Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000010953845/quot-dagelan-suroboyoan--2--quot-jawatimuran-mlebu-cak
Ngakak " DAGELAN SUROBOYOAN ( 2 ) " Jawatimuran Mlebu Cak......!!
TERUSANE JILID SIJI CAK.......

SENG NDUE DAGELAN JAWA TIMURAN, AYO CAK DI DOMNE NANG KENE CEK ISO ATOS WETENGE..

MONGGO DINIKMATI...

Quote:Putus Cinta
Tatang ambek Wiwik wis oleh nem wulan iki sir-siran.

Ben malem minggu Tatang apel terus ngejak ngelencer, muesra pol pokoke.

Lek goncengan tangane Wiwik nyabuk nang pinggange Tatang.

Malem minggu iki Tatang apel koyok biasane.

Tapi Tatang gak ngiro lek iki tiba’e apel sing terakhir, soale Wiwik njaluk putus.

"Cak rasane aku wis gak cocok maneh ambek sampeyan . ." jare Wiwik.

Masio dirayu-rayu, Wiwik tetep ae njaluk putus, Tatang langsung lemes pamitan mulih.

Pas arep mulih, Tatang nyaut kaos putih sing semampir nang kursi.

"Kaosmu tak pek gawe kenang-kenangan" jare Tatang.

"Lho ojok cak, iku kaos kotor mari digawe . ." jare Wiwik.

Omongane Wiwik gak dirungokno, Tatang langsung nyengklak bronpit bablas mulih.

Mari putus, Tatang malih koyok wong liwung. Mangan gak enak, turu opo maneh.

Masio kuecut pol, ambek Tatang kaose disimpen nang ngisore bantal.

Ben ndhino awane wengi Tatang mbrebes mili ambek ngambungi kaose mbayangno masa-masa indah.

Sampek seminggu Tatang gak metu kamar blas, sampek ibu’e kuatir.

Mari oleh seminggu moro-moro ibu’e Tatang nggedor lawange Tatang, jarene ono tilpun seko Wiwik.

Tatang langsung deg-degan mlayu metu kamar nyaut telpune.

"Halo . ." jare Tatang ndredeg.

"Iki Cak Tatang ta ? . ." jare Wiwik.

"Iyo dik, aku wis ngiro lek akhire awakmu bakal nilpun aku, kuangen pol aku dik . . ." jare Tatang sik ndredeg.

"Iyo Cak, bapakku ben ndhino yo nakokno sampeyan terus " jare Wiwik.

"Iyo tah, waduh aku gak ngiro lek bapakmu sampek sak mono perhatiane ambek aku, opo jare bapakmu ? " takok Tatang.

"Bapakku ngamuk-ngamuk njaluk kaose dibalekno . ."


Limolas Juta
Wonokairun lungo nang Tretes mampir nang Wisma Rindu Malam.

Isine wong wedhok ayu-ayu semlohe, sikile mulus-mulus gak onok sing bubulen.

Wonokairun disambut ambet Mamane wisma.

"Aku pingin pethuk ambek Sablah" ajre Wonokairun.

"Mbah, Sablah iku cewek paling ayu nang kene, taripe yo paling larang. Sampeyan mesti gak cukup dhuwik’e, tak golekno sing liyane ae yo . . ." jare Mamane.

"Aku kudhu pethuk ambek Sablah." Wonokairun mekso.

Akhire Mamane ngongkon Sablah metu seko petarangan, tibake areke pancen uayu pol....

"Mbah, sampeyan wis weruh tah lek taripku iku limang juta sekali booking ?" takok Sablah.

Gathik kakean cangkem, Wonokairun ngetokno dhuwik sak bundhel isine limang juta.

Mari ngono, Wonokairun digandeng Sablah munggah mlebu arena. Bareng wis mari diservis, Wonokairun minggat.

Sisuke Wonokairun teko maneh nang Wisma Rindu Malam iku.

"Aku pingin pethuk ambek Sablah" jare Wonokairun.

"Mbah, masio sampeyan wingi wis booking Sablah, taripe pancet lho yo gak ono diskon" jare Mamane.

"Aku kudhu pethuk ambek Sablah" Wonokairun mekso maneh. Wong mulai kasak-kusuk ngrasani mbah Wonokairun.

Akhire Mamane nyeluk Sablah.

"Mbah, sampeyan wis weruh tah gak lek taripku pancet limang juta sekali booking ?" takok Sablah.

Gathik kakean cangkem, Wonokairun ngetokno dhuwik sak bundhel isine limang juta.

Mari ngono, arek loro iku munggah mlebu arena. Bareng wis mari diservis, Wonokairun minggat.

