alexa-tracking

๑۞๑ Badminton Reg. Surabaya tiap Kamis jam 19.00-21.00 ๑۞๑

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000001999827/badminton-reg-surabaya-tiap-kamis-jam-1900-2100
Poll: Sopo ae sing gelem melu badminton ?

This poll is closed - 26 Voters

View Poll
Aku DAFTAR langsung melok namplek Boss !!! 50.00% (13 votes)
Aku arep melu tapi sementara ngancani nyangkruk sik ae 50.00% (13 votes)
Quote:


wikikkkkkkkk keren bngt te emoticon-Big Grin
gelem aku melu nek badminton... emoticon-Big Grin
aku duwe usul lokasi cidek'e omahku (daerah cak win) gub.kertajaya, onok panggon badminton, lumayan laris panggone nang kono, sopo weruh kenek gawe rekomendasi
hayyuuuuuukkkkk...

kok gak ket biyen sih te..

wis suwe gak neplok nggawe raket..
KASKUS Ads
Quote:


ndang disurvey mon, piro biaya sewa sak lapangane, berapa jam ? emoticon-Smilie

Quote:


hu uh...........................sing suwe nggawe logone emoticon-Frown

Quote:


keren maneh lek awakmu melu sisan :maho
Quote:


siap gan....

๑۞๑ Badminton Reg. Surabaya tiap Kamis jam 19.00-21.00 ๑۞๑
lapangan smp 12 iku endhi te..??emoticon-Malu
Quote:


antarane 11 karo 13 emoticon-shakehand
sukse gan acaranya,..........


klo bisa dateng deh pas acaranya
Quote:


duduk mulai 11 1/4??
Quote:


monggo klo mau dateng langsung mau ikutan ๑۞๑ Badminton Reg. Surabaya tiap Kamis jam 19.00-21.00 ๑۞๑
MELOK !!!



lek badminton aku ga iso opo2.. emoticon-Big Grin emoticon-Big Grin
Quote:


isnyaAllah te

nang endi te iku ngone smp 12 aku gak ngerti emoticon-Embarrassment

ojok ngomong idek e 11 13 lo te emoticon-Big Grin
nek ga duwe raket piye te?? diselangi tah?? emoticon-Embarrassment
Quote:


aq dadi kok ae
emoticon-Hammer
ning GOR ITS ae cak~ :maho
aku usu:l
lek isok nggon e latian cidek omah e om pitmbo
dadi lek pas mari maen ngelak utawa weteng e luwe langsung jaluk mangan nang omah e om pitmbo
ya opo???
yo iku maeg daerah kertajaya,,
sekali kali ngurangi jatah e om pitmbo..emoticon-Hammer

lak ngunuh a...emoticon-Malu
Quote:


seng cedek kertajaya
yo GOR JUWINGAN om
GORe lumayan apik kok
Quote:


opo isok namplek gawe selang..???
Quote:


nggawe tutup e panci om..emoticon-Embarrassment
Quote:

sik untung gak nyelang hardisk emoticon-Stick Out Tongue