alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000016309328/965897339733michael-kidd-gilchrist97339733-the-chosen-one-or-the-choken-one-9668
Poll: Seberapa baik nantinya Michael Kidd-Gilchrist bermain di level Nba ?

This poll is closed - 7 Voters

View Poll
Dead (Injury prone, Conflict, etc) 0% (0 votes)
Bench Warmer 0% (0 votes)
Role Player 57% (4 votes)
Allstar 29% (2 votes)
Superstar 14% (1 votes)
Legend 0% (0 votes)
►★★Michael Kidd-Gilchrist★★ The chosen one or The choken one ?◄
►★★Michael Kidd-Gilchrist★★ The chosen one or The choken one ?◄

Dedicated to All Michael Kidd-Gilchrist fans

Spoiler for Personal information:


Spoiler for Measurement:



Spoiler for Perjalanan Michael Gilchrist:



Spoiler for "Career":
dibaca2 dulu ya gan...
Twitter account
►★★Michael Kidd-Gilchrist★★ The chosen one or The choken one ?◄

Facebook fans page
►★★Michael Kidd-Gilchrist★★ The chosen one or The choken one ?◄




Spoiler for stats:


Quote:About the Player

Strength

Slashing
Kidd-Gilchrist's ability to get to the rim will translate to the NBA. When Kentucky needed a bucket, Kidd-Gilchrist drove to the cup and scored big-time buckets. His ability to drive is one of the best in the entire draft class

Strength
What makes Kidd-Gilchrist incredible slashing to the basket is his ability to finish plays. His strength and body frame allows him to absorb contact and still finish the play. This is especially the case on the block, in traffic and when he grabs offensive boards.
His body is NBA ready, and it won't take long for him to get accustomed to today's league.

Defense

Kidd-Gilchrist's wingspan is 7'0". Kidd-Gilchrist's 6'7" size, his athleticism, will to win and wingspan is incredible.

He can lock any player down, and he wants to defend the opposing team's best offensive player.

Will to win

Kidd-Gilchrist competes at a high level. You'll see him on the floor, diving after loose balls. You'll see him ask to defend certain offensive players. When you need a basket, he'll make a play. He leads with his play. When teammates see how hard he is competing they can't help but try to mirror his attitude and will.

Weaknesses

Outside shooting

Kidd-Gilchrist shot 25.5 percent from beyond the arc in his freshman year at Kentucky. He obviously has time to grow into a shooter because of his work ethic, but it's an area of concern.

Similar to San Antonio's Kawhi Leonard, improving behind the arc can happen in the turn of a year. Leonard shot only 21 percent in his freshman year at San Diego State and 29 percent in his sophomore year.

But in his rookie season, Leonard shot 38 percent in the regular season and 45 percent in his first postseason.

Kidd-Gilchrist can improve in that area, it's just going to take some work this summer.


Spoiler for MKG:



Michael is a flat-out winner. He was the leader on one of the best high school teams in the country, not because he's one of the nation's best scorers but because of his intangibles, intensity and passion. With his athleticism and length, he has the ability to be one of our best defenders. I'm looking for Michael to be the fire of this team."
-- Head coach John Calipari


''I want to spoil my mom. I think I'm going to spoil my mom to death. That's one thing I'm looking forward to. I'm ready, I think. I'm ready for anything that comes my way now.''
--M.Kidd-Gilchrist


Quote:Conclution
Michael Kidd bukanlah pemain dengan kemampuan memasukan bola yang hebat seperti Jordan, dia juga tidak memiliki fisik raksasa seperti Lebron, kecepatan spesial seperti John Wall, visi seorang chris paul ataupun gerakan sepeti Rose. Namun dia memiliki hati seorang juara, etos kerja yang luar biasa, dan keinginan besar untuk menang.

Tim-tim yang butuh gelar juara perlu pemain sepeti Michael Kidd, dia merupakan salah satu factor x yang di setiap momen genting, akan siap mengeluarkan seluruh kemampuanya untuk membantu timnya juara. Bisa dibilang dia bagaikan Pippennya dari Bulls, Fisher nya dari Lakers dan Ginobili nya dari Spurs.


reserved dulu
timnya bobccats ya ?
bobcats gaseburuk taun" lalu lah ya kalo ada dia emoticon-Big Grin
seneng sih liat tim underdog develop, bobcats young guns semua dari tahun lalu... kemba walker, biyombo, mullen, henderson (masih ga tahun ini)
kita lihat aja bobcats tahun ini... emoticon-Blue Guy Peace
kalo ane sih pilih kendall marshall-nya SUNS... emoticon-Malu
kita liat aja apakah dia di NBA bisa berkembang atau artikel diatas yg terlalu berlebihan.

