alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000016156418/zodiak-versi-jawa-2012
Zodiak Versi Jawa 2012
Permisi agan-agan numpang ngelawak, kalo lucu silahkan dikasih emoticon-Blue Guy Cendol (L) atau di emoticon-Rate 5 Star. Kalo ga lucu jangan di emoticon-Blue Guy Bata (L)

Bukti No Repost di Kaskus:
Spoiler for Bukti No Repost di Kaskus:


Ok gan langsung aja....................

Zodiak Versi Jawa 2012

1. Pirgo - Pengggawean sing cocok: dodhol blewah karo jengkol. Keuangan: dedel duwel. Asmara: golek sing rodho beneh lan waras.

2. Akuwarius - Penggawean sing cocok: Dodol ondho karo gedek. Keuangan: nyilah-nyilih tonggo wae. Asmara: Sedelok engkas jomblo, dikepret calon mertuwo.

3. Piskes - Penggawean sing cocok: mikuli galon, mangkal ngojeg nang protelon. Keuangan: Ledeh kabeh, kakehan keplek. Asmara: bolak balik ditolak mertuwo.

4. Ariyes - Penggawean sing cocok: ngedusi wedhus, mbecak. Keuangan: kakehan utang, tombok terus. Asmara: benakno disik raimu.

5. Tawurus - Penggawean sing cocok: Ngarit pakan wedhus, dodhol kersen. Keuangan: kapusan konco dewe. Njaluk diruwat. Asmara: gak payu2, ganti pelet e ae.

6. Gemini - Penggawean sing cocok: Nyuluh welut, golek bekicot. Keuangan: ngedoli warisan mertuwo. Asmara: gak jelas sir2an e lanang wedok, mbuh sing endi.

7. Kanser - Penggawean sing cocok: Macul, angon bebek, golek jangkrik. Keuangan: sekarat, atene bangkrut. Asmara: gak ono sing gelem, modal tipis dompet ngapret.

8. Leyo - Penggawean sing cocok: nyableki bokonge bakul jamu. Keuangan : ribet, gak gablek duwik. Asmara: ati2 bakal kepelet karo dukun tekok Tempik Gundul (Tempat Piknik Gunung Kidul).

9. Libra - Penggawean sing cocok: ngorek2 larahan nek gak dadi tukang golek beling. Keuangan: gak becus golek duwik. Asmara: malem minggu sir2anmu ngidam ngelus2 gundule wong tekok Ngawi.

10. Sekorpio - Penggawean sing cocok: Ngelapi genthenge tonggo. Keuangan: podo mlarate, dikuras copet. Asmara: duwe sir2an nggrik2en..

11. Sagitariyus - Penggawean sing cocok: Ngresiki kakus, nek ono wektu nyopeto. Keuangan: bojomu purik njaluk mulih nang mertuwo. Asmara: ditempilingi ae karo bojo mu, jajal lungo takon karo Dukun Ponari.

12. Kaprikorn - Penggawean sing cocok: Dagang krupuk juweni. Keuangan: Nguwatirno, waspada deb kolektor! Asmara: hambar, pacar mu njaluk berlian, ajuuur.


Sekian humor dari gw, semoga bisa jadi hiburan emoticon-I Love Indonesia (S)


Kunjungi lapak gw lainnya:Quote:

Website gw
www.meongshop.com

Beragam Senter dan Aksesoris
http://www.kaskus.co.id/showthread.p...#post699215318

Rumah Dijual
http://www.kaskus.co.id/showthread.p...#post704430211

Aneka Alat Beladiri
http://www.kaskus.co.id/showthread.p...#post712489844

Jam Tangan Sport Ohsen
http://www.kaskus.co.id/showthread.p...#post726380530

Sepatu Safety Vletcher
http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=15530400

Flashdisk Unik Lucu
http://www.kaskus.co.id/showthread.p...#post747592699

Camo Wear
http://www.kaskus.co.id/showthread.p...#post754426027

Laser Sight
http://www.kaskus.co.id/showthread.p...#post754504204
hadeh piskes masa bolak balik ditolak mertua emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
lucu gan bikin ane ngakak wkwkwk
seettt dahhh bintang ane kok jadi aneh emoticon-Ngakak paraaaahh

