Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000016402277/pentingnya-merokok--in-sunda-language-translator-needed
Ngakak Pentingnya merokok ( in sunda language; translator needed! )
NGAROKO TEH PENTING, NAON SABABNA??
Tah ieu yeuh sababna
1. ngabantu program pemerintah ngurangan pengangguran
2. Ngabantu program pamarentah keur ngurangan jumlah penduduk Indonesia.
3. Berperan aktif keur nyibukkeun petugas pemadam kebakaran.
4. Ngabantu nyukseskeun program KB keur ngurangan jumlah penduduk, sabab bisa mngakibatkeun gangguan kehamilan & janin
5. Haseupna bisa ngusir nyareungit sakaligus ngusir pamajikan, anak jeung babaturan.
6. Ngabantu ningkatkeun produksi obat batuk.
7. Ngabeungharkeun nu boga pabrik roko.
8. Ngajalin silahturahmi jeung dokter spesialis jantung, paru2 & kanker.
9. Nambah panghasilan tukang gali kubur.
10.miceunan duit kokotor, nepi teu kabayar cicilan motor
11. ngabengharkeun rumah sakit oge
12. minuhan tong sampah = mere gawe ka tukang sasapu
13. mere jodoh kanu ngarana asbak, teu lucu mun asbak diruang tamu di eusian puntung loli pop

sok ah nu gaduh deui tambahann

Spoiler for translete in indonesia:

Spoiler for in english:

ini tambahan agan agan yang lain
Spoiler for tambahan:
mere lowongan kerja gasolin, zippo, korek api jeung paneker







asa wara'as
Ane kagak ngarti bahasanya gan
Bwakakakakaka
Quote:Original Posted By ClitoristLover
Ane kagak ngarti bahasanya gan


trus knp gan??
di jauhi maling gan batuk mulu




radict was here :
Ngakak gan
Bwakakakakaka
gelo sia mah, ngakak aing hahaha
translate pls
Quote:Original Posted By ReCa89
translate pls


udh ane translate gan
wkwkwk
Quote:Original Posted By AnjarAsmara
mere lowongan kerja gasolin, zippo, korek api jeung paneker
asa wara'as


bener gan , komo merek tokai mah
jiahhh, ada benernya juga tu gan..
aya deui Kang... nyieun terobosan bungkus rokok ulah ti kertas tp dr plastik jd bisa di pulung ku pemulung
Quote:Original Posted By harizmoan
aya deui Kang... nyieun terobosan bungkus rokok ulah ti kertas tp dr plastik jd bisa di pulung ku pemulung


sippp lah
×