alexa-tracking

♥♥~All about Bonek dan Persebaya~♥♥ - Part 2

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000005446501/98299829all-about-bonek-dan-persebaya98299829---part-2
Rek g onp info a channel jtv ng indovison?
Soale tak golek i g ono
Gae anten biasa buurek setengah mati
sing biasane posting nang kene iki
mene kemis ra budal nnton ng GBT ta rek?
enake piye? emoticon-Big Grin
waktune gak asik e
aku lagi isok mari kerjo jam 5
lek model macete koyok wingi
tekan GBT isok jam 7 pak
emoticon-Hammer2
Quote:


Kaos e gaonok sing anyar maneh ta ho?
Quote:


Akeh
Koen ae sing wes koit g tau muncul
Quote:


Kon gatau wa se nek ape rmi
Mesti lali dino ak emoticon-Ngakak
Quote:


Mpretttt
Di wa alibi gendaan tok
ndos sek urip awakmu?
Quote:

ngene i saiki..jare demi PERSEBAYA apa saja kau jalaniemoticon-Thinking
Quote:


loyalitasku berbatas emoticon-Embarrassment
salahe gak disediakno parkiran sepeda emoticon-Embarrassment
manajemen mayak padahal presiden persebaya doyan sepedaan emoticon-Embarrassment
Quote:

aq budal jam 4 teko rungkut
koyokane seh lebih manusiawi,soale kan dragrace digawe lahan parkir saiki

Quote:

iki sopo maneh emoticon-DP

Quote:


ayo budal cak mene
Quote:

mulih kantor soko HR Muhammad langsung meluncur Cak Ndoz

Quote:

lek awakmu sepedaan mrono ndra..jeneng e sodakoh - sepedamu bakal ga jelas rimbanya emoticon-Thinking
Quote:


Suipp wess
S1NYAL WANI !!!
Quote:


emoticon-Ngakak yo lek gak jelas rimbanya yo ikhlas ae, sepedaku iso dicangking nang tribun kok emoticon-Ngakak

#PERSEBAYADAY

ndang golno ndang menango emoticon-army
jangan tanya siapa saya ndos. tanyalah kapan anumu normal lagi.
Quote:


ojok niru cocote iwan setiawan hoo
melip2 ketabrak motor muluk akhire yo ceblokkk emoticon-DP





Stamina fisik kudu digenjot maneh iki pemaine persebaya
pertandingan waktu normal jek 20 menitan maneh wes podo keram2an emoticon-DP
tau latian opo ora iki emoticon-DP

Salam Satu Nyali... W 4 NI

♥♥~All about Bonek dan Persebaya~♥♥ - Part 2
iki onok grup line ato grup social media ngga? mau dong gabung emoticon-Big Grin
thread iki sik urip ga yoh..eman-eman soale kompetisi wis mlaku