Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000013267607/kapeurih--bahasa-sunda
Kapeurih ( bahasa sunda )
KAPEURIH

Moal aya anu bisa neuleuman kana ieu kapeurih ati,anu nyirisit kana ati nyeredet kana hate
Nepi nyurucud na cai soca maseuhan kelopak mata nepikeun kana pipi
Hate ngan ukur bisa ngajerit maratan langit ngoceak maratan jagat
rek ngomong, era ngomong keunana, rek curhat kudu curhat kasaha,sabab ieu kapeurih teh ngan ukur bisa dirasakeun ku kuring sorangan

kuring ngan ukur bisa ngajentul,... jeung ngahuleung, ngantosan anjeuna kaluar.
kumargi abdi tos teu kiat nandangan ieu kapeurih.

Dina ati kapikir dibaca dina rasa, nepi ka hate kuring cumarita.

Mmmhhh Geuning kieu rasana hese modol teh

Gm

pertamax .




ASEM KEDULUAN MA YG DI ATAS . dasar keheddd .
ciayo bikin terus gannnnnn cerita banyolannya, biar dunia tidak hampa
ga ngerti bahasa sunda ane gan
Ga paham gan
keep posting ajee gan, Kan Maen Daah..

Quote:Original Posted By Bantu Rate Gan
-Bening Bangeet Gan- C++
roaming gk ngerti bahsa nya
hahaha apek th hese modol..sae kang mangga d lanjut.
hehehe kayaknya lucu deh gan
hehehe
bodor maneh mah
teu di update deui gan????
Quote:Original Posted By MhdIdhamBaihaqi
bodor maneh mah
teu di update deui gan????


Teu ah
haha si akang bodor oge..
hese modol mah mesakan batu kang
sok ah update deui,meh rame..
hahaha