alexa-tracking

★★★[Rule/Index] Selamat Datang di Reg. Surabaya★★★

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000007838215/973397339733rule-index-selamat-datang-di-reg-surabaya973397339733
jadi terharu moco threadmu sun

di kaskus regional surabaya ini saya menemukan spirit dan friendship yang tidak saya temui di komunitas manapun yang pernah saya ikuti.

sedikit flashback ketika acara nonton bareng laskar pelangi dengan anak - anak korban lumpur lapindo, kala itu saya bisa dibilang masih sangat nubie di regional surabaya namun saya salut ama totalitas dan jiwa sosialis kaskuser regional surabaya dalam membantu acara nonton bareng laskar pelangi dengan anak - anak korban lumpur patut diacungi 1000 jempol meski kala itu saya masih terbilang "anak baru" di kaskus regional surabaya tapi respon yang diberikan sungguh sangat luar biasa. emoticon-thumbsup:

dari hal tsb saya sadar kalau kaskus regional surabaya bukan hanya jadi tempat ajang ngejunk, gedein klonengan dan ajang gacor gak jelas tp lebih dari itu, sedikit mengutip kata2 di majalahnya bella "ada keluarga dalam komunitas" meskipun banyak kata2 kasar atau icon2 yang mungkin bagi para nubie bikin sakit hati, marah, dendam dll tp percayalah itu semua hanya guyonan di dunia maya dan sebagai salah satu cara untuk mengakrabkan diri.
harapan gawe pribadiku dewe iki..emoticon-Kiss

aq wes tau oleh kesan sa' duluran sampe matek nang konco SMA,ambek arek2 OSIS tepate...

sayange aq nang kampus g oleh frendship kyk ngunu..

aq cmn berharap d dunia non formal iki aq oleh dulur maneh..

mantan pacar onok, mantan istri onok,tp sing g onok mantan dulur..

jenenge dulur yo sampe matek iku..

cmn berharap isok nemu dulur anyar maneh nang reg. sby..
sangat berharap malah..

om,cak,yuk,bos..monggo aku diterimo dalam keluarga besar reg. sby . . . .
aq siap all of my time to dedicated for reg. menur iki..





sory lek aq kemeruh, tp moment iki sing bener2 t enteni..
isok d percoyo sesepuh ae wis ticket gawe msuk keluarga besar reg. sby..
aq iri ambek dulurane sampeyan om,,
semoga generasine nyubi mene lebih solid dan akrab..




A M I Nemoticon-Smilie
dulu tanpa sengaja aku buka-buka semua forum yang ada di KASKUS dan tanpa sengaja pula aku menemukan suatu tempat dimana aku merasa tertarik untuk bergabung di dalamnya. tempat itu adalah regional surabaya..

thread yang pertama kali aku buka saat itu adalah thread raiku-raimu yang lama. di situ terlihat jelas adanya rasa kekeluargaan diantara para senior dikala foto-foto mereka sedang bersama.

sambil melihat semua bentuk persaudaraan mereka yang terabadikan itu, terbesit keinginan dalam diri untuk bergabung dan mencoba menjadi bagian dari keluarga besar mereka pula.


akhirnya aku memberanikan diri untuk bergabung, ikut sensus, setor rai, dan berkenalan dengan senior melalui postingan.

ya, cuma lewat postingan....

aku belum berani bertemu mereka karena ada rasa takut dalam diri ini apabila aku tidak diterima dan kurang berkenan di hati kakak-kakak seniorku sekalian.

pernah aku dimarahi dan ditegur karena kemanjaanku sebagai seorang nubitol yang terlalu manja (dan mungkin sifat itu masih ada sampai sekarang) tapi aku tidak pernah merasa dendam dan marah akan semua itu. aku yakin itu semua adalah salah satu wujud kasih sayang mereka dalam menggajari dan menuntun nubitol seperti saya.

setelah bertemu secara langsung dengan senior-senior di regional surabaya, lewat futsal dan TM kemarin semakin nyaman aku berada di sini. semakin ingin menjadi salah satu bagian dari keluarga besar ini. dan semakin kuat pula rasa dalam hati ini untuk menunjukkan kepada senior, kakak-kakakku semuanya bahwa aku dapat berperan dan membantu dalam even pertamaku di bazar besok.

terima kasih atas semangat yang diberikan kepada kami para nubitol ini untuk mengawal dan membantu even besar regional kali ini. terima kasih atas kepercayaan yang diberikan. kami akan berusaha dan tidak akan menyia-nyiakan harapan kakak-kakakku sekalian.

semoga kami dapat benar-benar menjadi bagian dari keluarga besar KASKUS REGIONAL SURABAYA

buat teman-temanku sesama nubitol, AYO REK SING SEMANGAT KABEH!!!!

maaf, kalau terlalu panjang ungkapan hati saya ini, kalau ada yang kurang berkenan saya mohon maaf yang sebesar-besarnya. semoga saya benar-benar menemukan rumah kedua saya di regional ini.



