alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000012858118/bedane-gendheng-karo-goblok
Ngakak Bedane GENDHENG karo GOBLOK
Bedane GENDHENG karo GOBLOK

Ana bis jemputan kanggo pasien gendheng sing mandeg tengah dalan pinggir sawah merga ban-e kempes. Nalika arep ngganti ban sing kempes ora sengaja sikile sopir nendang 4 baut ning kalen...ilang....!!

Karo rasa bingung si sopir mbengok: "Waduuuhhhh.!!!... piye nek arep masang ban sing siji nek ora ana baut-e...!!???""

Salah siji pasien sing gendheng ning njero bis ngomel:
"Pak Sopir....dicopot wae baut-e siji-siji sing ning 3 roda liyane. Terus dipasang ning ban mau....mengko nek cedhak toko baut bisa tuku 4 baut...."

Si sopir krasa rada ayem:
"Bener kandhamu kuwi.."
"Nanging...kok kowe bisa mlebu Rumah Sakit ..??"

Pasien gendheng semaur:
"H E E I I I.... pak Sopir....!!. ngertio yen aku iki Gendheng......nanging ora Goblok koyo koweeeee...!!!" (Kapokmu kapannnnn Pirrrrr..sopirr!!)
Silahkan mampir ke lapak FJB ane emoticon-Shakehand2
pertamax kah saya??
pertamax di amankanemoticon-Cendol (S)
wo pancen wong pemadh ... ning uteke mletik

nitip ngakak:
Quote:bener2 @#$%&#
Dapet CW ... then FK and ML (BB)
Bedane GENDHENG karo GOBLOK
emoticon-Ngakak emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak

parah parah parah gan RUSAK DEH









__________________________________________________________
__________________________________________________________
emoticon-Ngakak
kwwk lumayan menghibur gan
euleeuhhhh subtitlenya dong gannn emoticon-Ngakak
lumayan gan
Quote:Original Posted By dedisukmajaya
euleeuhhhh subtitlenya dong gannn emoticon-Ngakak


coba pake google translate aja gan... emoticon-Ngakak
emoticon-Sundul Gan (S)
emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S)
emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S)
emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S)
emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S)
emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S)
emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S)
emoticon-Sundul Gan (S) emoticon-Sundul Gan (S)

emoticon-Sundul Up
Sundul lagi ah! Up! Up!
yang ngaku jago bahasa jawa, buktikan!
emoticon-Angkat Beer emoticon-Toast

emoticon-Sundul Up
Sundul lagi ah! Up! Up!
yang ngaku jago bahasa jawa, buktikan!
emoticon-Angkat Beer emoticon-Toast
emoticon-army ini mah ane pernah baca gan, tapi versi indonesia bukan versi jawa emoticon-army
Bahasa nya gg ngerti Gan emoticon-Hammer2
untung ane ngerti bahasanya, jdi bisa emoticon-Ngakak
Versi yg udah ditranslate nya dong, gan. Yg ga ngerti ga bs ikutan emoticon-Ngakak nih.
yah gan ane kagak ngerti
(sambil garuk-garuk pala)

Quote:Bedane GENDHENG karo GOBLOKSi Naga Streetdirectory ini lagi ngasih apa ya?[Lihat Disini Gan] Bedane GENDHENG karo GOBLOK
wakakakakaka sopire pancen pekok tenan