alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000011449946/untung-ora-nganggo-kathok
Ngakak Untung Ora Nganggo Kathok
sore agan gan kaben ayuh pada guyon karo enyong

Pas dina minggu rina adikku dikongkon ibu ngunduh klopo kanggo ngawe kolak, kuwi biasa wong pancen bocahe tomboy jee...

Ngene undangaane ibu,
"Rin, aku undhuhno klopo kanggo kolak mengko."
"Yooo bu mariki," jawape rina.

Sedhelo engkas rina menyang buri saperlu menek wit klopo, bareng tekan nduwur deweke njeblokke klopo siji-siji{blak -bluk ] swarane. Gaekagete bocah lanang-lanang ing ngisore sing lagi jagongan. Banjur cah lanang-lanang moro kanti ndangak, trus rina nakoni,

"Hee, kowe gelem klopo ta? opo degan?"

Cah lanang-lanang ora jawab, tapi tetep ndagaak karo koyok nggumun ngono. Terus rina malah bingung lan mudhun mlebu omah karo takon ibune,

"Bu, cah lanang- lanang mau nang ngisorku lapo yoo, wong tak twani klopo emoh, tak tawani degan yo emoh, tapi tetep nang ngisor karo ndangak ngono?"

"O,pancenkowe cah bodho ngono kuwi nginceng kathokmu, ndhuk-ndhuk!" jawab ibuke.

Kanti roso seneng lan bungah tenan rina ngomong marang ibune,
"Oalah yoo SELAMET TENAN, BU AKU MAU LALI ORA KATHOKAN NGONO...!"

Ibune dadi tolah toleh,

"????????"

aja kelalen emoticon-Blue Guy Cendol (L)emoticon-Blue Guy Cendol (L)emoticon-Blue Guy Cendol (L) ya

sene baen disit ya ngesuk tak sembung maning
ijin emoticon-Ngakak (S)
ijin nyimak juga ya gan,
keep posting emoticon-Smilie

Keep Joking and Pertamax hunter on JC emoticon-Peace
Let's make nice jokes for JC better emoticon-Smilie
SEMOGA HARI INI KITA NGAKAK emoticon-Ngakak (S)

Untung Ora Nganggo Kathok

BIKIN PERTAMAX KQ ISENG-ISENG emoticon-Ngakak (S)
JOIN WITH US
>> DEWA PERTAMAX <<


"KAMI JELAS DEWA, KAMI JELAS PENYERGAP, KAMI JELAS KAPTEN, KAMI JELAS PIRATES, KAMI CUMA MAU PERTAMAX"
Quote:Original Posted By Ritchofen
wqwqwqwq


bahasa apaan tuh gan ?
bahasa Afrika ya ?
artinya apa ya ?



subtitlenya mana gan ?
ane gak ngerti bahasa Jawa

keep posting ya gan
yg lebih lucu lagi




SEMOGA HARI INI KITA BAHAGIA


baca juga :
JUALAN TERGOKIL SEKASKUS YANG PERNAH ADA

[url]www.kaskus.co.id/showthread.php?t=11021337[/url]
waduh, ane ngga bisa bahasa jawa gan emoticon-Malu (S) Untung Ora Nganggo Kathok
Quote:Original Posted By songhyekyo
bahasa apaan tuh gan ?
bahasa Afrika ya ?
artinya apa ya ?


baha sa lidah wong ndeso gan emoticon-Ngakak
wah ts e nggo bosos jowo liyane ra mudeng to mbullll...
ane wong jowo gadungan gan, jadi kurang maksud bhasa jowo, seng ngene" emoticon-Ngakak
aing teu nyahoen naon arti na,,,huft
Kasih request donkz gan...ane taunya cuma "kathok" aja...emoticon-Ngakak (S) Untung Ora Nganggo Kathok
Quote:Original Posted By Beend32
aing teu nyahoen naon arti na,,,huft

di Terjemahan pke, jawa indonesia gan emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By orchid77
wah ts e nggo bosos jowo liyane ra mudeng to mbullll...

emoticon-Ngakak ajah gan walu ga mudeng emoticon-Ngakak


Quote:Original Posted By aagungsh2
ane wong jowo gadungan gan, jadi kurang maksud bhasa jowo, seng ngene" emoticon-Ngakak


emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak ajah gan walo ga mudeng


Quote:Original Posted By Beend32
aing teu nyahoen naon arti na,,,huft

podo gan ane juga ga ngerti agan ngomong apa yg penting emoticon-Ngakak



Quote:Original Posted By andhikasukma
Kasih request donkz gan...ane taunya cuma "kathok" aja...emoticon-Ngakak (S) Untung Ora Nganggo Kathok

emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak ajah gan walo ga mudeng
wkwkwkwkwkw
lucu gan koplak loeee
emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By aagungsh2
di Terjemahan pke, jawa indonesia gan emoticon-Ngakak


subtitlenya belom jadi gan emoticon-Ngakak
daranku si TS wes raenek emoticon-Ngakak
aing teu nyahoen naon arti na,,,huft
Quote:Original Posted By 10.03.92
wkwkwkwkwkw
lucu gan koplak loeee
emoticon-Ngakak


nah ini baru udeng
bisa minta di terjemah kan gan...kasin tuh yg ga pada mudeng emoticon-Ngakak
aing teu nyahoen naon arti na,,,huft
Ora teyeng lah emoticon-thumbsup Untung Ora Nganggo Kathok
artine opo mas ? emoticon-Bingung

ane gak ngerti kalo disuruh baca jawa gan. tapi kalo orang ngomong ane ngarti dikit.
btw numpang ngakak aja deh...
emoticon-Ngakak
×