who knows ??
gw rasa sich bisa ni MKG bwt survive di NBA dengan modal work hard and defense etic nya dy...mudah cari pemain yg bisa point,tapi bwt yang defensenya bagus,jarang...semoga dy bisa bagus di musim perdana...
kalo kata syahrini

anak ini bakal jd sesuatu

emoticon-Big Grin
Kalo ane yakin MKG (mall Kelapa Gading emoticon-Hammer ) akan jadi The Next Big Thing ....ya apes2 Allstar Kaliber lah emoticon-Wink
Nice Sharing bro

Jadi Gak sabar lihat bagaimana MKG membawa perubahan di Bobcats

Semoga Jordan gak salah pilih lagi
Quote:Original Posted By kobe.dwyane
timnya bobccats ya ?
bobcats gaseburuk taun" lalu lah ya kalo ada dia emoticon-Big Grin


Quote:Original Posted By steve10nash
seneng sih liat tim underdog develop, bobcats young guns semua dari tahun lalu... kemba walker, biyombo, mullen, henderson (masih ga tahun ini)
kita lihat aja bobcats tahun ini... emoticon-Blue Guy Peace
kalo ane sih pilih kendall marshall-nya SUNS... emoticon-Malu


Kloninganya sapa nih haha ?

Yoi Bobcats mantap taun ini rosternya, dibanding musim lalu yg ancur bgt. Backourt nya lengkap ada Session, kemba, Ben gordon and Henderson. Plus frontcourt nya juga di upgrade dengan tambahan MKG & Haywood.

Kendhal Marshall harus bersaing ketat sama Lilliard yah gan utk jd pg terbaik draft taun ini emoticon-Big Grin

Kok jadi oot gini emoticon-Sorry

Quote:Original Posted By Tentara Bayaran
kalo kata syahrini

anak ini bakal jd sesuatu

emoticon-Big Grin


Quote:Original Posted By wallner
Kalo ane yakin MKG (mall Kelapa Gading emoticon-Hammer ) akan jadi The Next Big Thing ....ya apes2 Allstar Kaliber lah emoticon-Wink


Setuju gan, kalo doi tetap kerja keras bisa jadi sidekick yang hebat untuk nemenin para Superstar...


Quote:Original Posted By irwanakabemby
gw rasa sich bisa ni MKG bwt survive di NBA dengan modal work hard and defense etic nya dy...mudah cari pemain yg bisa point,tapi bwt yang defensenya bagus,jarang...semoga dy bisa bagus di musim perdana...


Iya, potensi jadi defense spesialis juga besar

Quote:Original Posted By tong_an
Nice Sharing bro

Jadi Gak sabar lihat bagaimana MKG membawa perubahan di Bobcats

Semoga Jordan gak salah pilih lagi


Jangan samain sama Kwanervous brown gan haha emoticon-Big Grin
wah keren nih TS mantepp
eyke se7 sm mod plg ga dia jadi allstar deh tapi klo emg luck nya bagus dan dedikasinya serius ga kena cedera panjang nasibnya pasti lebih bagus lagi kok

Rookie Update


Quote:Bobcats coach Mike Dunlap called Saturday MKG's "breakout game." Teammate Kemba Walker said the rookie was "unbelievable." And can you blame them? Kidd- Gilchrist had his best game yet, scoring 25 points, grabbing 12 boards and blocking a pair of shots in the Bobcats' 101-97 win over Dallas. With Tuesday's 15-point, eight-rebound game, MKG ranks among the top five in almost every category and is second in rebounds (7.6), first in steals (1.6) and second in blocks (2.2).
-- Nov. 14


MKG Stats so far

PPG
11.3
RPG
7.00
APG
1.4
EFF
+ 15.12
Quote:Original Posted By faithinisti



MKG Stats so far

PPG
11.3
RPG
7.00
APG
1.4
EFF
+ 15.12


lumayan lah statistiknya si MKG...dan doski punya statistik di defence yang cukup bagus dari steal dan block...min rajin 1 stl 1 blk /game...semoga defencenya makin mantap biar bisa nyaingin owner nya bobcat
melihat perjalanan bobcats di awal musim sih cukup optimis lah
sekarang udah 4-4
kemarin sempat streak menang 3 kali kan, kontribusinya juga cukup baik kok
still long way to go kid...
ini pemain athletic banget gan ,ini yang ane suka dari dia ,gimana defense nya dia dll
Apa ada hubungannya sama jason Kidd yah?

Sampai season ini masih belom tunjukin level yang mateng gan permainannya. Okay sebagai two ways player, tapi shootingnya masih streaky. Sepertinya predikat the choken one lebih cocok buat doi.