alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000006542615/judul-pilem-dengan-bahasa-sunda-ngakak
Judul Pilem dengan Bahasa Sunda [NGAKAK]
moga2 ga emoticon-Blue Repost gan...

jgn lupa di rate dunk...

Just for Laugh...

Judul Pilem dengan Bahasa Sunda :

*Enemy At The Gate - Musuh Ngajedog di Pager

*Die Hard - Teu Paeh2

*Die Hard II - Can Paeh Keneh

*Die Hard III With A Vengeance - Nya’an euy! Hese Pisan Paehna!

*Die Hard IV - Geus Paeh Acan?!

*Rocky - Osok Neunggeulan Batur

*There’s Something About Marry - Ari Ceu Meri Teh Kunaon?!

*Mission Impossible - Moal Bisa

*Titanic - Tilelep

*Paycheck - Nganjuk Heula

*Reign of Fire - Beubeuleuman

*Sleepless In Seattle - Cenghar Di Ciateul

*Silence of The Lambs - Embe Pundung

*Bad Boys - Budak Bangor

*Are We There Yet? - Lila Teuing Nepina Euy?

*Home Alone - Tinggaleun

*Casablanca - Mengkol Ti Sudirman

*Gone In Sixty Seconds - Ujug2 Leungit

*The Awakening - Hudang Sare

*After The Sunset - Tereh Maghrib

*The End of Days - Se’ep Waktosna

*Hulk - Buta Hejo

*Independence Day - Agustusan

*The Road To Eldorado - Kalereun Surabi Enhaii

*Batman Begin - Kakara Jadi Kalong

*Meet The Parents - Seserahan

*Hide and seek - Ucing Sumput

*Farenheit 9/11 - Hareudang Euy!

*Finding Nemo - Kamana Atuh si Nemo Teh?

*The Day After Tommorow - Isuk Pageto

*Fearless - Wanian

*Dejavu - Inget2 Poho

*Lost - Kasasab

*Face Off - Lesot Beungeutna

*Storm - Guludug

*Take The Lead - Mangga Ti Payun

*XMen - Mantan Jelema

*Men In Black - Jalma Harideung

*Gone With The Wind - Hiber Katiup Angin

*The Terminal - Leuwi Panjang

*Tropic Thunder - Guludug Beurang2

*I Know What You Did Last Summer - Kuring Nyaho Kalakuan Maneh Halodo Kamari!

*I Still Know What You Did Last Summer - Tuh Nya, Teu Percayaeun, Meni Keukeuh!

emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak

jgn di emoticon-Blue Guy Bata (L)

ga nolak emoticon-Blue Guy Cendol (L) gan...
hahaha ngakak
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
lucu juga gan
wakkakaakemoticon-Ngakak (S)
eh ieu TSnya Orang Sunda sanes....emoticon-Ngakak (S)
aya" wae... Judul Pilem pke Bhsa Sunda...
ahaha ada2 ja ts..emoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak aya aya wae ne agan...
lumayan gan pelepas stres...ahahha
rate dunk
ngakak ane bacanya gan . bisa aje agan .. emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
emoticon-Ngakak
hahaha KOPLOK !
men in black kedahna budak hideung meureun juragan emoticon-Ngakak

Nambihan
Tour of Duty = Narik gan !
Saving Private Ryan = nyalametkeun Jang Ian
Band of Brother = sadudulur sauyunan

:ilovebandung
aih aih si Ts mani urang sunda?
bodor pisan siah emoticon-Ngakak


Quote:Mampir sini gan

Jaket Bola [Ready Stock] Jaket TimNas Indonesia dan Jaket Club2 dunia.


Garudaku Kinclong! [READY STOCK] T-Shirt REPUBLIC OF INDONESIA
oalah.. emoticon-Ngakak
aya-aya wae kang.,.,.,cangehgar.,.,.,!!!!
hahahahahahaha
si ts mah aya2 wae
MIB jeleme harideng
hahahahaha kocak
ahhahha...lol
kocak kacau emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak emoticon-Ngakak
wkkwkwwkkwwkwkwkwk
emoticon-Ngakakemoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
aya2 wae Gan emoticon-Ngakak
bentar gan ane simak duluJudul Pilem dengan Bahasa Sunda [NGAKAK]
emoticon-Ngakak pisan urg..emoticon-Ngakak
XXX=pilem porno..emoticon-Ngakak (S)
tiheula heula ah...nuhun ngakakna..emoticon-NgacirJudul Pilem dengan Bahasa Sunda [NGAKAK]