alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000014929254/duh-bolo-konco
duh bolo konco...
youtube-thumbnail



Ya rosulalloh salamun alaik
Ya rofi'asysyani waddaroji
Athfatan ya jirotal alami
Ya uhailal judi wal karomi...

Ngawiti ingsun nglaras syi'iran
Kelawan muji maring pengeran
Kang paring rohmat lan kenikmatan
Rino wengine tanpo pitungan

Duh bolo konco priyo wanito
Ojo mung ngaji syariat bloko
Gur pinter ndongeng nulis lan moco
Tembe mburine bakal sengsoro

Akeh kang apal Quran Haditse
Seneng ngafirke marang liyane
Kafire dewe gak digatekke
Yen isih kotor ati akale

Gampang kabujuk nafsu angkoro
Ing pepaese gebyare dunyo
Iri lan meri sugihe tonggo
Mulo atine peteng lan nisto

Ayo sedulur jo nglaleake
Wajibe ngaji sa'pranatane
nggo ngandelake iman tauhide
Baguse sangu mulyo matine

Kang aran sholeh bagus atine
Kerono mapan sari ngelmune
Laku torikot lan ma'rifate
Ugo hakikot manjing rasane

Al Quran Qodim wahyu minulyo
Tanpo tinulis biso diwoco
Iku wejangan guru waskito
Den tancepake ing jero dodo

Kumantil ati lan pikiran
Ngrasuk ing badan kabeh jeroan
Mu'jizat rosul dadi pedoman
Minongko dalan manjinge iman

Kelawan Alloh kang moho suci
Kudu rangkulan rino lan wengi
Ditirakati diriyadlohi
Dzikir lan suluk jo nganti lali

Uripe ayem rumongso aman
Dununge roso tondo yen iman
Sabar narimo nadjan pas-pasan
Kabeh tinakdir saking pengeran

Kelawan konco dulur lan tonggo
Kang podo rukun ojo ndesliro
Iku sunnahe rosul kang mulyo
Nabi Muhammad panutan kito

Ayo ngelakoni sekabehane
Alloh kang bakal ngangkat drajate
Senadjan asor soko dzohire
Ananging mulyo makom drajate

Lamon palastro ing pungkasane
Ora kesasar roh lan sukmane
Den gadang Alloh suwargo manggone
Utuh mayite ugo ulese

Ya rosulalloh salamun alaik
Ya rofi'asysyani waddaroji
Athfatan ya jirotal alami
Ya uhailal judi wal karomi...

maksudnya gmana gan ?? emoticon-Bingung ane
Quote:Original Posted By GBPJPYr
youtube-thumbnail



Ya rosulalloh salamun alaik
Ya rofi'asysyani waddaroji
Athfatan ya jirotal alami
Ya uhailal judi wal karomi...

Ngawiti ingsun nglaras syi'iran
Kelawan muji maring pengeran
Kang paring rohmat lan kenikmatan
Rino wengine tanpo pitungan

Duh bolo konco priyo wanito
Ojo mung ngaji syariat bloko
Gur pinter ndongeng nulis lan moco
Tembe mburine bakal sengsoro

Akeh kang apal Quran Haditse
Seneng ngafirke marang liyane
Kafire dewe gak digatekke
Yen isih kotor ati akale

Gampang kabujuk nafsu angkoro
Ing pepaese gebyare dunyo
Iri lan meri sugihe tonggo
Mulo atine peteng lan nisto

Ayo sedulur jo nglaleake
Wajibe ngaji sa'pranatane
nggo ngandelake iman tauhide
Baguse sangu mulyo matine

Kang aran sholeh bagus atine
Kerono mapan sari ngelmune
Laku torikot lan ma'rifate
Ugo hakikot manjing rasane

Al Quran Qodim wahyu minulyo
Tanpo tinulis biso diwoco
Iku wejangan guru waskito
Den tancepake ing jero dodo

Kumantil ati lan pikiran
Ngrasuk ing badan kabeh jeroan
Mu'jizat rosul dadi pedoman
Minongko dalan manjinge iman

Kelawan Alloh kang moho suci
Kudu rangkulan rino lan wengi
Ditirakati diriyadlohi
Dzikir lan suluk jo nganti lali

Uripe ayem rumongso aman
Dununge roso tondo yen iman
Sabar narimo nadjan pas-pasan
Kabeh tinakdir saking pengeran

Kelawan konco dulur lan tonggo
Kang podo rukun ojo ndesliro
Iku sunnahe rosul kang mulyo
Nabi Muhammad panutan kito

Ayo ngelakoni sekabehane
Alloh kang bakal ngangkat drajate
Senadjan asor soko dzohire
Ananging mulyo makom drajate

Lamon palastro ing pungkasane
Ora kesasar roh lan sukmane
Den gadang Alloh suwargo manggone
Utuh mayite ugo ulese

Ya rosulalloh salamun alaik
Ya rofi'asysyani waddaroji
Athfatan ya jirotal alami
Ya uhailal judi wal karomi...



salah kamar gan...
emoticon-Salah Kamaremoticon-Salah Kamaremoticon-Salah Kamar


tapi asyik juga dibaca pas malem jumat. bikin adem ati..
emoticon-2 Jempolemoticon-2 Jempolemoticon-2 Jempolemoticon-2 Jempol
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak lumayan gan buat nyengir sore-sore emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
ane ngikut baca juga gan,,
emoticon-Mewek gan ini sih bukan lucuuu

emoticon-Matabelo
shalawat ini gan..
hahahahaa..mantep jokenya gan
asli kocak,gan...emoticon-Ngakak
wkwkkk.... bisa aja ente gan bikin ane emoticon-Big Grinemoticon-Big Grin

keep posting gan
ini mah rapalan nyang dibaca habis adzan sebelum iqomat gan, biasa di daerah ane tuh begitu,, tp apa kagak emoticon-Salah Kamar
ane izin baca dulu ya gan..emoticon-Big Grin
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
salah kamar ni gan emoticon-Cape d...
Quote:Original Posted By dsheshat
maksudnya gmana gan ?? emoticon-Bingung ane


sama gan.
ane juga gak tahu apa tuh artinya emoticon-Bingung
asli bikin ane ngakak aje lu gan emoticon-Matabelo emoticon-Matabelo
wakakakka ngakak ane bacanya ga emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
Apa lucu ya...