alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000012858118/bedane-gendheng-karo-goblok
Ngakak 
Bedane GENDHENG karo GOBLOK
Bedane GENDHENG karo GOBLOK

Ana bis jemputan kanggo pasien gendheng sing mandeg tengah dalan pinggir sawah merga ban-e kempes. Nalika arep ngganti ban sing kempes ora sengaja sikile sopir nendang 4 baut ning kalen...ilang....!!

Karo rasa bingung si sopir mbengok: "Waduuuhhhh.!!!... piye nek arep masang ban sing siji nek ora ana baut-e...!!???""

Salah siji pasien sing gendheng ning njero bis ngomel:
"Pak Sopir....dicopot wae baut-e siji-siji sing ning 3 roda liyane. Terus dipasang ning ban mau....mengko nek cedhak toko baut bisa tuku 4 baut...."

Si sopir krasa rada ayem:
"Bener kandhamu kuwi.."
"Nanging...kok kowe bisa mlebu Rumah Sakit ..??"

Pasien gendheng semaur:
"H E E I I I.... pak Sopir....!!. ngertio yen aku iki Gendheng......nanging ora Goblok koyo koweeeee...!!!" (Kapokmu kapannnnn Pirrrrr..sopirr!!)
Silahkan mampir ke lapak FJB ane emoticon-Shakehand2
pertamax kah saya??
pertamax di amankanemoticon-Cendol (S)
wo pancen wong pemadh ... ning uteke mletik

nitip ngakak:
Quote:bener2 @#$%&#
Dapet CW ... then FK and ML (BB)
Bedane GENDHENG karo GOBLOK
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak

parah parah parah gan RUSAK DEH









__________________________________________________________
__________________________________________________________
emoticon-Ngakak
kwwk lumayan menghibur gan
euleeuhhhh subtitlenya dong gannn emoticon-Ngakak
lumayan gan
Quote:Original Posted By dedisukmajaya
euleeuhhhh subtitlenya dong gannn emoticon-Ngakak


coba pake google translate aja gan... emoticon-Ngakak
emoticon-Sundul Gan (S)
emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S)
emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S)
emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S)
emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S)
emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S)
emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S)
emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S)

emoticon-Sundul Up
Sundul lagi ah! Up! Up!
yang ngaku jago bahasa jawa, buktikan!
emoticon-Angkat Beer emoticon-Toast

emoticon-Sundul Up
Sundul lagi ah! Up! Up!
yang ngaku jago bahasa jawa, buktikan!
emoticon-Angkat Beer emoticon-Toast
emoticon-army ini mah ane pernah baca gan, tapi versi indonesia bukan versi jawa emoticon-army
Bahasa nya gg ngerti Gan emoticon-Hammer2
untung ane ngerti bahasanya, jdi bisa emoticon-Ngakak
wah saiki inyong ngerti bedane gendeng karo goblog...
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
[QUOTE=]
Cerita Masa muda
Cerita lucu lagi salto lagi
Perbedaan Pria dan wanita dijamin salto...
Cerita Lucu dijamin salto guling2
Fakta manusia memang jorok dijamin salto duduk lagi
Siswi SMK Digilir
Hacker israel curi 85K facebook
Pencurian ID IM2
Mandul penyakit keturunan
[/QUOTE]
Versi yg udah ditranslate nya dong, gan. Yg ga ngerti ga bs ikutan emoticon-Ngakak nih.
yah gan ane kagak ngerti
(sambil garuk-garuk pala)

Quote:Bedane GENDHENG karo GOBLOKSi Naga Streetdirectory ini lagi ngasih apa ya?[Lihat Disini Gan] Bedane GENDHENG karo GOBLOK
wakakakakaka sopire pancen pekok tenan