alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000015335439/holland-bakeryyyyy
Holland Bakeryyyyy..
Quote:
Assalamualaikum wr wb, Newbie mau Post emoticon-Big Grin Kalo garing dan galucu jangan kasih emoticon-Blue Guy Bata (L)emoticon-Blue Guy Bata (L) Ane cuma mintaemoticon-Blue Guy Cendol (L)


Quote:
Umar lagi asik-asiknye nonton bola depan tipi, tau-tau bininye nyelonong:
"Bang, lampu teras putus, tolong gantiin ame yang baru dong!"
"Masang lampu ?!!!, lu kire gue PLN apah...!!!" saut Umar enteng.
"Ya udeh kalo kaga mau, benerin aje keran kamar mandi,
itu tuh aernya ampe luber-luber"
"Benerin keran ?!!!, lu kire gue PAM kali...!!!"
"Ya udeh, kalo lu pegi beli rokok ke warung aje gue nitip minyak"
"Lu kagak bisa liat orang lagi enak nonton kali ye, lu kire gue
PERTAMINEEE...!!!" Umar sewot.emoticon-Marah

Lantaran berasa digangguin terus, Umar ngeloyor ke rumah tetangge,
balik-balik jem 2. Tapinye Umar kaget lantaran terasnye udah terang.
Terus Umar ke kamar mandi, aer udah kaga luber-luber;
ke dapur jerigen minyak juga udah full tenk.

Paginye Umar nanya ame bininye: "Lu minta tulung ame siape...?"
"Gini bang, abis abang minggat, gue nangis di teras.emoticon-Turut Berduka
Terus ade cowok ganteng lewat nanyain gue.
Gue cerite ape adenye, juga soal abang nyang sewot.
Terus die nawarin buat ngebantuin, tapi ada syaratnye."
"Ape syaratnye...?" Umar pingin tau.emoticon-Bingung
"Syaratnye bisa pilih, gue bikinin die roti atau tidur ame die"
"Terus yg pasti elu bikinin die roti kan...?" Umar ngedesek.
"Bikinin roti ?!!! .. Lu pikir gue HOLLAND BAKERY apee...?!!!"

emoticon-Cape d... Umar melas

Maaf kalau emoticon-Blue Repost
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak Jd tidur sama yg nolong donk.emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
udh prnh baca crita ini gan. btw tetep ketawa ane gan, akakakak

emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
kekna ane pernah baca juga bro..gpp lah jeep posting ya gan emoticon-Big Grin
Quote:Original Posted By murdockk
kekna ane pernah baca juga bro..gpp lah jeep posting ya gan emoticon-Big Grin


Yoi gan makasih emoticon-Big Grin
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-thumbsupemoticon-thumbsup
hahaha emoticon-Ngakak
dibalas sewottnya emoticon-Ngakak
wah beneran gak tuh....emoticon-Ngakak
haha, kocak gan. Mayan menghibur dah
emoticon-Ngakak
hehhehhe kocak gan Holland Bakeryyyyy..
mantappp hahhaaaa !!emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Blue Guy Cendol (L)
emoticon-Ngakak (S) ane gan
lucu gan...wakakakakakaka
Makasih yang udah mampir emoticon-thumbsup
hahahha gokil bgt , keren gan, hahah ngakak bgt ane bacanya, kreatif bgt, jempolll
haha lumayan ganemoticon-Ngakak
nice joke gan keep postemoticon-Ngakak
wkwkwkwkw...... emoticon-Ngakak
koplak ente ngelawak gan...ane jadi Holland Bakeryyyyy..






emoticon-Big Grin emoticon-Malu (S)emoticon-Genitsemoticon-Sundul Gan (S)emoticon-I Love Kaskus (S)emoticon-Kiss (S) Holland Bakeryyyyy..
[color=yellow]emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak




Wkwkwk
[/yellow]
bisa aja nih agan emoticon-Ngakak (S)
×