Sincerely,
akubukanmaho
(Dedi Permana)



sik rek tak golek tisu, ngetike ambek mbrebes mili iki
.................................................................... emoticon-Ngacir
KASKUS Ads
Quote:


Quote:


Aku terharuuuuuuuuuuuuu melok disebut
emoticon-Frown emoticon-Frown emoticon-Frown


*ambek ngelap umbel nggawe pinggirane klambi


Ingin sekali rasanya aku tuk selalu ikut menyemarakkan event2 yang ada bareng kalian

Gendeng2an kenthir2an bareng kalian

Beramal dan turut mensukseskan kegiatan2 sosial yang ada bareng kalian

Namun apa daya,

Aku sangat terkendala oleh jarak dan waktu dan hanya bisa memantau kegiatan itu dari kejauhan.. Disini...

Secara aku sendiri sudah berdomisili di Ibukota dan hanya pulang setaun sekali dan baru sekali berkumpul dan ikut gath di Surabaya

Spoiler for in memorian - 1st big gath regional Surabaya 24 April 2009:


Juga aku sendiri lebih aktif dengan kegiatan2 yang ada di regional DKI tempatku berdomisili


Namun dengan bangga aku tetap mengakui diri lek aku iki warga Menur! emoticon-shakehand


*Secara masio wes 5 taun nang Jakarta KTP ku yo sik pancet KTP Suroboyo emoticon-Malu (S)


Oleh karena itu aku berharap gawe arek2 anyar di Reg. Surabaya tercinta,

Tunjukkan taring kalian!

Majukan regional ini dengan segenap kemampuan kalian!

Ojok sampek awak2mu iku nyesel gak isok melok berpartisipasi gawe memajukan regional ini seperti sing tak alami emoticon-norose


Semangat rek!!! emoticon-Angkat Beer


----------------------------------------------------

7777 Posts emoticon-Paw
Wahh,ketinggalan berita aku emoticon-Frown


Siip,tak akui kaskus reg.sby memang keluarga keduaku..
Buat anak² baru.. ga usah malu kalo waktu ngumpul,regional sby sangat sangat welcome nerima dulur² anyar..kayak dulu pertama kali ikut acara ngumpul di bungkul sambil bagiin hem resmi reg.sby..awalnya juga canggung tapi dlm waktu ga sampe 3 hari udah bisa ketawa gila²an waktu nikahan om kresek dan begitu juga acara² selanjutnya sampe sekarang ..
Bener² keluarga dalam komunitas emoticon-thumbsup:
★★★[Rule/Index] Selamat Datang di Reg. Surabaya★★★
Bagaimanapun juga Kaskus sudah menjadi bagian dari kehidupan bermasyaraktku yg paling dominan... teruslah begini sampe kapanpun rek, ojok medotno seduluran, masio kowe nang endi ae lokasine...

Semangat...

salam jancuk

emoticon-Embarrassment
Masio aku jek nyubi nang kene lan aku durung tau ketemu mbek kenal karo sopo2 nang dunia nyata'e....tp ket aku join nang Reg Suroboyo panggon uripku biyen iki aku ngrasakno dewe nek tali persaudaraan nang kene pancen solid, ditambah maneh moco critane poro sesepuh nang kene tambah trenyu aku...
smangat ae gae arek2 suroboyo Cuk......
★★★[Rule/Index] Selamat Datang di Reg. Surabaya★★★
aku kenal sopo yo ??? pertanyaan konyol lek jareku.. pernyataan konyol sisan lek ngomong "gag onok sing kenal", "sungkan".. panganan opo iku sungkan ? suroboyo rek, markipatan rokok ambek nyangkruk pinggir dalan iku wes budaya..

Aq ae sing jarang melu gath jik ngeroso lek RS iku rumah jujuganku pisan.. bahkan nang umahku dewe wes hampir gag onok guyub sing koyok ngunu..

Aq yo sik nubie.. ayo sing sik nubie2.. semangat lanjutno perjuangan.. sedhuluran sampek mathek rek lek iso.. melu ngumbyuk duduk karena onok sing menguntungkan, tapi karena ikatan sedhuluran sak kutho dewe..

