alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000016093862/msm-pluz-ngakak
mésêm pluz ngakak
LeLucon ora LuCu maRai GuYu!!!
Pas sore ono bapak lagi jagongan mbi anak'e..
Pak Kacong : "Le.. Edi.. Tulung pak'e tukokno minuman sing anyes ning warung yo.."
Edi : "coca-cola opo seprit,pak?"
Pak Kacong : "Coca-cola wae.."
Edi : "Sing kalengan opo botolan ?"
Pak Kacong : "Botolan.."
Edi : "Sing botol gede opo sing cilik?"
Pak Kacong : "Ooo cah Asuui !! Wis tukokno banyu wae!!"
Edi : "Aqua opo ba...
nyu biasa ?"
Pak Kacong : "AQUA, cuk!!!!"
Edi : "Panas opo sing anyep?"
Pak Kacong :" SAPU NDI SAPU,TAK GEPUK'E NDASE BOCAH KI..??!!!"
Edi : "Sapu biting opo sapu duk??"
Pak Kacong : "Oalaahhh...Kew an tenan kowe ki pancen'e!!"
Edi : "Wedus opo Kebo?"
Pak Kacong : "WEDUUSSS,Goblo kk!!!"
Edi : "Wedus Cempe opo Bandot??"
Pak Kacong : "Setan kowe!!!!"
Edi : "pocongkan opo Gendruwo?"
Pak Kacong: "Mbuh lah, kono minggat waelah!!"
Edi: "Saiki opo sesuk?"
Pak Kacong: "Saiki, dobol!!"
Edi: "Bapak melu opo ora??"
Pak Kacong : "Asli..suwe2 Tak pateni temenan bocah iki !!"
Edi : "Ditusuk nganggo peso apa ditembak nganggo pistul??"
Pak Kacong :"Tak tembak !!!"
Edi : "Ndase opo wetenge??"
*Pak Kacong sekarat kejet2 langsung struk stadium pitulas*
wakakaka emoticon-Ngakak dasar bocah gendeng, marakke buapake modiar, akakaka

PERTAMAX
Quote:Original Posted By ORIPETZ
wakakaka emoticon-Ngakak dasar bocah gendeng, marakke buapake modiar, akakaka

PERTAMAX


kelebihan STADIUM gan hahahahaemoticon-Ngakak
hahah lucu amat gan cerita nya tapi lumayan ngerti sikit bahasa nya emoticon-Big Grin emoticon-Ngakak emoticon-Sundul Gan (S)
bocah puyeng emoticon-Ngakak
bocah gila emoticon-Ngakak ane bossss
kocak bro...akwkakwkaka


hahahhahahha cah setannemoticon-Najis
lucu opo ra urusan mburi, sing penting iso ngehbur hati.
hahahahahha...

emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak megelno pancen bocah kuwi

Ngakak 

anak sarap apa sedeng bapake dewe ngge kui
Walau ga begitu ngerti bahasanya, tapi liat yang reply pada ngakak ane juga ikutan ngakak aja Gan.. emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
pak kajong sekarat kejet2, edi ne langsung ngakak stadium pitulas
kacong tuch bukannya anak buah cowok ya??
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak pancen rada nih bocah. kalo beneran, pie lah ya.. gemez banget kali.
ane kagak ngerti gan..... emoticon-Ngakak
lucu gan,,ane sih ngerti intinya,klo artiin ga ngerti gan...
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak

ALL

agan semua mohon maap neh kagak ngrespon,akses dr tepon lemot jew,mksh juga gan bs ketawa bareng
ga mudeng translate dong gan emoticon-Bingung (S)




radict was here emoticon-army: