alexa-tracking
Kategori
Kategori
Home / REGIONAL / All / ... / Banyumas /
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000002649105/kuliah-neng-purwokertoambil-jurusan-apakampuse-neng-ndi

Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?

Mayuh pada ndopok nek kuliah neng purwokerto apike njukut jurusan apa? sing kepenak nggo golet gawean, gajine gede, ora kesuwen ngenteni trus fasilitas kuliahe top markotob...monggo dimulai...
Beri apresiasi terhadap thread ini Gan!
ketone tergantung nasib lho mas.. soale seangel2 e kuliah tapi toh akeh sing bisa lulus, lah masalaeh bar lulus kue genti untung2 an golet kerja.. nek sing wis uwis se mungkin masalaeh jurusan kuliah e kue akeh dibtuhna ora neng formasi kerja.. dideleng deleng jurusan sosial lewih akeh dibutuhna daripada sing scince..

kaya aku kuliah neng biologi unsud ( kuliah tok ora nganggo lulus emoticon-Hammer ) sing sering di omong neng kanca2 sing wis lulus ya ttg formasi kerjane sing jarang banget nyatut biologi, tur kuliaeh juga ngeseli pisan, ana praktikum sing ora nguati jadwale, laporan, penelitian, dll..

mungkin rekomendasiku ya njukut jurusan sosial nek arep kuliah neng pwt, nek mending maning se langsung njiot kuliah ketrampilan kaya komputer dll.. emoticon-Big Grin emoticon-Big Grin
profile picture
djawas

siki mbok wis ora kuliah gannn.. emoticon-Big Grin
GDP Network
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di