alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000013757965/anak-kurang-ajargtgtgt
Ngakak 
Anak kurang ajar>>>
Leyeh~Leyeh karo ngopi siang-siang habis jum'atan bapak lagi jagongan karo anak'e..

Bapak : "Le.. Tulung... Bapak tukokno minuman sing anyes ning warung yo.."

Anak : "coca-cola opo seprit,pak?"

Bapak : "Coca-cola wae.."

Anak : "Sing kalengan opo botolan ?"

Bapak : "Botolan.."

Anak : "Sing botol gede opo sing cilik?"

Bapak : "Ooo... cen cah Asuui !!!
Wis tukokno banyu wae!!"

Anak : "Aqua opo banyu biasa ?"

Bapak : "AQUA, cuk!!!!"

Anak : "Panas opo sing anyep?"

Bapak :" SAPU NDI SAPU, TAK GEPUK'E
NDASE BOCAH KI..??!!!"

Anak : "Sapu biting opo sapu duk??"

Bapak : "Oalaah Kewan tenan kowe ki
pancen'e!" (Karo dbalang sandal)

Anak : "Wedus opo Kebo?"

Bapak : "WEDUUSSS, Goookk!!!"

Anak : "Wedus Cempe opo Bandot??"

Bapak : "Setan kowe!!!!"

Anak : "Pocongan opo Gendruwo?"

Bapak : "Mbuh lah...,
kono minggat wae lah!!"

Anak : "Saiki opo sesuk?"

Bapak : "Saiki, doboL!!"

Anak : "Bapak melu opo ora??"

Bapak : "Asli... suwe2 Tak pateni tenanan bocah iki !!"

Anak : "Ditusuk nganggo peso opo
ditembak nganggo pistul??"

Bapak : "Tak tembak !!!"

Anak : "Ndase opo wetenge??"

*Bapak'e skarat kejet2 langsung strooke stadium pitulas... °X_X°

mampir ke TS ane yang lain gan:

1. Beli Alat Kontrasepsi..(BB dikit) emoticon-Stick Out Tongue http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=12825961
2. Cara Ampuh Ngajak Cewek atau Pacar NGESEKS / ML untuk Pertama Kali (100% SUKSES) http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=13422507
3. Si Boss, Sekretaris, Suami dan Kekasih Gelapnya.. http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=12594066
4.Copet penyanyang keluarga....http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=12486523
5.Ciri-ciri Boyband Lokal.. http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=12861067
6. Panjang benar susu kau Lastri http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=12611765

kalo menurut agan lucu jangan lupa emoticon-Rate 5 Staremoticon-Rate 5 Staremoticon-Rate 5 Staremoticon-Rate 5 Staremoticon-Rate 5 Star
kalo kurang lucu saya kasih emoticon-Blue Guy Cendol (L)emoticon-Blue Guy Cendol (L)emoticon-Blue Guy Cendol (L)
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak bahasamu lek ngetok2i
nek jowo tenan emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak...

tuku
P.E.R.T.A.M.A.A.A.X !!!!! Ndes.... bensin meh kuku... wwkwkwkwkw

emoticon-I Love Kaskusemoticon-I Love Kaskus
berbau emoticon-Blue Repost gan emoticon-Cool
hahahahaha emoticon-Ngakak (S)
nice joke gan emoticon-Malu (S)

balik kandangemoticon-Ngacir


Anak kurang ajar>>>
ane ora ngarti bahasa jowo emoticon-Sorry
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
busett dah tuh anak pinter amat ngejawab nya ckckck
keep posting gan
ga abis di pikir emoticon-Hammer2
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak guookiiilll gann wakowakowakowkaowkowako asle ampe kesedek ane...
emoticon-Ngakak ada2 ajah si agan emoticon-Ngakak
dont try at home..wkwkwk: emoticon-Ngakak
bocaaah edaaaaaaan .....emoticon-Marahemoticon-Ngakak (S)emoticon-Ngakak (S)emoticon-Ngakak (S)
Anak koplak, takon thok ae, gk pinter2...

emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
WKJWWKWKWKWKWWKWKWK asli ngakak saya gan .....

keep post gannnnnn ^^

emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
wah nga ngerti ane anak seribu sungaiemoticon-Sorry
anake kui pancen njaluk di pateni ae emoticon-Ngakak
badung amat sih tu bocah emoticon-Ngakak (S)
pengen jitak juga tu anak emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak anak biadab,,
emoticon-Ngakak poll gan
ane kasih emoticon-Rate 5 Star
kurang ajar tu anak emoticon-Ngakak
lumanyan gan lucu emoticon-Ngakak