alexa-tracking
Selamat Guest, Agan dapat mencoba tampilan baru KASKUS Masih Kangen Tampilan Sebelumnya
Kategori
Kategori
Home / FORUM / All / Entertainment / The Lounge /
ZODIAK JOWO ( Yang Ngerti Bahasa Jawa Masuk Gan )
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000016354601/zodiak-jowo--yang-ngerti-bahasa-jawa-masuk-gan

ZODIAK JOWO ( Yang Ngerti Bahasa Jawa Masuk Gan )

1. Pirgo - Pengggawean sing cocok:
dagang jengkol. Keuangan: dedel duel.
Asmara: golek sing rodo waras.

2. Akuwarius - Penggawean sing cocok:
Dodol ondho karo gedhek. Keuangan:
nyilah-nyilih wae. Asmara: Sedhelo
meneh jomblo, dikepret calon
mertuwo.

3. Piskes - Penggawean sing cocok:
mikuli galon, mangkal ngojeg ning
protelon. Keuangan: Ledeh
kabeh,kakehan petingsing. Asmara:
ditolak meneh.

4. Ariyes - Penggawean sing cocok:
ngedusi wedhus. Keuangan: kakehan
utang, gaji kepotong terus. Asmara:
benakno disik raimu.

5. Tawurus - Penggawean sing cocok:
Ngarit pakan wedhus karo dagang akik.
Keuangan: kapusan konco dewe. Kudu
diruwat. Asmara: ga payu payu, ganti
pelet-e.

6. Gemini - Penggawean sing cocok:
Nyuloh welut, bekicot. Keuangan:
kurangajar, ngedoli warisan mertuwo.
Asmara: ra jelas...pacare kono-kene,
mbuh sing endi.

7. Kanser - Penggawean sing cocok:
Macul, matun. Keuangan: sekarat,
nyedhaki bangkrut. Asmara: ra ono
sing gelem, modal tipis.

8. Leyo - Penggawean sing cocok:
nyebleki tukang jamu. Keuangan: ribet
tenan, ra gablek tenan. Asmara: ati2
kepelet, karo dukun.

9. Libra - Penggawean sing cocok:
ngorek-ngorek sampah yen ora
Tukang beling. Keuangan: ra becus
golek duit. Asmara: malem minggu
mengko pacarmu nyidam oblok-oblok
petei.

10. Sekorpio - Penggawean sing cocok:
Mbenakno genthenge tanggamu.
Keuangan: podo karo wingi bokek,
Asmara: duwe pacar penyakitan

11. Sagitariyus - Penggawean sing
cocok: Ngresiki kolam, yen ono wektu
nyopeto ning pasar. Keuangan:
bojomu ngadat njaluk tambahan duit
dapur. Asmara: ditempilingi wae karo
bojomu,ja jal takon karo dukun!

12. Kaprikorn - Penggawean sing cocok:
Dagang kerupuk Keuangan:
Nguwatirake, waspada debt kolektor!
Asmara: hambar, pacarmu njaluk
berlian, ajur mumur

Termasuk Yang Mana Gan ?? emoticon-Ngakak
Beri apresiasi terhadap thread ini Gan!
Halaman 1 dari 2
ZODIAK = MUSYRIK!!!
emoticon-Marah emoticon-Blue Guy Bata (L)
emoticon-No Sara Please
wah zodiak ane jelek banget gan emoticon-Mewek

ane PISKES emoticon-Ngakak
aq dadi leyo

lah kok nyaplok'i tukang jamu

ra rabi sisan karo rondo kembang ngono emoticon-Stick Out Tongue
wah hahah ane tawurus gaweane ungrusi wedhus emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
ora ngerti gan bohoso jowo emoticon-Blue Guy Smile (S)
Quote:


elek tenan mas zodiakgu, mosok pagawean ngorek2 sampah kro tukang beling emoticon-Ngakak
ora dadi ecek2 sing neng mbangjo wae po emoticon-Ngakak
hahaha .... masa ane kanser di bilang ngedeketin bangkrut sih ,,, ahhh boong tuh musryik percaya emoticon-Ngakak
ariyes?? Koplak ni zodiak nya..

kerjaan yg cocok mandiin kambing
wis 2012 gan, ora ngurusi zodiak
ane ga percaya ma yg ginian gan, emoticon-Ngakak
wasuuuuu emoticon-Ngakak zodiak nyong mlah sing asmara di tolak mneh emoticon-Ngakak
gak ngarti ane gan artinya ituuu emoticon-Ngakak
ane leyo buooosss emoticon-Ngakak
ahh iki si elek kabeh isine emoticon-Blue Guy Peaceemoticon-Blue Guy Peace
wakwak buat have fun aja gan emoticon-Ngakak
cari google translate dulu ah emoticon-Ngacir
Pirgo - Pengggawean sing cocok:
dagang jengkol. Keuangan: dedel duel.
Asmara: golek sing rodo waras.

dedel duel emoticon-Ngakak (S)
wahh ane kurang
ngerti gan
Halaman 1 dari 2


×
GDP Network
© 2018 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di