Sisuke maneh, Wonokairun teko pisan maneh nang Wisma Rindu Malam.

"Aku pingin pethuk ambek Sablah" jare Wonokairun.

"Mbah, masio sampeyan wingi wis booking ping pindho, taripe Sablah pancet lho yo gak ono diskon" jare Mamane.

"Aku kudhu pethuk ambek Sablah," jare Wonokairun. Wong tambah rame kasak-kusuk ngrasani, tapi mbah Wonokairun cuek ae.

Akhire Mamane nyeluk Sablah.

"Mbah, sampeyan wis weruh tah gak lek tarifku pancet limang juta sekali booking ?" takok Sablah.

Gathik kakean cangkem, Wonokairun ngetokno dhuwik sak bundhel isine limang juta.

Mari ngono, arek loro iku munggah mlebu arena.

Bareng wis mari, Sablah penasaran ambek Wonokairun.

"Mbah, sampeyan iku cik lomane ambek aku, sak umur-umur gak ono wong sing wani mbooking aku langsung ping telu. Seko ndheso endhi sampeyan Mbah ?" takok Sablah.

"Aku seko Sepanjang" jare Wonokairun.

"Lho iyo tah !!, aku ndhuwe dulur nang Sepanjang pisan." jare Sablah kaget.
"Wis weruh aku. Bapakmu mati sak wulan kepungkur. Mbakyumu nggolek’i awakmu gak ketemu, terus ngongkon aku nggolek’i awakmu kanggo nyerahno dhuwik warisan limolas juta . .

Sablah. . . .Cok..!!! kapusan aku..

Apes
Gempil lagi ngejak pacare ngelencer numpak montor bengi-bengi.

Pas sampek Pacet, pacare njaluk indehoi nang njero montor.

Pertamane Gempil isin soale wedhi konangan wong kampung, tapi mergo pacare giras, akhire Gempil nyerah.

Wis mari oleh rong ronde, pacare sik njaluk maneh. Gempil sampek gelagepen ampun-ampun gak kuat maneh.

Gempil njaluk time-out metu montor dhiluk apene rokokan.

Pas katene nyumet rokok, seko kadhoan Gempil ndhelok onok wong lagi ndongkrak ganti ban bocor.

Bareng dicedaki, tibake koncone dhewe, Muntiyadi, wah ketepakan iki pikire Gempil.

"He Mun !, laopo koen bengi-bengi athik kluyuran nang kene" takok Gempil.

"Lho awakmu Pil, pancen aku lagi apes bengi iki, katene golek gendakan gak oleh-oleh malah banku bocor pisan" jare Muntiyadi.

"Wah ketepakan lek ngono, aku wis oleh gendakan, ayu semlohe, cumak girase gak ketulungan, wis oleh rong ronde sik njaluk maneh, sampek teler aku.

Wis ngene ae, yok opo lek ijol-ijolan ae, montormu tak genti bane terus tak gowo mulih, lha awakmu gendakan ae ambek cewek nang montorku iku, montorku gowoen pisan. " jare Gempil.

"Wah tepak wis, sip !!! " jare Muntiyadi sueneng pol. Gempil yo lego isok mulih.

Sik tas ae Muntiyadi katene mulai gendakan ambek cewek peninggalane Gempil, moro-moro onok wong kampung siskamling nggedhor kocone montor ambek nyentolopi raine wong loro.

"He !!! Lagi opo awakmu nang kono ? "takok wong kampung mbentak Muntiyadi.

"Anu Pak . . aku lagi gendakan ambek bojoku dhewe jenenge Romlah. ." jare Muntiyadi gemeter.

"Lek iku bojomu, laopo gak gendakan nang omahmu dhewe ?" jare wong kampung maneh.

"Anu Pak, sak jane aku lagek weruh lek iki bojoku dhewe pas sampeyan nyentolopi raine . . ." jare Muntiyadi.

wONG KAMPUNG. . . .JIAMPOD..!!!

Balas Dendam
Wonokairun mlaku mlaku nang TP ijenan katene mejeng, dandane mbois gak gelem kalah ambek ABG. Pas katene mulih dhadhak dirampok nang parkiran.

Kuabeh amblas, bronpit disikat, dompet amblas, klambi diplorot kari kampesan thok.
Wonokairun ngguondhok pol, tolah-toleh mbrebes mili nang tengah embong.

Wonokairun nyobak nyegat taksi, ambek njelasno lek mari dirampok.

Tibake supir taksine iku gak percoyo, sombong poll, gak gelem nolong blas malah ngilokno.

"Asline wong mbambung ae athik aksi ethok-ethok dirampok ! "jare supir taksine nang ngarepe wong akeh.

