Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000012858118/bedane-gendheng-karo-goblok
Ngakak Bedane GENDHENG karo GOBLOK
Bedane GENDHENG karo GOBLOK

Ana bis jemputan kanggo pasien gendheng sing mandeg tengah dalan pinggir sawah merga ban-e kempes. Nalika arep ngganti ban sing kempes ora sengaja sikile sopir nendang 4 baut ning kalen...ilang....!!

Karo rasa bingung si sopir mbengok: "Waduuuhhhh.!!!... piye nek arep masang ban sing siji nek ora ana baut-e...!!???""

Salah siji pasien sing gendheng ning njero bis ngomel:
"Pak Sopir....dicopot wae baut-e siji-siji sing ning 3 roda liyane. Terus dipasang ning ban mau....mengko nek cedhak toko baut bisa tuku 4 baut...."

Si sopir krasa rada ayem:
"Bener kandhamu kuwi.."
"Nanging...kok kowe bisa mlebu Rumah Sakit ..??"

Pasien gendheng semaur:
"H E E I I I.... pak Sopir....!!. ngertio yen aku iki Gendheng......nanging ora Goblok koyo koweeeee...!!!" (Kapokmu kapannnnn Pirrrrr..sopirr!!)
Silahkan mampir ke lapak FJB ane
pertamax kah saya??
pertamax di amankan
wo pancen wong pemadh ... ning uteke mletik

nitip ngakak:
Quote:bener2 @#$%&#
Dapet CW ... then FK and ML (BB)
Bedane GENDHENG karo GOBLOK


parah parah parah gan RUSAK DEH









__________________________________________________________
__________________________________________________________
kwwk lumayan menghibur gan
euleeuhhhh subtitlenya dong gannn
lumayan gan
Quote:Original Posted By dedisukmajaya
euleeuhhhh subtitlenya dong gannn


coba pake google translate aja gan...










Sundul lagi ah! Up! Up!
yang ngaku jago bahasa jawa, buktikan!


Sundul lagi ah! Up! Up!
yang ngaku jago bahasa jawa, buktikan!
ini mah ane pernah baca gan, tapi versi indonesia bukan versi jawa
Bahasa nya gg ngerti Gan
untung ane ngerti bahasanya, jdi bisa
Versi yg udah ditranslate nya dong, gan. Yg ga ngerti ga bs ikutan nih.
yah gan ane kagak ngerti
(sambil garuk-garuk pala)

Quote:Bedane GENDHENG karo GOBLOKSi Naga Streetdirectory ini lagi ngasih apa ya?[Lihat Disini Gan] Bedane GENDHENG karo GOBLOK
wakakakakaka sopire pancen pekok tenan