alexa-tracking
Selamat Guest, Agan dapat mencoba tampilan baru KASKUS Masih Kangen Tampilan Sebelumnya
Kategori
Kategori
Home / REGIONAL / All / ... / Surabaya /
[Share] Rute Angkutan Umum Surabaya
4.96 stars - based on 26 vote 5 stars 0 stars
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000004189156/share-rute-angkutan-umum-surabaya

[Share] Rute Angkutan Umum Surabaya

Tampilkan isi Thread
Halaman 3 dari 185
Quote:


iya sudah murah....emoticon-Embarrassment
matur sembah nuwun cak - info iki pasti nulung banget gan- emoticon-Kiss emoticon-Kiss emoticon-Kiss
suwun inpone gan emoticon-Big Grin
misale kesasar nang dalan, mugo2 iso dibukak nok HP
bukan cuman nulung agan blackmanta iki tukang guide wisata nang surabaya takon ae cak blackmanta kampus D iku nang endi cak lak langsung meluncur rono ...oh numpak iki numpak iki mundun kene trusw mlaku ,.....dst coba'en talah emoticon-Ngakak
BM : bratang menanggal , cidek omah iku pangkalane , hehe emoticon-Big Grin
Quote:


sik talah...kampus D iku sing cedak pasar kembang iku yo emoticon-Hammer2

Quote:


tak kiro BM iku mau ne BlackManta emoticon-Hammer2
Quote:


na iki lali di tulis emoticon-Big Grin

ask

nek tekan "skate park" nang "karah agung" iku numpak angkutan opo? emoticon-Malu
Quote:

angkutan sing onok tulisane "T A X I" emoticon-Embarrassment
Quote:

larang..!!! emoticon-Malu
bus atau lyn atau ojek ?
Quote:


koyoke gak ono sing langsung nang karah...lek apene nang karah sih numpak H2 teko ngarepe DTC. numpak T A X I yo malah lebih cuepet pindo.
Quote:

iyo sing onok tulisane Angker B**r ikulo sing onok photo photone iku lo gange lumayan cilik tapi puadet mobil mbek sepeda motor emoticon-Ngakak emoticon-Malu awakmu kan sebagai asst dosen
Quote:

ojek nang aku wae, tekko skate park nang karah agung cuman 10rb isi bensin emoticon-Embarrassment
Quote:

lha terus, tekan skate park nang DTC'ne numpak opo ?
Quote:
sungkan aku mas emoticon-Embarrassment
Quote:


numpak bis nang RSI mari ngunu numpak becak
btw karah agung lak cedak RSI yoch ? emoticon-Hammer
Tambahi trayek bus mesisan cak TS ben tambah kumplit emoticon-Embarrassment
Quote:

tekan RSI aku melaku ae emoticon-Big Grin

terus, engo pas numpak bis aku ngomong nek mudun nang RSI ngunu ta? opo mudun nang endi ?
Quote:


mudun RSAL trus mlaku nang RSI
mencolot2 pager nang ngisor jembatan layang
Quote:


Teko RSI/Wonokromo numpak lyn H2 lek gak salah emoticon-Malu
Quote:

berarti aku ngomong nang kernet'e mudun nang RSAL yo? emoticon-Big Grin
Quote:
aku kan wis ngomong, tekan RSI aku mlaku emoticon-Stick Out Tongue

*mlakune lewat ketintang kan ? emoticon-Malu
Halaman 3 dari 185


×
GDP Network
© 2018 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di