8. Leyo - Penggawean sing cocok: nyableki bokonge bakul jamu. Keuangan : ribet, gak gablek duwik. Asmara: ati2 bakal kepelet karo dukun tekok Tempik Gundul (Tempat Piknik Gunung Kidul).

mana tukang jamu langganan ane udah mbah2 lagi emoticon-Ngakak paraaahhh
lucu banget ganemoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S)
mosok disuruh ddodhol kersen emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S)
lucu banget ganemoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S)
mosok disuruh ddodhol kersen emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S) ane mbacanya ampeemoticon-Berbusa (S)
Ora percoyo mbah emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By andhikasukma
seettt dahhh bintang ane kok jadi aneh emoticon-Ngakak paraaaahh

8. Leyo - Penggawean sing cocok: nyableki bokonge bakul jamu. Keuangan : ribet, gak gablek duwik. Asmara: ati2 bakal kepelet karo dukun tekok Tempik Gundul (Tempat Piknik Gunung Kidul).

mana tukang jamu langganan ane udah mbah2 lagi emoticon-Ngakak paraaahhh


lha bintang gw kapricorn disuruh jualan kerupuk gan emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By Aldinal
hadeh piskes masa bolak balik ditolak mertua emoticon-Ngakak


lha gw kaprikorn bolak balik diuber2 deb kolektor emoticon-Ngakak
wkwkwkw... emoticon-Ngakak
malah pusing bacanya...
lucu nih gan,ngakakemoticon-Ngakak (S)
nice joke gan keep postemoticon-Ngakak
9. Libra - Penggawean sing cocok: ngorek2 larahan nek gak dadi tukang golek beling. Keuangan: gak becus golek duwik. Asmara: malem minggu sir2anmu ngidam ngelus2 gundule wong tekok Ngawi.

nih bintang ane emoticon-Ngakak berhubung gak tau artinya hanya bisa ngakak sendiri emoticon-Big Grin
masa bintang ane sagitarius bisa kek gini mas
Quote:Original Posted By siKuper

11. Sagitariyus - Penggawean sing cocok: Ngresiki kakus, nek ono wektu nyopeto. Keuangan: bojomu purik njaluk mulih nang mertuwo. Asmara: ditempilingi ae karo bojo mu, jajal lungo takon karo Dukun Ponari.

emoticon-Ngakak
parah bener si TS, dapet ngepet darimana nih inspirasiemoticon-Ngakak
zodiake ngeri tenan mbah
tak ngguyu sex emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By dedikharianto
masa bintang ane sagitarius bisa kek gini mas

emoticon-Ngakak
parah bener si TS, dapet ngepet darimana nih inspirasiemoticon-Ngakak


dpt abis kecebur jamban gan emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By Aldinal
hadeh piskes masa bolak balik ditolak mertua emoticon-Ngakak


hahaha emoticon-Ngakak
kita sama gan..

btw, itu semua keuangannya kok ga ada yang enak yah?
Quote:Original Posted By imanuzti
9. Libra - Penggawean sing cocok: ngorek2 larahan nek gak dadi tukang golek beling. Keuangan: gak becus golek duwik. Asmara: malem minggu sir2anmu ngidam ngelus2 gundule wong tekok Ngawi.

nih bintang ane emoticon-Ngakak berhubung gak tau artinya hanya bisa ngakak sendiri emoticon-Big Grin


artinya kurang lebih gini gan, kerjaan yg cocok utk libra: ngorek2 sampah kalo ngga jd tukang beling. keuangan libra: ga becus cari duit. asmara: malem minggu pacarmu ngidam ngelus2 org gundul dari ngawi. selamat ngakak gan emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By mbakgatel
zodiake ngeri tenan mbah
tak ngguyu sex emoticon-Ngakak


yo mbuh gan aku yo ngeri tenan (kaprikorn) emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By karepmoe.dewe
hahaha emoticon-Ngakak
kita sama gan..

btw, itu semua keuangannya kok ga ada yang enak yah?


iya gan klo enak ya jd ga lucu hehehe