alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000016694132/dialog-bapak-amp-anak-yg-gak-boleh-dikonsumsi
Dialog bapak & anak yg gak boleh dikonsumsi
Yang ngerti bahasa jawa dijamin ketawa deh gan,
kalau yg gk ngerti, cari temen yg pinter ngomong jawa aj emoticon-Ngakak (S)

Bapak : "Le.. Tulung... Bapak tukokno minuman sing adem ning warung yo.."
Anak : "coca-cola opo sprit,pak?"
Bapak : "Coca-cola wae.."
Anak : "Sing kalengan opo botolan ?"
Bapak : "Botolan.."
Anak : "Sing botol gede opo sing cilik?"
Bapak : "Wis tukokno banyu wae!!"
Anak : "Aqua opo banyu biasa ?"
Bapak : "AQUA,Lee...!!!!"
...
Anak : "Panas opo sing anyep.?"
Bapak :" SAPU NDI SAPU, TAK GEPUK'E NDASE BOCAH KI..??!!!"
Anak : "Sapu biting opo sapu duk..??"
Bapak : "Oalaah Kewan tenan kowe ki pancen'e!" (Karo dibalang sandal)
Anak : "Wedus opo Kebo.?"
Bapak : "WEDUUSSS,Lee.!!!"
Anak : "Wedus Cempe opo Bandot.??"
Bapak : "PANCEN,,Setan kowe.!!!!"
Anak : "pocongkan opo Gendruwo.?"
Bapak : "Mbuh lah...,kono minggat wae lah...!!"
Anak : "Saiki opo sesuk.?"
Bapak : "Saiki, doboL....!!"
Anak : "Bapak melu opo ora??"
Bapak : "Asli... suwe2 Tak pateni tenanan bocah iki !!"
Anak : "Ditusuk nganggo peso opo ditembak nganggo pistul??"
Bapak : "Tak tembak !!!"
Anak : "Ndase opo wetenge??"

#Ngerasakne Anake pinter banget ngeles Bapak'e skarat kejet2 trus langsung strooke stadium Pitulas.....
#Untuk sekedar heppy aja..!
#JANGAN DITIRU OKE...!!!

emoticon-I Love Indonesia (S)
lumayan gan....emoticon-Ngakak
Walaupun tersendat-sendat, tapi ngertilah emoticon-Big Grin
Quote:Original Posted By rsps
Walaupun tersendat-sendat, tapi ngertilah emoticon-Big Grin


sory gan,
kalau tu percakapan di jadiin bhs indonesia jadinya gk isa emoticon-Ngakak..
emang kok, bhs jawa tu emoticon-2 Jempol
lumayan emoticon-Big Grin
sedih, ane gk ngerti. cuma dikit doang dikira2..
Spoiler for JANGAN DIBUKA KOMENG ANE GAN:


AWAS GAN BAWAH ANE MAHO emoticon-Ngakak (S)
emoticon-Peace
wakakakaak,ora usah kakean ngomong pak.bathil langsung kecete..emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
dasar koplak tuh bocah dari disuruh beli miuman malah jawabnya aneh-aneh emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S)
bisa saja ente gan emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak

mkane nek jgo warnet ki ojo stress gan. dadine mlah ngene ki too..
hahahahahahaha
Gokiiil2 gan bner kocak jokesnya emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
Hahahaha, kurang ngajar bgt tuw anak..
emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak ana'e iso dibacok kui ro bapakne
Quote:Original Posted By nasrudd
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak

mkane nek jgo warnet ki ojo stress gan. dadine mlah ngene ki too..


emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak

nubie yahg bikin heboh nie ceritany,,, emoticon-Ngakak

emang perlu ngakak kita gan sekali-kali,
jok terlalu ngurusin lapak gan,,,isa stress ntr emoticon-Ngakak (S)
Quote:Original Posted By viking1897
bisa saja ente gan emoticon-Ngakak


Emng harus ngakak ampe perut kita sakit gan,, emoticon-Ngakak

trima kasih gan udah mau mampir emoticon-Shakehand2

jgn ketawa trus gan emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By ISOKASKUS.12
Spoiler for JANGAN DIBUKA KOMENG ANE GAN:


AWAS GAN BAWAH ANE MAHO emoticon-Ngakak (S)
emoticon-Peace



emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak

jgn ketawa terus gan,,gak tua-tua ntr emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By radikswidya
Yang ngerti bahasa jawa dijamin ketawa deh gan,
kalau yg gk ngerti, cari temen yg pinter ngomong jawa aj emoticon-Ngakak (S)

Bapak : "Le.. Tulung... Bapak tukokno minuman sing adem ning warung yo.."
Anak : "coca-cola opo sprit,pak?"
Bapak : "Coca-cola wae.."
Anak : "Sing kalengan opo botolan ?"
Bapak : "Botolan.."
Anak : "Sing botol gede opo sing cilik?"
Bapak : "Wis tukokno banyu wae!!"
Anak : "Aqua opo banyu biasa ?"
Bapak : "AQUA,Lee...!!!!"
...
Anak : "Panas opo sing anyep.?"
Bapak :" SAPU NDI SAPU, TAK GEPUK'E NDASE BOCAH KI..??!!!"
Anak : "Sapu biting opo sapu duk..??"
Bapak : "Oalaah Kewan tenan kowe ki pancen'e!" (Karo dibalang sandal)
Anak : "Wedus opo Kebo.?"
Bapak : "WEDUUSSS,Lee.!!!"
Anak : "Wedus Cempe opo Bandot.??"
Bapak : "PANCEN,,Setan kowe.!!!!"
Anak : "pocongkkan opo Gendruwo.?"
Bapak : "Mbuh lah...,kono minggat wae lah...!!"
Anak : "Saiki opo sesuk.?"
Bapak : "Saiki, doboL....!!"
Anak : "Bapak melu opo ora??"
Bapak : "Asli... suwe2 Tak pateni tenanan bocah iki !!"
Anak : "Ditusuk nganggo peso opo ditembak nganggo pistul??"
Bapak : "Tak tembak !!!"
Anak : "Ndase opo wetenge??"

#Ngerasakne Anake pinter banget ngeles Bapak'e skarat kejet2 trus langsung strooke stadium Pitulas.....
#Untuk sekedar heppy aja..!
#JANGAN DITIRU OKE...!!!

emoticon-I Love Indonesia (S)


sedikit banyak ane paham banget dah gan.. emoticon-Ngakak
*tuh bocah ngelesnya pinter kek bajaj.. emoticon-Ngakak (S)
emoticon-Ngakak
muantap gan....emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
×