alexa-tracking

Mbah Bunuh Kucing Sendiri

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000010068185/mbah-bunuh-kucing-sendiri
Smile 
Mbah Bunuh Kucing Sendiri
maaf kaloemoticon-Repost


SiMbah: aq tuku rinso-ne
Pak Joko: 'Gawe opo mbah..?',
SiMbah : Kucingku keno lumpur, kate tak kumbah....'. Pak Joko:Mbah, sampeyan iki aneh-aneh ae, yo mati kucing sampeyan, kucing kok di kumbah ambek rinso?', Tapi si mbah tetep mempeng ae..

Singkat crito, pak Joko tetep ngedoli rinsone..

Mene isuk, SiMbah teko maneh nang tokone Pak Joko,

'Yok opo kucing-e sampeyan mbah ?',

'Kucingku mati, ' jawabe SiMbah.

'Lha, tenan tho? Sampeyan iki diomongi ora ngandel, gak iso kucing dikumbah rinso iku Mbah....',

'Tapi kucingku iku mati dudu mergo tak kumbah rinso, wong mari tak kumbah isik urip kok....',

'Lha terus, matine opo o??' takone Pak Joko.

'Tak pereees...



jika tidak lucu harap jangan emoticon-Blue Guy Bata (L)

harapan ane bisa dapet emoticon-Blue Guy Cendol (L) atau emoticon-Rate 5 Staraja gan...

thanx...
PERTAMAX
Mbah Bunuh Kucing Sendiri
masio aku ora biso jowo tapi aku tetep iso emoticon-Ngakak
numpang emoticon-Ngakak gan.... emoticon-Blue Guy Peace +1
bahasa apaan tu gak ngerti harap pake bahasa indonesia yang baik dan benar biar nggak emoticon-Hammer2
goikil loe gan. . .ijin emoticon-Ngakak gan

Hepi 

Quote:


maaf buat agan yang tidak bisa bahasa jawa...
mungkin bisa share dulu ama yg bisa bahasa jawa...

emoticon-Blue Guy Peaceemoticon-Blue Guy Peaceemoticon-Blue Guy Peaceemoticon-Blue Guy Peaceemoticon-Blue Guy Peaceemoticon-Blue Guy Peaceemoticon-Blue Guy Peaceemoticon-Blue Guy Peace

Smile 

Quote:


emoticon-Shakehand2 agan pertamaxx...

Spoiler for " ":
Quote:


Spoiler for " ":
aannnjriiitttt kucing nya di peres emoticon-Ngakak dasar mbah koplak
hahaha,,numpang mesem" gan ah emoticon-Embarrassment
wah, lucu juga jokes nya gan emoticon-Ngakak, mayan bikin ane emoticon-Ngakak
Mbah Bunuh Kucing Sendiri
ngakak gannemudari mana itu gan huahaha pertamax emoticon-I Love Indonesia (S) emoticon-Ngakak
akkhh...pake bahasa dewa lagi...kaga ngerti gan emoticon-Cape d...
hahahahahahahhahah gan ane kalau baca bahasa jawa emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak haha ente bisa aja gan emoticon-Ngakak
bahasa opo itu gan?
aku ra mudeng to yo.. emoticon-Embarrassment
tak kirain kucingnya dijemur... wkwkwkw emoticon-Ngakak
buka thread ane nih... dijamin ngakak
Spoiler for cek:
he he, tak peres....emoticon-Ngakak
kirain diseterika gan....