Wonokairun loro atine di isin-isin koyok ngono.

Wonokairun akhire terpaksa mlaku mulih nang Sepanjang buntelan koran.

Cumak yo ngono, Wonokairun dendam pol nang supir taksi iku mau, pokoke ditengeri wonge lemu ireng kopiahan.

Aku kudhu isok mbales ngisin-ngisin wong elek iki, pikire Wonokairun.

Minggu ngarepe, Wonokairun dulin nang TP ijenan maneh. Mari wis tuwuk dulin, akhire Wonokairun mulih.

Pas metu TP, akeh taksi sing antri golek penumpang.

Wonokairun sengojo golek supir taksi sing minggu wingi nglarakno ati, katene balas dendam.

Diurut mulai sing paling ngarep, Wonokairun nakoni supir taksine sithok-sithok.

"Cak, nang Sepanjang piro" takok Wonokairun.

"Biasa mbah, borongan ae seket ewu" jare supir taksine.

"Mari ngeterno, tak sodomi yo, ojok khawatir ongkose tak tambahi ?" takok Wonokairun maneh.

"Wok nggilani !!!, Koen kiro aku iki homo ta mbah. Masio elek, aku iki wong lanang normal mbah, golek’o sing liyane ae !" jare supir taksi iku ambek misuh-misuh tersinggung.

Kuabeh supir taksi sing dijak kencan jawabe podho kabeh ambek misuh-misuh gak karuan, tapi Wonokairun cuek ae.

Sampek taksi sing paling mburi, akhire Wonokairun ketemu supir taksi lemu ireng kopiahan sing digolek’i.

Koyok’e supir taksine iku wis lali ambek Wonokairun.

"Cak, nang Sepanjang piro?" Wonokairun aksi takok.

"Biasa ae mbah, seket ewu. " jare supir taksine.

"Yo wis, ayok ndhang budhal." Wonokairun langsung numpak terus budhal, Wonokairun sempet ngelirik kartu pengenale tibake jenenge Markun.

Mergo paling mburi, terpaksa supir taksine iku bengok-bengok ngongkon konco-koncone sing nang ngarep minggir sithik cik isok lewat.

Bareng wis mlaku, Wonokairun dadah-dadah nang supir-supir taksi iku, mesam-mesem ambek ngomong "Eenaaak teennaann . . ."

Konco-konco supir taksi sing ndhelok Markun malih bingung kuabeh gilo kudhu muntah . . .




Quote:MATUR SUWUN CAK UWES GELEM MAMPIR

Quote:
LEK ISO DOM-DOM DAWETE CAK TS' E ORA NOLAK DAWET IJO
bismillahirohman nirohim pertamak kah?


" DAGELAN SUROBOYOAN ( 2 ) " Jawatimuran Mlebu Cak......!!

" DAGELAN SUROBOYOAN ( 2 ) " Jawatimuran Mlebu Cak......!!

ane cak gan. keep posting
anjriiiittt ,,,,ane bngt gan owalah jan jan sliramu gawe aku ngguyu ra rampung rampung cak cak
Dah pernah baca gan di HP tapi tetep
keep posting gan...
JIAMPOOOD...goro2 trit iki,malek kepeseng...
mantap plus kocak gan

ane nitip lapak ya GAN

[Ngakak Guling Guling Gan] Wong Ndeso Belajar Bahasa Inggris
mantap plus kocak gan

ane nitip lapak ya GAN

[Ngakak Guling Guling Gan] Wong Ndeso Belajar Bahasa Inggris
hahahahahahaha,. Keren gan.,
jokee nya masih angeet ni buat ane
ya lumayan lah gan bisa bikin nyengir.
ngakak ane asli
lumayan gan..meski bau repsol juga sich
jokee nya masih angeet ni buat ane
mayan juga sambil pekiwan gan
apaan nih gan kagak paham ane gan " DAGELAN SUROBOYOAN ( 2 ) " Jawatimuran Mlebu Cak......!!
mantap puoll.. dagelan ne cak.. aku paleng seneng aro kata2 COK.. iku jan muantab...



info penting lain kunjungi blog ane http://wakpoo-facebookinfo.blogspot.com/
beneran lucu gan, mangstab keren abiz
top bgt " DAGELAN SUROBOYOAN ( 2 ) " Jawatimuran Mlebu Cak......!!
panjang baee gaaan
izin nyimak dolooo gan
jokee nya masih angeet ni buat ane
wah lucu, bikin ngakak :-D " DAGELAN SUROBOYOAN ( 2 ) " Jawatimuran Mlebu Cak......!!
×