alexa-tracking

★★★[Rule/Index] Selamat Datang di Reg. Surabaya★★★

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000007838215/973397339733rule-index-selamat-datang-di-reg-surabaya973397339733
Salut buat kawan kawan regional surabaya.......kesolidan dari para konco konco sedulur disini teope begete.

Saya lama tinggal di Jakarta, kelahiran Semarang, sempet kerja di Solo.....tapi di Surabaya-lah hatiku tertambat.....bayangkan dari nubie yang awam tentang surabaya akhirnya mendapatkan ilmu, konco, sedulur, hopeng dari regional tercinta ini.....

Sukses selalu !!!
Surabaya kotaku, Kota Pahlawan emoticon-I Love Indonesia emoticon-I Love Kaskus
aku arek suroboyo..tapi jarang nang forum suroboyo emoticon-Hammer2 tapi saiki aku dolen nang forum iki cak....
KASKUS Ads
warga baru gan di regional suroboyo...

mohon bantuan n bimbingannya ya gan emoticon-Big Grin
untuk data sudah disetorkan ke Sensus karo nag raimu-raiku

mohon bimbingannya dari sesepuh kaskuser regional surabaya emoticon-Big Grin
makasiihh
Salken mabk-mbak lan mas-mas emoticon-shakehand
kulo warga baru d regional kaskus. nih bukti setoran ane SENSUS lan raimu-raiku emoticon-Peace, [URL=http://creator.zoho.com/erwavs/data-member-kaskus-regional-suroboyo#Viewemoticon-Big Grinata_Member_Kaskus_Regional_Suroboyo_View]dftar memeber regional kaskus[/URL]
ane sudah menaati aturan"ne. emoticon-Smilie

mohon bimbingannya dari sesepuh kaskuser regional surabaya emoticon-Smilie
makasiihh


Never Say Never
aku pertama kali ndaftar nang kene , gara2 iseng ae sak'jane, mergone aku sering nang FJB. eh aku add ym arek jenenge kuffcyber, padahal gaweruh sopo wong iki emoticon-Hammer

wes bar tak add, sering omong2 nang ym, penasaran aku diajak bulutangkis, padahal aku dewe ga iso bulutangkis (padahal ga duwe raket) emoticon-Ngakak (S) tambah penasaran aku, sek ahh buka regional suroboyo, lluuhh.. ternyata kuffcyber kie RL'e suroboyo emoticon-Cape d... (S)

bar ngono diajak bolak balik acarane RGS (Regional Suroboyo), aku sek ga iso biasa bar rabi emoticon-Ngakak (S) oleh kesempatan aku di bbm karo erwinkuff. di ayo ngopi nang bratang, wah sipp cedek karo omahku, luuhh ono helmi (coffe head) emoticon-thumbsup: singkat cerita maneh, ayo teko'o nang juice bungkul, wes tak jawab ok siapp. wes teko kunu, ga ono sing kenal aku 'mati koen emoticon-Hammer wes riwa-riwi ga jelas, akhire diceluk erwinkuff, ddii.... eeittsss, batinku (akhire ono sing nyeluk) emoticon-Ngakak (S) pas lungguh lha aku didelok karo arek enom guondroongg koyo aku biyen sek kuliah. ssoppoo yoo... arek iku yo ndelok'i aku... aseemm lali aku emoticon-Hammer
terus aku diceluk mas wawan emoticon-Beloemoticon-Beloemoticon-Belo ternyata adekku sepupu si ndozzz emoticon-Frownemoticon-Frownemoticon-Frown akhire ono sing tak kenal maning selain erwinkuff emoticon-Cool

pengen aktif tapi aku akeh kerjoan plus duwe bojo (meteng sisan) emoticon-Big Grin dadi yo rodo repot.

wes suwun kabeh sing sek tas kenalan karo aku, sepurane nek aku ngomong opo onok'e, ikulah diriku emoticon-Cool
wes sakmenten mawon kulo kados nyocot, salam emoticon-shakehand
dadi mbrebes mili aku, kelingan dedi (saiki nang makassar), petis aka veyst , mami, tante ( seng tak kiro wedok tenanan) ... aduh......ak ukehabisan tissue untuk air mata ku yang terharu ... ougggh....... :nangisndlosor2:
Quote:


kalo ane lahir di Sby, besar di Jakarta gan......tapi skrng balik lagi tinggal di Sby (baru 2 tahun si)
ane Nubi mohon bimbingannya gan, kyknya total Post ane yg paling sdikit disini ya emoticon-Malu
jadi mau coba aktip di porum reg.surabaya gan, mohon supportnya emoticon-Shakehand2
ane asli made in surabaya gan....salut banget liat regional menur tercinta yang penuh persaudaraan didalamnya.awalnya ane liat suami (ndisek jek pacar) kok asik banget ngaskus.awalnya sich sebel coz sering ngedate kok ya ama lapie:capede tapi seiring dengan waktu baru tersadar kalau ngaskus emang nyenengin.apalagi masuk regional surabaya...salam kenal semuanya emoticon-I Love Indonesia
Amitttttttttt arek anyar gan aku, ayah ane wong makassar ibu ane wong suroboyo tpi lair & bsare di surabaya, slam knal yah
halo..salam kenal ya semua...aku barusan aja aktif disini...semoga kita bisa menjadi sodara...
Salam kenal gan ..
Ane dah setaon ngaskus .. Lum pernah mampir sini .. Ane coba aktif de di regional ane sendiri .. emoticon-shakehand
★★★[Rule/Index] Selamat Datang di Reg. Surabaya★★★
salam kenal..

ane yg baru ikut ke RMI kmrn ni,,
pingin aktif di regional..

mohon bimbingannya
salam kenal mas2 dan mbak2

saya sudah mengisi biodata SENSUS, lan raimu-raiku , dftar memeber regional kaskus

semoga bisa saling kenal
Gan aku melu gabung yo.......
sukses trs gawe Reg.Surabaya tambah seduluran ok
permisi agan2... uda lama join kaskus tapi baru sekarang ngepost dimarih... soalnya slama ini baca2 tok... emoticon-Big Grin uda ngisi sensus sama rai-rai an mau... hehehe
baru tau ada trit ini emoticon-Big Grin

7 tahun tak terasa tetep eksis mancal rekkkk emoticon-Ngacir
Pertama kali ngaskus lebih sering ke FJB dan forum2 di Casciscus.
Aktif di regional baru tahun 2011. Mulai dari ikut gathering sampai dg event2.
Sukses untuk kaskus REGIONAL SURABAYA.

*semoga list MIK nambah teruz,including me emoticon-Smilie
★★★[Rule/Index] Selamat Datang di Reg. Surabaya★★★
Quote:


kacek setahun karo aku mi...

gak kroso wes 6 Taun menjelajah kaskus, semenjak adanya trit BB17 emoticon-Embarrassment

Mulai teko gath jaman arek2 lawas, sampe saiki wes podo ngilang kabeh, ganti generasi baru, ganti wajah baru, tetep ngaskus terus, hanya saja frekuensi bertemu sudah tidak seperti dulu lagi saat2 masih kuliah emoticon-Embarrassment
Rek...aku melok join nang jene yo? keren koyokane cangkruk'an nang regional Suroboyo huehehehe. Salam kenal gawe kaskuser2 Suroboyo kabeh teko sepanjang-benowo-perak-rungkut-ambek waru lan sak kabehe suroboyo tercinta

Suwun yo gan. Aku arek wiyung emoticon-Angkat Beer
×