alexa-tracking

Kecap Nu Geus Arang Di Ucap

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000005423241/kecap-nu-geus-arang-di-ucap
Kecap Nu Geus Arang Di Ucap
Bade babagi deui mugia katampi...
Ieu mung saukur pangeling-ngeling ka urang sunda nu reueus kana basa sunda, nu kiwari parantos seuseur nu lali...

Spoiler for A-B:


Spoiler for C-E:


Spoiler for G-J:


Spoiler for K-L:

Bilih Aya nu bade nambihan mangga di antos...
Spoiler for M-N:


Spoiler for O-R:


Spoiler for S-T:


Spoiler for U-Y:
hade kang! emoticon-2 Jempol
ieu pisan
[QUOTE='[d3KiL];286771770']ieu pisan[/QUOTE]

Naonna kang nu "ieu pisan" teh ??? emoticon-Bingung

Ulah hilap uningaan oge palih dieu...
Quote:


Aya tambihan ti wargi urang yeuh... emoticon-Smilie
Quote:


Quote:


Perkawis wanci :

Wanci tumorék ................ ± jam 1 peuting
Wanci janari gedé ............ ± jam 2 peuting
Wanci janari leutik .......... ± jam 3 peuting
Wanci kongkorongok hayam ..... ± jam 4 subuh
Wanci balébat ................ pajar geus udat-udat beulah wetan / ± jam 5 isuk2
Wanci carangcang tihang ...... téténjoan remeng-remeng keneh / ± jam satengah 6 isuk2
Wanci meleték panon poé\t...... ± jam 6 isuk2
Wanci nagluluh taneuh ........ ± jam 7 isuk2
Wanci haneut moyan ........... ngeunah dipaké moyan / ± jam 8
Wanci rumangsang ............. panon poé geus mimiti karasa panas / ± jam 9
Wanci pecat sawed ............ munding anu dipaké magawé dilaan sawedna / ± jam 10
Wanci manceran/tangangé\t...... panon poe luhureun sirah, tengah poé / ± jam 12
Wanci lingsir ngulon ......... panon poé mimiti ngésér ka kulon / ± jam 1 siang
Wanci kalangkang satangtung .. ± jam 2 siang
Wanci méngok ................. ± jam 3 soré
Wanci tunggang gunung ........ panon poé geus rék surup / ± jam 4 soré
Wanci sariak layung .......... di langit katénjo beureum / ± jam 17
Wanci sandékala / sareupna ... mimiti reup poék / ± jam 18
Wanci surup panon poé ........ ± jam satengah 7 peuting
Wanci harieum beungeut ....... ± jam 7 peuting
Wanci sareureuh budak ........ budak leutik geus mimit carapéeun tas hareureuy / ± tabuh 8 peuting
Wanci tumoké ................. ± jam 9 peuting
Wanci sareureuh kolot ........ ± jam 10 peuting
Wanci indung peuting ......... ± jam 11 peuting
Wanci tengah peuting ......... ± jam 12 peuting


Quote:
eta kecap nu kirana masih asing, nu tos kapopohokeun sareng nu can apal jiga sim kuring emoticon-Big Grin
wah keren kang
kuring pernah baca bukuna Ahmad bakri, loba kecap nu geus teu kapake, nu teu kaharti.
jadi hese macana hihi
[QUOTE='[d3KiL];286771770']ieu pisan[/QUOTE]

eta pisan
Quote:


naon manyeh....emoticon-Stick Out Tongue
Quote:


kang ngawulang basa sunda nya??meni jago pisan basa sundana,,,emoticon-Embarrassment
[QUOTE='[d3KiL];286771770']ieu pisan[/QUOTE]

Quote:


wah jawabanna meni sami,,,emoticon-Embarrassment
Quote:


Kaleresan abdi mah kuli dina widang IT, kapungkur kantos oge ngawulang nya dina widang IT oge. emoticon-Hammer2
Sim kuring mah mung gaduh kareueus nu ageung kana basa sunda teh emoticon-Malu (S)
Mamanawian ..... bilih aya anu peryogi emoticon-Embarrassment

Spoiler for NGARAN ANAK SASATOAN (BAHASA SUNDA):


Spoiler for KECAP SESEBATAN BILANGAN:
Quote:


Alhamdulillah... hatur nuhun pisan kang parantos nambihan... emoticon-shakehand
[QUOTE='[d3KiL];286808447']naon manyeh....emoticon-Stick Out Tongue[/QUOTE]

manyeh naon....emoticon-Stick Out Tongue

Quote:


eta pisan emoticon-Embarrassment
bojeg = bodor pitajongeun...emoticon-Ngakak
kecap anu tos tara kadangu jaman kiwari mah , seueur nu ngangge bahasa 4l4y ayeuna mah kang .
Wah seueur kecap nu karek apal emoticon-Hammer
Kecap Nu Geus Arang Di Ucap
Quote:

Manawi teh Bojeg=Bodor Ojeg emoticon-Ngakak
Quote:

Tah leres kang, murangkalih ayeuna mah asa langkung gaya cenah upami nganggo basa nu kararitu teh... sok hemeng abdi ge emoticon-Bingung
Quote:

Mudah2an janten elmu kanggo nu teu acan uninga atanapi janten panggeuing kanu tos lali... emoticon-Smilie
Wilujeng siang baraya... mangga tos ditambihan deui sakedik emoticon-Malu
×