Melu ribet lek onok acara, gag gawe wong liyo, gag gawe kaskus, gag gawe acarane, tapi gawe awakmu dewe rek..

Gak kenal .. ambek males kenalan.. iku bedo
Gak iso .. ambek gak gelem.. iku yo bedo

Semangat yo rek.. aq kangen nyangkruk pucang, aq kangen kleleran nang apsari ambek bungkul, aq kangen mutah2 mari futsal trus diembreki arek2 rame2..

Asline gag pantes aq ngomong ngene soale aq dewe hampir gag tahu melu ewang2.. dadi lek onok sing salah, yo del en ae ..
aku lek nontok trit iki ditambah maneh nontok potone arek2 sing dipajang nang pameran MBC Gramex, malah tambah luwih terharu, mengingat nang poto sing dipajang kuwi, menggambarkan begitu banyaknya acara yg dilakukan oleh Reg Sby, mulai teko taun jaman arek2 sik suitikkk, sampek uakehhh, mulai teko jaman air soft gun, sampek nang rafting, mulai jaman'e nang aktif cangkruk nang basra, sampek cangkruk nang player, mulai jaman'e cangkruk nang Kombes, sampek cangkruk nang Wnet, mulai jaman'e ngumpul nang wnet sampek nang badminton / futsal, mulai jaman'e nang taman bungkul, sampek nang Stasiun Radio...dll (pegel nek nulis siji2 saking akeh'e)

bener2 makin terharu ketika melihat potret2 itu semua, hal ini menggambarkan bahwa Arek2 Regional Suroboyo, bener2 sangat kompak dan memiliki rasa kekeluargaan yg tinggi, oleh karena itu, saranku gawe konco2 anyar sing jektas mlebu, ojok sungkan2 rek mlebu kene, nang Reg Sby gak onok istilah Senior-Junior, tuwek-enom, sugih-melarat... kabeh iku podo, kabeh iku rukun, masio pisuh2an masio ilok2an nang thread tapi nang njobo sejatine ora koyok ngono, gawe sing tau di seneni, tau di pisuhi, tau di ilokno, ojok loro ati rek... iku cuma bumbu gawe ngeramekno regional iki...

wes lah ngono ae... pegel motoku iki

Salam Jancuk maneh emoticon-Big Grin

emoticon-I Love Indonesia
mantab tenan per emoticon-Angkat Beer

sebuah kehormatan & kebanggaan untuk terlibat dalam kegiatan bersama reg. soerabaja emoticon-shakehand


semangat terus ya rek. emoticon-Angkat Beer emoticon-Big Grin
I LOVE MY REGIONAL emoticon-Frown emoticon-Frown

I LOVE MY SURABAYA

Trenyuh moco trit iki emoticon-Frown emoticon-Frown
sebagai Nubi disini ...

saya akan mengikuti kegiatan dan event Regional Surabaya semampu mungkin.

berusaha untuk terus bisa dapat semua ilmu dari para sesepuh Reg. Sby. karena para sesepuh juga akan ada regenerasi pada waktunya nanti, dan kita sebagai generasi Muda yang akan maenggantikannya nanti

emoticon-I Love Kaskus

Spoiler for :
Regional Suroboyo koyok omah kedua selain forum2 sing tak meloki, nang kene iso luwih guyub secara awak dewe kabeh nang suroboyo emoticon-shakehand:



Semangat kabeh yo rek, sing durung kenal ambek aku salam kenal kabeh yo..Salam ngecrut sampek penceng emoticon-Stick Out Tongue, khusus gawe sarkaje "ketokane bakale RL, soale ceper tak urek2 kupinge"___________emoticon-Ngacir
Ayo rek...aku melu kaskus biyen pekoro tembak2an a.k.a airsoftgun...

Diracuni koncho...biyen iku stimuluse "gak cuma tembak2an tok...yo onok BB17 sisan emoticon-Hammer .

Sampe' saiki member aktip e cuman 4 ekor aku yo tetep guyub lan semangat...

Gak pekoro trit q sepi utowo areke tambah entek... Polahe regional iki wis koyok omah gedhe sing pancene kudu sadar peran... Tinggal mau peran apa dan yang mana dan lagi...untuk apa...

