK'E NDASE BOCAH IKI!!"
A : "Sapu biting opo sapu duk??"
B : "Oalaah Kewan tenan kowe pancen'e!"
A : "Wedus opo Kebo?"
B : "WEDUUSSS, Goblok!!"
A : "Wedus Cempe opo Bandot??"
B : "Setan kowe!!"
A : "pocong opo Gendruwo?"
B : "Mbuh lah., kono minggat wae!!"
A : "Saiki opo sesuk?"
B : "Saiki, dobol!!"
A : "Bapak melu opo ora??"
B : "Asli suwe2 Tak pateni tenan bocah iki!!"
A : "Ditusuk peso opo ditembak nganggo pistul??"
B : "Tak tembak!!"

A : "Ndase opo wetenge??"

*bapa'e skarat kejet2 langsung stroke stadium pitulikur.
udah sering bgt tayang gan...maaf emoticon-Repost
yoi .... repost












visit my home at http://www.freepacman.org/welcome.php
kowkowkow


emoticon-Ngakak
sering liat but nice try emoticon-Malu (S)emoticon-Malu (S)emoticon-Malu (S)emoticon-Malu (S)
ga paham ane bahasanye emoticon-Hammer2
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
kayanya berbau repost ni gan heheh emoticon-Smilie
bingung arti dan endingnya.

coba lagi gan yg gak repost !.

cjEUniv same,

sumpah ane emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak gan, aku wong sundo tapine paham lah iki segelas bae emoticon-Blue Guy Cendol (L)
asli ane ngakak sendiri ganemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
walau repsol aye bisa emoticon-Big Grin
Keep posting gan, Ĵάηgάη menyerah..
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
ga ngerti ama bhsnya..
wakkkkk parah tuh anak emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
mules ni perut ane gan
Quote:Original Posted By axkoe12
udah sering bgt tayang gan...maaf emoticon-Repost


iya gan repost nih.
beda bahasa aja yg ini
Ngakak ane wkwkwkwkwkwkwkw
emoticon-Repostemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Repost
This post originally posted by yoyopku
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak ane gan.,.,