alexa-tracking
Kategori
Kategori
Home / FORUM / All / ... / Buat Latihan Posting /
A Marvel of Beauty and Power
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5556a8bc1ee5dfa0058b457d/a-marvel-of-beauty-and-power

A Marvel of Beauty and Power

Kelebihan grup telegram dibandingkan yg lain

Quote:

Diubah oleh zenfone2
Beri apresiasi terhadap thread ini Gan!
Quote:


aing teu butuh jawaban "teu nyaho eta mh" aing mh hayang apal beungeut JLEUMANA nu siga tai babi teu paduli rek hideung bodas hejo naon oge teu penting jang aing mh rek raja yahudi atawa ulama islam atawa naon oge mun memang boga niat bener datang secara baik2 ngomong nu bener lain ukur hayang/ ngadagoan "tulisan" ngeunah, praktis, tereh bari modal MEUREUS / SYIRIK ku kanyaho jeung pangarti batur.
atasnama orang sunda / islam = dulur kabeh.. datang secara baik2 mun memang sia butuh, ari tatai anjingan bisa jeung teu era nembongkeun beu2leutna.

jleuma kabeh bisa di atur ku sia, ayeuna mh mun sia hayang / boga pangabutuh hiji2na jalan aing ngadagoan beungeut sia nu siga tai babi sok tembongkeun hasil tatai anjingan sia salila ieu menang naon. lain saukur bisa syirik ku pangarti jeung kanyaho batur bari sia di titah datang hungkul oge teu wani.
GDP Network
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di