Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000016692449/nolak-pelamar-kerja-cara-basa-jawa-hanya-khusus-yg-bisa-bahasa-jawa-saja
Ngakak Nolak pelamar kerja cara basa Jawa HANYA KHUSUS YG BISA BAHASA JAWA SAJA.!!!
Alkisah di sebuah perusahaan besar di kawasan Keprabon, tengah melakukan
beberapa tes wawancara untuk "tidak" menerima calon karyawan baru, tentu
saja salah satu prasyaratnya adalah harus berbahasa EJD (Ejaan Jawa yg
nDaksempurna)..

Bagi yang tidak memahaminya nggih nyuwun sewu ... Boso Jawi ...Meniko

G : Kowe nduwe om
ah opo ora.....?
A : dereng....
G : Wah kowe ora iso ketompo nang kene
a : Lho kok ngaten........?
G : Mengko kowe mesthi ngajukne utang nang perusahaan.
a : Ah.. mboten kok, Sak janipun tiyang sepuh kulo niku sampun sugih.
G : Yo malah ora ketompo
a : Lho kok ngaten.....?
G : Mengko kowe kerjo mung nggo hiburan, nongkrang nongkrong ae, cathing
terus

G : Kowe nduwe motor opo ora....?
b : Mboten.
G : Ora ketompo
b : Lho kok mboten ketompo ?
G : Mengko kowe mesthi njaluk bantuan kredit.
b : Sak janipun gadhah, ning tasih ten kampung, gampil mangke kulo beto ngriki.
G : Wah malah ra ketompo.....
b : lho kok ngoten
G : Tempat parkire wis ra cukup.

G : Kowé wis lulus sarjana tenan.....?
c : sampun pak....
G : Ora ketompo, kéné iki golék sing SMA aé, luwih manutan lan bén mbayarémurah
c : Sak janipun kulo tasih badhe skripsi
G : Malah ora ketompo......
c : Lho kados pundi to....?
G : Mengko kowé kerjo mung ngetik skripsi, lék wis lulus mesti golék kerjo neng perusahaan liyo.

G : Kowé seneng guyon opo ora ?
d : Mboten pak, kulo serius nék nyambut gawé.
G: Ra ketompo.....
d : waa......kok ngoten?
G : Engko konco koncomu lan anak buahmu podho stress.
d : Sak jané nggih sekedhik sekedhik seneng guyon.
G: Malah ora ketompo.
d : Lho kok.......
G: Engko kowé mung email emailan sing lucu.......

G : Kowé mau mréné numpak opo ?
e : Nitih mobil
G : Kowé ora ketompo
e : Sebabipun ?
G : Saiki BBM mundhak terus, mengko kowé njaluk mundhak bayar terus
e : Wo, kulo wau namung mboncèng, kok
G : Tambah ora ketompo
e : Lho, lha kok ... ?
G : Mengko mung gawéné mboncéng mobil kantor.. Ngrusuhi !

G : Anakmu akèh opo sithik ?
f : Kathah pak
G : Kowé ora ketompo
f : Sebabipun ?
G : Nyambut gawemu ora jenjem, mung mikir gawe uanaaaaaak terus
f : Lha wong namung anak adopsi, kok.
G : Tambah ora ketompo
f : Lho, lha kok ... ?
G : Gawé anak baé aras2en, opo manèh nyambut gawé

G : Kowé wis ngerti gawéyanmu durung ?
h : Dèrèng
G : Kowé ora ketompo
h : Sebabipun ?
G : Arep nyambut gawé kok ora ngerti gaweyané ?
h : Oo, nèk damelan niku mpun ngertos kok
G : Tambah ora ketompo
h : Lho, lha kok ... ?
G : Kowé rak mung arep keminter, to ?

G : Kowe ngerti kahanan kantor kéné durung
k : Dèrèng
G : Kowé ora ketompo
k : Sebabipun ?
G : Arep nyambut gawé kok ora ngerti kantoré ?
k : Wo, sekedhik2 mpun ngertos kok
G : Tambah ora ketompo
k : Lho, lha kok ... ?
G : Kowé senengané ngudhal-udhal wewadi kantor, to ?

G : Kowé kerep loro ?
m : Mboten
G : Kowé ora ketompo
m : Sebabipun ?
G : Mesthi kerep mbolos, wong arang2 gering
m : Wah, sakjanipun nggih asring
G : Tambah ora ketompo
m : Lho, lha kok ... ?
G : Kantor iki ora nompo karyawan pileren.

G : Kowé biso main Internét ?
n : mBoten
G : Kowé ora ketompo
n : Sebabipun ?
G : Perusahaan ora nompo BI (Buta Internet)
n : Wah, sakjanipun nggih saged
G : Tambah ora ketompo
n : Lho, lha kok ... ?
G : Mesthi ora bakal nyambut gawé, kakèhan dolanan Internet, to? Ngenték-entekké pulsa !

G : Kowe waras opo ora?
o : Lha, kulo nggih waras to Pak.
G : Ra ketompo.......
o : Kenging nopo ......?
G : Mengko kowe mesthi ora krasan neng kene.
o : Niku rumiyin Pak, sakmeniko sampun rodo edan.
G : Malah ra ketompo......
o : Pripun to niki....?
G : Mengko aku duwe saingan..........

maapinkalo repost
Spoiler for mantap:


mantap gan
wkwkwkwkwkwkkwkwkw.....mantepp bikin kulo nyengirr
wkwkwwk serba salah
....Nolak pelamar kerja cara basa Jawa HANYA KHUSUS YG BISA BAHASA JAWA SAJA.!!!....hhhhmmmm.... lucu opo ora yyoooo....??? Nolak pelamar kerja cara basa Jawa HANYA KHUSUS YG BISA BAHASA JAWA SAJA.!!!....

Nolak pelamar kerja cara basa Jawa HANYA KHUSUS YG BISA BAHASA JAWA SAJA.!!! Nolak pelamar kerja cara basa Jawa HANYA KHUSUS YG BISA BAHASA JAWA SAJA.!!!
lumayanlah gan bisa buat nyengir
bisa bisa aza agan
wkwkwkw bisa aja gan ente ngelawaknya
repsol gan..... pernah baca
benar benar hanya khusus orang jawa
waaah bner ktawa trus sharian gan bner2 jokes kocak dah

bikin ngakak bahasanya bos..

wong jowo asli
wkwkwkw ane gan. meskipun cuma ngerti dikit. wkwk Lngaka







Nolak pelamar kerja cara basa Jawa HANYA KHUSUS YG BISA BAHASA JAWA SAJA.!!!
ane bantu ok gan. wkwk







Nolak pelamar kerja cara basa Jawa HANYA KHUSUS YG BISA BAHASA JAWA SAJA.!!!
wkwk lumayan bkin

Quote:Original Posted By y0man

Ready Stock!!!Kaos Kaskus Design Super Mantap

Nolak pelamar kerja cara basa Jawa HANYA KHUSUS YG BISA BAHASA JAWA SAJA.!!!

Kunjungi
http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=16589444
ane
mantep gan ngocak abiss...




Posted with kaskusBetaQR
celeng kui sek seng wawancarai
haha bosse stres karyawane njuk stres gan podo podo le stres matur nuwun pun marai ngakak kulo
hahaha guyone ngakak tenan e...
×