alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000015502963/share-wp-themes-koleksi-ane
[Share] WP Themes koleksi ane
monggo dicek themes koleksi, kebanyakan dapet hasil googling dan kerja keras lain nya emoticon-Big Grin , ane ga nerima rekues tapi sebisa mungkin ane usahain update.
oke ini yang pertama.

Kategori : Corporates
1. Karma
[Share] WP Themes koleksi ane
Karma is a Premium Wordpress Theme built on a highly intelligent framework. It’s the only theme on Themeforest to feature the amazing new CU3ER v1 3D slider. Whether your a wordpress pro or just a beginner, you’ll have absolutely no problems at all working with this theme.

DEMO

DOWNLOAD : http://jumbofiles.com/89rwfctz07mm

2. Doover
[Share] WP Themes koleksi ane
Doover is wonderful, professional and easy to use template with lots of options and configurations. This theme has been created for people who want to save their own time for create nice and great looking page. You don`t need to know any programming languages to have page as you want. Documentation and video tutorials will help you to configure as you can imagine. This template can be used by everybody alike beginners and advanced users.
DEMO
DOWNLOAD : http://jumbofiles.com/ky7xhypc9bl0

3. Office
[Share] WP Themes koleksi ane
Works with Wordpress 3.4
Office is the ultimate WordPress theme for any corporate business. Featuring a very professional design, 7 custom post types, drag and drop homepage modules, unlimited highlight color option, optional navigation icons, 3 menu regions, an optional responsive layout…Office has everything you’ll want for your business website.
DEMO
Download : http://www.techpeller.com/saturn/im/office.zip

4. Etherna
[Share] WP Themes koleksi ane
Etherna is a truly flexible and beautiful theme that will be a great base for your new portfolio, company site or blog. The details and precision in styling is a result of over 400 hours of hard work, and you pay for just one!
Demo
Download : [url]https://rapidshare.com/#!download|170p12|3367869419|ETHERNA_WP_v1.1.zip|7401|0|0[/url]

segini dulu deh ya gan, ane usahakan dipastikan mengupdate, oh ya kunjungin radio ane gan, ruanglainradio di http://ruanglain.com buat hiburan dengerin lagu 24 jam emoticon-Big Grin

makasih emoticon-Big Grin
ijin download gan..
tks4shareemoticon-Angkat Beer
Mantap sharenya ga. Klo ada lagi jangan malu2 untuk menshare.
om..ini aman digunakan apa gmna?..

Ngakak 

link yg jumbofile error gan ..

Ngakak 

yg jumbofile file nya error gan .. emoticon-Frown
Quote:Original Posted By ******
yg jumbofile file nya error gan .. emoticon-Frown

barusan mau download emoticon-Hammer2
ini template dah nulled gan... emoticon-Bingung



Posted with kaskusBetaQR
pada erok rang ada alternative laen ga?...
Quote:Original Posted By elvatanz
pada erok rang ada alternative laen ga?...


ia nih lagi nunggu alternatif lain emoticon-Malu (S)
link nya update dong gan emoticon-Sorry
boleh donlod kan gan ? emoticon-Angkat Beer
bisa request template kagak gan?
fothanks 4 share gan cek kulkas gan emoticon-shakehand
Quote:Original Posted By milanindo
ijin download gan..
tks4shareemoticon-Angkat Beer


Sikaat gan emoticon-Big Grin

Quote:Original Posted By SA1638
Mantap sharenya ga. Klo ada lagi jangan malu2 untuk menshare.

Oke siaap emoticon-Big Grin

Quote:Original Posted By qdaffy
om..ini aman digunakan apa gmna?..


Sejauh ini aman gan, cuma biar aman nya coba pake TAC gan

Quote:Original Posted By ******
link yg jumbofile error gan ..


Ane barusan ngetes masih bisa gan emoticon-Big Grin

Posted with kaskusBetaQR[/QUOTE]

Quote:Original Posted By sp1dey18
fothanks 4 share gan cek kulkas gan emoticon-shakehand


Thankyou gan cendol nya emoticon-Big Grin

[update]

1. Invictus Portfolio & Photography
[Share] WP Themes koleksi ane
Demo : http://themeforest.net/item/invictus...preview/180096
Download : http://www.techpeller.com/saturn/im/Invictus.zip

Credit to uploader emoticon-Big Grin

2. Love It : Content Sharing mirip 9 GAG
[Share] WP Themes koleksi ane
Demo : http://themeforest.net/item/i-love-i...preview/698475
Download : http://www.techpeller.com/saturn/cm/iloveit.zip

Credit to uploader emoticon-Big Grin

3. Boulevard : Blog/Magazine
[Share] WP Themes koleksi ane
Demo : http://themeforest.net/item/boulevar...preview/607355
Download : http://www.techpeller.com/saturn/dwm.../boulevard.zip

Credit to uploader emoticon-Big Grin
ijin dongdot ye gan emoticon-Big Grinemoticon-Blue Guy Peace
gan ane takut di hack gan,, soalnya ane sering pake thmes free cari di google,terus di hack,, gak karjaan orng yang suka hack emoticon-Sorry emoticon-Sorry
Nice gan, btw:Quote:Help yang jago WP+JS
Quote:Original Posted By erry87
gan ane takut di hack gan,, soalnya ane sering pake thmes free cari di google,terus di hack,, gak karjaan orng yang suka hack emoticon-Sorry emoticon-Sorry


pale free themes apa nulled gan? ane pake free themes juga ga pernah kenapa2 tuh emoticon-Big Grin

gak tau kalau nulled themes, belum pernah nyoba soalnya emoticon-Big Grin