alexa-tracking
Selamat Guest, Agan dapat mencoba tampilan baru KASKUS Masih Kangen Tampilan Sebelumnya
Kategori
Kategori
Home / FORUM / All / Entertainment / Jokes & Cartoon /
Pentingnya merokok ( in sunda language; translator needed! )
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000016402277/pentingnya-merokok--in-sunda-language-translator-needed

Pentingnya merokok ( in sunda language; translator needed! )

NGAROKO TEH PENTING, NAON SABABNA??
Tah ieu yeuh sababna
1. ngabantu program pemerintah ngurangan pengangguran
2. Ngabantu program pamarentah keur ngurangan jumlah penduduk Indonesia.
3. Berperan aktif keur nyibukkeun petugas pemadam kebakaran.
4. Ngabantu nyukseskeun program KB keur ngurangan jumlah penduduk, sabab bisa mngakibatkeun gangguan kehamilan & janin
5. Haseupna bisa ngusir nyareungit sakaligus ngusir pamajikan, anak jeung babaturan.
6. Ngabantu ningkatkeun produksi obat batuk.
7. Ngabeungharkeun nu boga pabrik roko.
8. Ngajalin silahturahmi jeung dokter spesialis jantung, paru2 & kanker.
9. Nambah panghasilan tukang gali kubur.
10.miceunan duit kokotor, nepi teu kabayar cicilan motor
11. ngabengharkeun rumah sakit oge
12. minuhan tong sampah = mere gawe ka tukang sasapu
13. mere jodoh kanu ngarana asbak, teu lucu mun asbak diruang tamu di eusian puntung loli pop

sok ah nu gaduh deui tambahann emoticon-Ngakak

Spoiler for translete in indonesia:

Spoiler for in english:

ini tambahan agan agan yang lain
Spoiler for tambahan:
Urutan Terlama
Halaman 1 dari 7
mere lowongan kerja gasolin, zippo, korek api jeung paneker emoticon-Ngakak (S)







asa wara'as
emoticon-Ngakak
Ane kagak ngarti bahasanya gan emoticon-Ngakak
Bwakakakakaka emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
Quote:


trus knp emoticon-Ngakak gan?? emoticon-Bingung (S)
di jauhi maling gan batuk mulu emoticon-Ngakak




radictwas here emoticon-army:
Ngakak gan emoticon-Ngakak (S)
Bwakakakakaka emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
gelo sia mah, ngakak aing hahaha
translate pls
Quote:


udh ane translate gan emoticon-Cool
wkwkwk emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
Quote:


bener gan , komo merek tokai mah emoticon-Ngakak
emoticon-Cendol (S)
jiahhh, ada benernya juga tu gan..emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
emoticon-Rate 5 Star
aya deui Kang... nyieun terobosan bungkus rokok ulah ti kertas tp dr plastik jd bisa di pulung ku pemulung
Quote:


sippp lah emoticon-Ngakak
emoticon-Sundul Up
ternyata tidak selamanya merokok itu buruk emoticon-Ngakak
Halaman 1 dari 7


×
GDP Network
Copyright © 2018, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia.
Ikuti KASKUS di