Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000016156418/zodiak-versi-jawa-2012
Zodiak Versi Jawa 2012
Permisi agan-agan numpang ngelawak, kalo lucu silahkan dikasih atau di . Kalo ga lucu jangan di

Bukti No Repost di Kaskus:
Spoiler for Bukti No Repost di Kaskus:


Ok gan langsung aja....................

Zodiak Versi Jawa 2012

1. Pirgo - Pengggawean sing cocok: dodhol blewah karo jengkol. Keuangan: dedel duwel. Asmara: golek sing rodho beneh lan waras.

2. Akuwarius - Penggawean sing cocok: Dodol ondho karo gedek. Keuangan: nyilah-nyilih tonggo wae. Asmara: Sedelok engkas jomblo, dikepret calon mertuwo.

3. Piskes - Penggawean sing cocok: mikuli galon, mangkal ngojeg nang protelon. Keuangan: Ledeh kabeh, kakehan keplek. Asmara: bolak balik ditolak mertuwo.

4. Ariyes - Penggawean sing cocok: ngedusi wedhus, mbecak. Keuangan: kakehan utang, tombok terus. Asmara: benakno disik raimu.

5. Tawurus - Penggawean sing cocok: Ngarit pakan wedhus, dodhol kersen. Keuangan: kapusan konco dewe. Njaluk diruwat. Asmara: gak payu2, ganti pelet e ae.

6. Gemini - Penggawean sing cocok: Nyuluh welut, golek bekicot. Keuangan: ngedoli warisan mertuwo. Asmara: gak jelas sir2an e lanang wedok, mbuh sing endi.

7. Kanser - Penggawean sing cocok: Macul, angon bebek, golek jangkrik. Keuangan: sekarat, atene bangkrut. Asmara: gak ono sing gelem, modal tipis dompet ngapret.

8. Leyo - Penggawean sing cocok: nyableki bokonge bakul jamu. Keuangan : ribet, gak gablek duwik. Asmara: ati2 bakal kepelet karo dukun tekok Tempik Gundul (Tempat Piknik Gunung Kidul).

9. Libra - Penggawean sing cocok: ngorek2 larahan nek gak dadi tukang golek beling. Keuangan: gak becus golek duwik. Asmara: malem minggu sir2anmu ngidam ngelus2 gundule wong tekok Ngawi.

10. Sekorpio - Penggawean sing cocok: Ngelapi genthenge tonggo. Keuangan: podo mlarate, dikuras copet. Asmara: duwe sir2an nggrik2en..

11. Sagitariyus - Penggawean sing cocok: Ngresiki kakus, nek ono wektu nyopeto. Keuangan: bojomu purik njaluk mulih nang mertuwo. Asmara: ditempilingi ae karo bojo mu, jajal lungo takon karo Dukun Ponari.

12. Kaprikorn - Penggawean sing cocok: Dagang krupuk juweni. Keuangan: Nguwatirno, waspada deb kolektor! Asmara: hambar, pacar mu njaluk berlian, ajuuur.


Sekian humor dari gw, semoga bisa jadi hiburan


Kunjungi lapak gw lainnya:Quote:

Website gw
www.meongshop.com

Beragam Senter dan Aksesoris
http://www.kaskus.co.id/showthread.p...#post699215318

Rumah Dijual
http://www.kaskus.co.id/showthread.p...#post704430211

Aneka Alat Beladiri
http://www.kaskus.co.id/showthread.p...#post712489844

Jam Tangan Sport Ohsen
http://www.kaskus.co.id/showthread.p...#post726380530

Sepatu Safety Vletcher
http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=15530400

Flashdisk Unik Lucu
http://www.kaskus.co.id/showthread.p...#post747592699

Camo Wear
http://www.kaskus.co.id/showthread.p...#post754426027

Laser Sight
http://www.kaskus.co.id/showthread.p...#post754504204
hadeh piskes masa bolak balik ditolak mertua

lucu gan bikin ane ngakak wkwkwk
seettt dahhh bintang ane kok jadi aneh paraaaahh

8. Leyo - Penggawean sing cocok: nyableki bokonge bakul jamu. Keuangan : ribet, gak gablek duwik. Asmara: ati2 bakal kepelet karo dukun tekok Tempik Gundul (Tempat Piknik Gunung Kidul).

mana tukang jamu langganan ane udah mbah2 lagi paraaahhh
lucu banget gan
mosok disuruh ddodhol kersen
lucu banget gan
mosok disuruh ddodhol kersen ane mbacanya ampe
Ora percoyo mbah
Quote:Original Posted By andhikasukma
seettt dahhh bintang ane kok jadi aneh paraaaahh

8. Leyo - Penggawean sing cocok: nyableki bokonge bakul jamu. Keuangan : ribet, gak gablek duwik. Asmara: ati2 bakal kepelet karo dukun tekok Tempik Gundul (Tempat Piknik Gunung Kidul).

mana tukang jamu langganan ane udah mbah2 lagi paraaahhh


lha bintang gw kapricorn disuruh jualan kerupuk gan
Quote:Original Posted By Aldinal
hadeh piskes masa bolak balik ditolak mertua


lha gw kaprikorn bolak balik diuber2 deb kolektor
wkwkwkw...
malah pusing bacanya...
lucu nih gan,ngakak
nice joke gan keep post
9. Libra - Penggawean sing cocok: ngorek2 larahan nek gak dadi tukang golek beling. Keuangan: gak becus golek duwik. Asmara: malem minggu sir2anmu ngidam ngelus2 gundule wong tekok Ngawi.

nih bintang ane berhubung gak tau artinya hanya bisa ngakak sendiri
masa bintang ane sagitarius bisa kek gini mas
Quote:Original Posted By siKuper

11. Sagitariyus - Penggawean sing cocok: Ngresiki kakus, nek ono wektu nyopeto. Keuangan: bojomu purik njaluk mulih nang mertuwo. Asmara: ditempilingi ae karo bojo mu, jajal lungo takon karo Dukun Ponari.


parah bener si TS, dapet ngepet darimana nih inspirasi
zodiake ngeri tenan mbah
tak ngguyu sex
Quote:Original Posted By dedikharianto
masa bintang ane sagitarius bisa kek gini mas


parah bener si TS, dapet ngepet darimana nih inspirasi


dpt abis kecebur jamban gan
Quote:Original Posted By Aldinal
hadeh piskes masa bolak balik ditolak mertua


hahaha
kita sama gan..

btw, itu semua keuangannya kok ga ada yang enak yah?
Quote:Original Posted By imanuzti
9. Libra - Penggawean sing cocok: ngorek2 larahan nek gak dadi tukang golek beling. Keuangan: gak becus golek duwik. Asmara: malem minggu sir2anmu ngidam ngelus2 gundule wong tekok Ngawi.

nih bintang ane berhubung gak tau artinya hanya bisa ngakak sendiri


artinya kurang lebih gini gan, kerjaan yg cocok utk libra: ngorek2 sampah kalo ngga jd tukang beling. keuangan libra: ga becus cari duit. asmara: malem minggu pacarmu ngidam ngelus2 org gundul dari ngawi. selamat ngakak gan
Quote:Original Posted By mbakgatel
zodiake ngeri tenan mbah
tak ngguyu sex


yo mbuh gan aku yo ngeri tenan (kaprikorn)
Quote:Original Posted By karepmoe.dewe
hahaha
kita sama gan..

btw, itu semua keuangannya kok ga ada yang enak yah?


iya gan klo enak ya jd ga lucu hehehe
×