Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000014929254/duh-bolo-konco
duh bolo konco...



Ya rosulalloh salamun alaik
Ya rofi'asysyani waddaroji
Athfatan ya jirotal alami
Ya uhailal judi wal karomi...

Ngawiti ingsun nglaras syi'iran
Kelawan muji maring pengeran
Kang paring rohmat lan kenikmatan
Rino wengine tanpo pitungan

Duh bolo konco priyo wanito
Ojo mung ngaji syariat bloko
Gur pinter ndongeng nulis lan moco
Tembe mburine bakal sengsoro

Akeh kang apal Quran Haditse
Seneng ngafirke marang liyane
Kafire dewe gak digatekke
Yen isih kotor ati akale

Gampang kabujuk nafsu angkoro
Ing pepaese gebyare dunyo
Iri lan meri sugihe tonggo
Mulo atine peteng lan nisto

Ayo sedulur jo nglaleake
Wajibe ngaji sa'pranatane
nggo ngandelake iman tauhide
Baguse sangu mulyo matine

Kang aran sholeh bagus atine
Kerono mapan sari ngelmune
Laku torikot lan ma'rifate
Ugo hakikot manjing rasane

Al Quran Qodim wahyu minulyo
Tanpo tinulis biso diwoco
Iku wejangan guru waskito
Den tancepake ing jero dodo

Kumantil ati lan pikiran
Ngrasuk ing badan kabeh jeroan
Mu'jizat rosul dadi pedoman
Minongko dalan manjinge iman

Kelawan Alloh kang moho suci
Kudu rangkulan rino lan wengi
Ditirakati diriyadlohi
Dzikir lan suluk jo nganti lali

Uripe ayem rumongso aman
Dununge roso tondo yen iman
Sabar narimo nadjan pas-pasan
Kabeh tinakdir saking pengeran

Kelawan konco dulur lan tonggo
Kang podo rukun ojo ndesliro
Iku sunnahe rosul kang mulyo
Nabi Muhammad panutan kito

Ayo ngelakoni sekabehane
Alloh kang bakal ngangkat drajate
Senadjan asor soko dzohire
Ananging mulyo makom drajate

Lamon palastro ing pungkasane
Ora kesasar roh lan sukmane
Den gadang Alloh suwargo manggone
Utuh mayite ugo ulese

Ya rosulalloh salamun alaik
Ya rofi'asysyani waddaroji
Athfatan ya jirotal alami
Ya uhailal judi wal karomi...

maksudnya gmana gan ?? ane
Quote:Original Posted By GBPJPYr



Ya rosulalloh salamun alaik
Ya rofi'asysyani waddaroji
Athfatan ya jirotal alami
Ya uhailal judi wal karomi...

Ngawiti ingsun nglaras syi'iran
Kelawan muji maring pengeran
Kang paring rohmat lan kenikmatan
Rino wengine tanpo pitungan

Duh bolo konco priyo wanito
Ojo mung ngaji syariat bloko
Gur pinter ndongeng nulis lan moco
Tembe mburine bakal sengsoro

Akeh kang apal Quran Haditse
Seneng ngafirke marang liyane
Kafire dewe gak digatekke
Yen isih kotor ati akale

Gampang kabujuk nafsu angkoro
Ing pepaese gebyare dunyo
Iri lan meri sugihe tonggo
Mulo atine peteng lan nisto

Ayo sedulur jo nglaleake
Wajibe ngaji sa'pranatane
nggo ngandelake iman tauhide
Baguse sangu mulyo matine

Kang aran sholeh bagus atine
Kerono mapan sari ngelmune
Laku torikot lan ma'rifate
Ugo hakikot manjing rasane

Al Quran Qodim wahyu minulyo
Tanpo tinulis biso diwoco
Iku wejangan guru waskito
Den tancepake ing jero dodo

Kumantil ati lan pikiran
Ngrasuk ing badan kabeh jeroan
Mu'jizat rosul dadi pedoman
Minongko dalan manjinge iman

Kelawan Alloh kang moho suci
Kudu rangkulan rino lan wengi
Ditirakati diriyadlohi
Dzikir lan suluk jo nganti lali

Uripe ayem rumongso aman
Dununge roso tondo yen iman
Sabar narimo nadjan pas-pasan
Kabeh tinakdir saking pengeran

Kelawan konco dulur lan tonggo
Kang podo rukun ojo ndesliro
Iku sunnahe rosul kang mulyo
Nabi Muhammad panutan kito

Ayo ngelakoni sekabehane
Alloh kang bakal ngangkat drajate
Senadjan asor soko dzohire
Ananging mulyo makom drajate

Lamon palastro ing pungkasane
Ora kesasar roh lan sukmane
Den gadang Alloh suwargo manggone
Utuh mayite ugo ulese

Ya rosulalloh salamun alaik
Ya rofi'asysyani waddaroji
Athfatan ya jirotal alami
Ya uhailal judi wal karomi...



salah kamar gan...



tapi asyik juga dibaca pas malem jumat. bikin adem ati..
lumayan gan buat nyengir sore-sore
ane ngikut baca juga gan,,
gan ini sih bukan lucuuu

shalawat ini gan..
hahahahaa..mantep jokenya gan
asli kocak,gan...
wkwkkk.... bisa aja ente gan bikin ane

keep posting gan
ini mah rapalan nyang dibaca habis adzan sebelum iqomat gan, biasa di daerah ane tuh begitu,, tp apa kagak
ane izin baca dulu ya gan..
salah kamar ni gan
Quote:Original Posted By dsheshat
maksudnya gmana gan ?? ane


sama gan.
ane juga gak tahu apa tuh artinya
asli bikin ane ngakak aje lu gan
wakakakka ngakak ane bacanya ga
Apa lucu ya...
×