Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000015335439/holland-bakeryyyyy
Holland Bakeryyyyy..
Quote:
Assalamualaikum wr wb, Newbie mau Post Kalo garing dan galucu jangan kasih Ane cuma minta


Quote:
Umar lagi asik-asiknye nonton bola depan tipi, tau-tau bininye nyelonong:
"Bang, lampu teras putus, tolong gantiin ame yang baru dong!"
"Masang lampu ?!!!, lu kire gue PLN apah...!!!" saut Umar enteng.
"Ya udeh kalo kaga mau, benerin aje keran kamar mandi,
itu tuh aernya ampe luber-luber"
"Benerin keran ?!!!, lu kire gue PAM kali...!!!"
"Ya udeh, kalo lu pegi beli rokok ke warung aje gue nitip minyak"
"Lu kagak bisa liat orang lagi enak nonton kali ye, lu kire gue
PERTAMINEEE...!!!" Umar sewot.

Lantaran berasa digangguin terus, Umar ngeloyor ke rumah tetangge,
balik-balik jem 2. Tapinye Umar kaget lantaran terasnye udah terang.
Terus Umar ke kamar mandi, aer udah kaga luber-luber;
ke dapur jerigen minyak juga udah full tenk.

Paginye Umar nanya ame bininye: "Lu minta tulung ame siape...?"
"Gini bang, abis abang minggat, gue nangis di teras.
Terus ade cowok ganteng lewat nanyain gue.
Gue cerite ape adenye, juga soal abang nyang sewot.
Terus die nawarin buat ngebantuin, tapi ada syaratnye."
"Ape syaratnye...?" Umar pingin tau.
"Syaratnye bisa pilih, gue bikinin die roti atau tidur ame die"
"Terus yg pasti elu bikinin die roti kan...?" Umar ngedesek.
"Bikinin roti ?!!! .. Lu pikir gue HOLLAND BAKERY apee...?!!!"

Umar melas

Maaf kalau
Jd tidur sama yg nolong donk.
udh prnh baca crita ini gan. btw tetep ketawa ane gan, akakakak

kekna ane pernah baca juga bro..gpp lah jeep posting ya gan
Quote:Original Posted By murdockk
kekna ane pernah baca juga bro..gpp lah jeep posting ya gan


Yoi gan makasih
hahaha
dibalas sewottnya
wah beneran gak tuh....
haha, kocak gan. Mayan menghibur dah
hehhehhe kocak gan Holland Bakeryyyyy..
mantappp hahhaaaa !!
ane gan
lucu gan...wakakakakakaka
Makasih yang udah mampir
hahahha gokil bgt , keren gan, hahah ngakak bgt ane bacanya, kreatif bgt, jempolll
haha lumayan gan
nice joke gan keep post
wkwkwkwkw......
koplak ente ngelawak gan...ane jadi Holland Bakeryyyyy..






s Holland Bakeryyyyy..
[color=yellow]




Wkwkwk
[/yellow]
bisa aja nih agan
×