Aku yo sering mewakili regional nang forum ku dw, tapi arek2 tetep mendukung...
Karena? Tidak ada pengecualian....saling ndukung...demi berkibarnya nama regional... emoticon-Angkat Beer emoticon-army:
★★★[Rule/Index] Selamat Datang di Reg. Surabaya★★★
terima kasih atas kepercayaan REGIONAL SURABAYA mengundang kami dari SUBFORUM MILITER KASKUS. semoga di masa mendatang masih banyak kesempatan untuk bisa bersama2 melakukan kegiatan bersama yang sangat berguna seperti acara malam ini.

regards,

blue_danube
moderator FORMIL KASKUS
terima kasih surabayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa emoticon-Angkat Beer


@erwin @andri @ceper @bomie >> emoticon-Angkat Beer

*ngakak* emoticon-Big Grin emoticon-Big Grin
sumpah rek....suwe g rene malah ono trit koyo ngene dadi eling jaman sek aktif dadi arek menur bien...yoopo sambutane arek2 jaman aq pertama gabung...sopo ae seng nulung pas aq abang...tanpa diminta mereka dg sng hati membantu...jian sampe mbrebes mili aq nyesel kok yo suwe g aktif...eling pertama aq kopdar kr arek2..gmn responnya...welcome kbh kr arek anyar...tenan,ingatanq ttg regional ini langsung kebuka lagi...gimana serunya futsal...batminten...tilis tilisan mbek tante,mami,sarkaje(mbuh id ne opo saiki...hehehe)hanky,sun,bagus,om helmy,...sampek sek eleng jamane trakir aq melok sitik2 kegiatan arek2 iku pas baksos opo ngunu bien...ngitung duik recehan sampek parak isuk nang keiko...yo goro2 diundang sarkaje....emoticon-Mewek eleng pertama kenal yo podo...plongah plongoh...tp asli...arek2 iku welcome ma anak baru d regional...suwe g rene kadang yo minder ate nyopo...wong id ne ganti kabeh...sorry yo rek...saiki wes iso rutin onlen neh..insyaallah pengen nyambung tali seng sempet kepedhot oleh satu dan beberapa hal...mugo ae oleh aq balik mrene maneh....asli kangen rek kr wong2 seng bien akeh gae inspirasi...asli iri aq kr arek2 seng iso dadi korlap e event....emoticon-2 Jempol....
Pertama kali aq melbu regional menur a.k.a suroboyo iki
aq dijak Tinkuntin ojobe embekkcullek sang aktipis periode saiki
melu gath nang KFC A.yani
drg kenal sopo2 slain kuntin emoticon-Hammer2
tpi wez disopo karo jozandre,godblesstod,lan liya2ne sing ra isok tak sebut siji2 saking akehe
mulih teko KFC,ol kaskus maneh,eh wez disopo apik karo arek2 reg sby
poleh seneng ngaskus aq..........
oleh tambahan konco maneh sing guyub ples grapyak tenan...........
paz aq melbu ga enek sing ngarani aq nubietol po newbie.......

slain aq ngaskus pgn dolek knco maneh sing akeh,aq yo pgn ngilangno stress gara2 akeh mslh pribadiemoticon-Smilie


gara2 ketemu arek2 sing podo banter nang Online,aq dijak kopdar bola-bali,ngowoz sampek para isuk nang warkop,malah akhir ulan wingi budhal nang WBL brg2 sisan......

Sing paling tak banggakno lan tak saluti iku rasa Tenggang Rasane nang reg sby rek

aq curhat musibah kelangan HP........
kok alhamdulillah akeh sing respect karo aq........
enek sing nawani nyilihi aq hp lha,malah enek sing pgn nambahi duit gwe tuku HP anyar maneh.............

saiki aq malah srg oleh trktiran teko kaskuser lan kaskuserwati sing ra isok tak sebutno jenenge gara2 saking akehe emoticon-Embarrassment
kaget aq,ket biyen melbu forum online ra tw enek sing raket seduluran koyok ngene karo aqemoticon-Frown
Selamat sore semuanya terutama kaskuser di surabaya.


Sy ingin mengucapkan byk terima kasih kepada member-member regional surabaya

awal minggu saya ada masalah dgn TS dan sdh dituntaskan dikarenakan positive respond dari kaskusers regional surabaya.

sy sekali lagi ingin mengucapkan THANKS! karena benar2 kaskusers saling mendukung dan saling membantu.
emoticon-I Love Indonesiaemoticon-I Love Indonesiaemoticon-I Love Indonesia
q dewe yo melu ngoco2 ki mripat
durung sampe meler yooo......??!!!!!1
saling gojlok2
guyon gak karuan
g onok seng dadi loro ati
sakduluran suroboyo
REGIONAL SUROBOYO dadi pemersatu kaskuser
mugo2 tambah jaya
tambah akeh seng seneng seduluran ambek seng sek nubi2
mesakne nek seng nubi2 koyok q g direken

★★★[Rule/Index] Selamat Datang di Reg. Surabaya★★★
×