alexa-tracking

๑۞๑ Badminton Reg. Surabaya tiap Kamis jam 19.00-21.00 ๑۞๑

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000001999827/badminton-reg-surabaya-tiap-kamis-jam-1900-2100
Poll: Sopo ae sing gelem melu badminton ?

This poll is closed - 26 Voters

View Poll
Aku DAFTAR langsung melok namplek Boss !!! 50.00% (13 votes)
Aku arep melu tapi sementara ngancani nyangkruk sik ae 50.00% (13 votes)
Quote:


sing cedhak ITS lah pokokmen~ emoticon-Big Grin
Quote:


nek olahraga berbulu aq melok .. emoticon-Embarrassment
opo sing berbulu pet ??
KASKUS Ads
Quote:


Tambahhh suippp ae rek cah bagus iki emoticon-Mad:

nek jatah ku mbok jupuki isok tambah kuru awakku, gak seksi maneh lak'an emoticon-Embarrassment
om kok larang che.. nang es em pe rolaz pisan.... wikikikikik....

sek tak golek no pangon seng seep yo op nek nang unesa seng lidah cidek PTC...
aku weis daptar
Quote:


ojok adoh2 jeehhhh..................konco liyane ben isok terjangkau nggone emoticon-Amazed
nek aku maen iso ngelewati aku nggak yoh suttlekok e emoticon-Bingung
aku gak isok dulinan badminton..

iso'e dulinan bulu tangkis emoticon-Frown emoticon-Frown
weleh tibak'e panggon sing tak usulno daerah gub kertajaya (srikana) kuwi saiki wes gak isok gawe umum, mengingat gedung'e cilik, dadi cuma gawe warga setempat, dan hanya dibuat acara2 kegiatan RT/RW saja...
Quote:


ulang taunmu koyoke cocok nyewo balai RW taun iki mon emoticon-Amazed

Quote:


pancet ae..............................postingan haram
Quote:


Laahhh
timbang ngentek2 i jatah..emoticon-Stick Out Tongue
Quote:

nyewo balai sing diundang mek wong siji emoticon-Big Grin emoticon-Big Grin
nyewo ludrukan... manteb emoticon-Big Grin
Quote:

lha enak'e... emoticon-Big Grin
ayo kapan iki kepastian'e wes gak sabar kepingin nyemes bokong'e tante emoticon-Embarrassment
usul te...nang GOR Sario ae...cidek kulam renang pisan...mari badminton langsung nontok cewek2 smu renang...eh sario kan ndik manado yo emoticon-Malu emoticon-Hammer ............................... emoticon-Ngacir
Quote:


durung ono jadwale yoh???emoticon-Confused:
Quote:


emoticon-Sundul Up
Quote:


kamis aq kuliah win emoticon-Frown
Quote:


asik weis ono apdetan
ndang siap2 main ah mene kamisemoticon-Angkat Beer
buat kamu apa sih yang nggak cay :maho
jangan lupa ntar malam ya...aku dah latihan nungging seharian ini emoticon-Embarrassment
×